Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Szaman

Rzucam na Ciebie klątwę kochana! Od teraz mnie kochasz!

Polecane posty

Gość Lilllllku
o jej! we mnie też trafiła strzała amora i co teraz?:( noc będzie niespokoja i dzień rozmarzony :)

Gość krzyk z głębi szafy
Nawet się nie próbuj, bo znów trafi we mnie. Co robimy z tą miłością? Sprzedamy komuś? Może zamienimy na karpie, albo przekierujemy na twoją wybrankę?

Gość Miłosny Szaman
Najlepiej przekierować. Będę musiał tylko przygotować odpowiednią miksturę. Będziesz musiała wypić ją duszkiem do dna, dobrze?

Gość Miłosny Szaman
A teraz kochanie, położę sobie Ciebie na kolanie i... wiem wiem wszyscy myślą o praniu zadka ale ja wbrew temu co sobie w głowach tworzycie powiem Wam skrycie, że kocham nad zycie :classic_cool:

Gość Miłosny Naiwniak
Mikstura ma 40% i zawiera fenole. Ale działa!

Gość Miłosny Szaman
A ten krzyk z głębi szafy to ? zamknijmy wyjoka i koniec 🖐️ :classic_cool:

Gość Miłosny Szaman
lubię twoją owłosioną dupcię:classic_cool:

Gość Miłosny Szaman
Podszywaczu co golisz sobie nogi pralką Zaklinam CIĘ STRASZLIWIE! Jesteś moją lalką Nim słońce zejdzie dnia jutrzejszego Będziesz miotłą niedobry kolego. ASTRABANUMMMMM A ostrzegałem cię.

Gość krzyk z głębi szafy
Jestem pewna, że będzie pyszna. Dużo lepsza niż nieodwzajemniona i niechciana miłość do ciebie. Dawaj.

Gość Basia Basia Baś
już zadziałało kochany

Gość Miłosny Szaman
Miłosny Szaman :classic_cool: ciotka Hogata pozdrawia

Gość krzyk z głębi szafy
Ale miałeś rozrzut z tą klątwą. Pewnie unieszczęśliwiłeś cały powiat. :O

Gość Miłosny Szaman
krzyk z głębi szafy - ależ oczywiście że będzie pyszna pod warunkiem że lubujesz się w płynie do naczyń, odchodach żółwi, makaronie świderki, wodzie święconej, muchach i pszczelim wosku - to wszystko ładnie zmieszane w blenderze. ;) Opss zdradziłem swój tajemny przepis !!! Los świata wisi teraz na włosku. COM JA GŁUPI UCZYNIŁ!!!

Gość Miłosny Szaman
Mioteł nigdy za wiele.

Gość Miłosny Szaman
Dalej nie wiem czy moja klątwa zadziałała czy nie. Da się to jakoś sprawdzić?

Gość krzyk z głębi szafy
Lubuję się zwłaszcza w odchodach żółwia, ale resztę też jakoś przełknę.

Gość krzyk z głębi szafy
Chyba zadziałało, bo miotła już nie pisze.

Gość Miłosny Naiwniak
Poranna sztywność jest spowodowana połknięciem kija od szczotki. Po seksie jest pozamiatane. Zamieniłeś, to teraz masz.

Gość A jak myślisz ?
jak chcesz to sprawdzić, czy zadziałało to albo do niej napisz teraz, zadzwoń albo patrz na reakcję jak ją spotkasz jutro czy kiedy tam się widzicie:)

Gość krzyk z głębi szafy
Ale mi się chce zamiatać... 🖐️

Gość Ax Y
mój ex chciał żebym wróciła i kiedyś jak mnie spotkał zaprosił do siebie na naleśniki. Miały dziwny posmak, jakby przygotowując miał albo nieumyte dłonie albo specjalnie sobie coś przy fiutku pogrzebał i żebym to ja zjadła. Tak sobie go po tych naleśnikach obrzydziłam, że szkoda gadac🖐️

milosny szamanie napisz cos dzis znowu albo szepnij ja sprawy poszly. wypila ta sline miejskiego nietoperza z plynem do naczyn i piecioma ćmimi skrzydlami? :D

Gość Miłosny Szaman
Niestety coś nie widzę żeby moje potężne uroki działały. Czyżby... czyżby nosiła ona amulet potrójnej ochrony ze smoczych jelit ? Nie wiem co robić, jak czary nic nie dają to brak mi pomysłów.

Gość Miłosny Szaman
Jeszcze raz spróbuję rzucić zaklęcie Co bym miał u ciebie wzięcie Na LCD monitory Na buraków pełne wory Na słodkie i gorzkie smaki Na wronę którą zjedli pijaki Na czerwony i czarny krzyż Na zmutowaną mysz Na Peruwiańskie sikorki Na rozsunięte rozporki Na krew z nosa i ucha Na tłuszcz z wielkiego brzucha Na dzięki wszelkiej maści Na ofiary napaści Na kwantowe splątanie Na z trzech jajek śniadanie Na kwas azotowy Na migowe rozmowy Na ślimacze skorupy Na pomidorowe zupy Na papieża i prezydenta Bądź ma jedyna przeklęta Interesuj się mną straszliwie I daj mi o tym znać poczciwe

Gość Miłosny Szaman
LOVUS TWOJU TERAZ W MOJU Na sterty z obory gnoju Na sterydy i antyczne obrazy Na do badania wymazy Na Jaruzelskiego przemowę Na biologiczną odnowę Na audi i mercedesy Na umywalki i sedesy Na kioski z gazetami Na kanapki z salami Na patrol słoneczny Na wyrostek zbyteczny Na nerki i okrężnicę Na Maryję Dziewicę ZAKLINAM CIĘ MOJE KOCHANIE! Niech wzbudzę w tobie dzikie pożądanie!

Gość Szamanie........
daj coś w temacie tego sztucznego przemówienia świątecznego prrrremierrra:O ...w końcu mamy tylko siebie... no jakoś nie czuję bym kogokolwiek oprócz córci miała, kartki na świeta też nie dostałam z kancelarii:(

"Na wronę którą zjedli... pijaki Na nerki i okrężnicę Na Maryję Dziewicę.." :D:D mianuje cie na najlepszego kafeteryjnego podrywacza roku 2012 :D smiechu mi trzeba

Gość Miłosny Szaman
Dziś mamy trzynastego Roku dwunastego Poczekam cierpiwie przy zimnym piwie :P Do dnia dwudziestego bodaJ PIERWSZEGO nastapi tegoz dnia Najdroższa ma miła ostatni ten dzień pozostanie po nas cień więc nalegam kochana chodz na me kolana szyjkę me obejmij i swe stringi zdejmnij :P