Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

i znów tylu inteligentnych i przystojnych facetów dookoła

Polecane posty

"przy takim miękkim mietku nie mam innych możliwości " Ike,nie mieszaj Krasnala do tematu :) "o misiu, misiu, lepiej już nic nie powiem" Lucy,trzymam Cię za słowo!

może my już lepiej nic nie łapmy, lusia:(:D zwłaszcza kłaków z jakieś tam klaty o której pewien rozmówca wspomniał...mimochodem.. w geście samopocieszenia ostatecznie kto go lepiej doceni niż on sam? ten nowy to mi i tak zajeżdża WHO z lekką nutką niebieskiej dekadencji

Ike,nie mieszaj Krasnala do tematu x zabroń mi :)

oj sorry tak to jest jak się udaje, że się czyta nowego cofam co napisałam:P imo jest może i mały ale po nowym raczej nie odziedziczył yyyy gibkości (niekoniecznie słownej)

tacy jak on lubią się umartwiać stawiam, że będzie "nowy" jak bumerang:)

Ech,tyle jest kobiet na Kafe godnych uwagi... ładnych,inteligentnych,dowcipnych,pełnych uczucia albo łączących w sobie dwie lub więcej z wymienionych cech... a ja zamiast na nie muszę zawsze trafić na Ike :( Rudzielcu,ale 3 posty pod rząd i każdy do mnie lub o mnie... chyba naprawdę zaczynasz się niezdrowo podniecać :P

no wiesz?! nie doceniasz siebie! naprawdę nie pobiję twojej obsesji na ...twoim punkcie:D a co do reszty próbowałeś "trafiać" na inne? bo naprawdę nikt cię tu nie trzyma :) :classic_cool: ps. jak na ulicy śmierdzi np czyimś gównem to raczej powtarzam, że śmierdzi bo śmierdzi a nie dlatego, że "zafascynował" mnie ten..no...zapach tyle a propos moich postów:)