Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi5555

spłonął dom antyrządowego blogera

Polecane posty

będzie dalej hasał podżegacz , wichrzyciel i warchoł to i on spłonie, podoba mi się takie ostrzeżenie -wyrażny sygnal do wszystkich tych antyrządowych podżegaczy , antysemitów i terrorystow

Gość Wektoria98
straszne

Gość barbusia
napisałabym coś ale sie boje :( chory kraj każdego mogą zaszczć, zamordowac... druga białorus

Gość druga rosja...
... nam sie w kraju robi :o to jest straszne... grasujacy samobojcy, podpalacze..... ja pierrdole :o:o:o

Gość Sylwester89
a wszystko w imię miłości:)

Gość ogniu krocz przede mną
nieznani sprawcy powracają właściwie nigdy nie zanikli przez cały prl rozjeżdżali ludzi samochodami, podpalali domy, odkręcali śruby w kołach itp itd po 89 roku też byli dość aktywni i dalej się to dzieje a tych piesków to mi tak żal i potem się czepiają takiego Brauna, że należy na mocy wyroków sprawiedliwych sądów, powywieszać hołotę oczywiście, że należy pierwszy kandydat do powieszenia właśnie miał ostatnio krwotok z nosa i biedny do szpitala trafił, taki miły kurwa staruszek z krwią na rękach bynajmniej nie ze swojego nosa

Gość druga rosja...
a PO nadal ma wielu zwolennikow, idiotow, ktorzy dalej beda na nich glosowac. powiedzcie mi - jak to mozliwe?? :o

Gość Kolka Moja
A znasz jakiego zwykłego człowieka który popiera PO ? Bo ja nie znam. Owszem może i bogaci którzy korzystają popierają PO ale zwykli ludzie ?

Gość lady mary
ludzie nie muszą ich popierać. Zeby wygrać wybory,wystarczy,że ich ,, popierają,, sowieckie serwery.

a czołowy krytykant rzadu jarosław kaczyński i antek macierewicz którzy to krytykują rząd w sposób bezpardonowy, ciągły, ustawiczny i zmasowany...sugerują udział w mordzie pasażerów tutki itd co krok organizuja marsze antyrzadowe....chodzą sobie na wolności, siedza w sejmie , dietki biorą itd itp :D:D:D:D: dziwne nie?:classic_cool:

pis popiera mneijwiecej tyle smao ludzi co po....powiedzmy po 30% głosujących. decyduje o zwycieztwie przekonaie ok 15-20% chciacych glosować ale niezdecydowanych (podejmujących decyzje najczesciej przy urnie)... PO potrafi ich lepiej przekonać dlatego wygrywa wszystkie wybory.... do tego 50% uprawnionych do glosowania polakow ma wyjebane na to czy rzadzi nimi tusk czy kaczynski skoro nie idą na wyboryD::D:D:D xxx ponad polowa dorosłych polaków NIE GŁOSUJE!!! xxx i zarówno pis jak i po mają poparcie małej grupy ludzi w liczbach...

Gość ....Zorro....
Podobno najlepszy system jest w Wenezueli, nie do podrobienia. Co z tego że byłem głosować z własnym długopisem jak radził PiS :) Przecież to nie chodzi o głosy zapisane tylko o informację jaką się wysyła z lokalu do głównej bazy. Kto to sprawdza ?? Nie wiem ale dla mnie jest dziwne to wszystko bo z tego co rozmawia się z ludźmi to nikt PO nie popiera.

to tak samo jak pis rzadzil kogo sie nei spytalo to nie glosowal na pis...🖐️ ludzie sciemniają...proste... xxxxxxxxxxx UE, USA, ogólnie cały świat nie ma zastrzeżeń do liczneia głosów, do demokracji w polsce.... xxx wiec wychodzi na to ze caly świat jest w spisku z tuskiem i wspolnie oszukują w wyborach:D

Gość ....Zorro....
Nie wiem czy świat jest w spisku ale Izrael - USA - Rosja + Angela Merkel to jedna klika i mają wspólne interesy. Dobrze dla nich, że jest PO i Tusk. Przeszkadza im każdy silny kraj - Wenezuela, Korea, Iran. Każdy który nie ulega wpływom.

Gość ....Zorro....
Aha jak mowa o tym zobacz sobie taki film o wyborach w Boliwii jak robi sie żeby wygrać. U nas w Polsce ta sama ekipa pomagała wygrać PO. Na końcu filmu jest powiedziane, że w ponad 150 krajach "pomagali"

Gość ....Zorro....
A kto ma kwestionować ? Kogo to interesuje ? Dla każdego bogatego jest teraz dobrze a mały nawet jak zakwestionuje to co mu to da ? :)

Gość a slyszales by ktos w oficjeli
kwestionowal wybory w rosji????

Gość ....Zorro....
Nie wiem czy PiS kwestionuje czy nie, nie śledzę tego aż tak bardzo. Wiem tylko, że były jakieś afery ze znalezionymi lewymi listami itp. Może nawet nie afery bo tego się nie nagłaśnia tylko mała wzmianka :)

no nie wiem...np nasi niby od zawsze bracia...czyli węgry...prasa na węgrzech...jakiekolwiek organizacje...nikt. xxx zrozum...w polsce wybory sa czyste....poprostu spoleczenstwo jest głupie...albo inaczej ma w tylku:D ponad połowa dorosłych polaków nie wierzy że wybór pomiedzy kaczyńśkim, tuskiem, palikotem, millerem, pawlakiem itd czymkolwiek sie różni. jest im to obojętne. xxx do tego dochodzi jeszcze nierónowaga w hm posiadaniu mediów. ogólnie rzecz biorąc PO ma większe mozliwości robienia ludziom sieczke z mózgu niż ogólnie rzecz biorąc pis... chodzi o media i przekaz. nie trzeba fałśzować wyborów. ludzie w polsce, ok 30% polaków dorosłych głosujących popiera PO,....i ok 30% polakó dorosłych głosujących popiera pis. takie są fakty:)

19:02 [zgłoś do usunięcia] a slyszales by ktos w oficjeli kwestionowal wybory w rosji???? xxx owszem. poszukaj w necie to znajdziesz . xxx poszukaj w necie o kwestionowaniu wyboró w polsce...nie znajdziesz.

Gość ....Zorro....
To jest na pewno fakt media robią pranie mózgu a ludzie słuchają :) ale widzisz w poprzednich wyborach było słychać że ludzie chcą PO. Teraz co się nie rozmawiało to czy doktor czy rolnik nikt na PO nie głosował.

głosował. wez kalkulator do ręki, zobacz ile tak naprawde ludzi zagłosowało na PO. w liczbach. ile to jest to 30% z 50% usprawnionych. xxx aludzie sie nie rpzyznaja, tak smao bylo jak rzadzil pis w koalicji z lepperem i giertychem...

Gość 5htrdfg
Mihau wez juz stul ten głupi pysk:o