Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplodnie

Zaplodnie, pomogę w zapłodnieniu, oddam nasienia, jestem dawca, niepłodności

Polecane posty

Gość Zaplodnie

Witam serdecznie. Jestem dbających o higienę, atrakcyjnym i miłym mężczyzna z grupa krwi ab rh +. Mam 23 lata, 185cm wzrostu i ważę 82,2kg, mam niebieskie oczy i czarne włosy. W ciele mam tylko 13% tluszczu.Studiuje dziennie na jednej z krakowskich uczelni, a oprócz tego kieruje małym zespołem sprzedazowym. Od paru miesięcy jestem też dawca nasienia w jednej z bardziej znanych prywatnych klinik walki z bezplodnoscia. Pochodzę z rodziny długowiecznej. Babcia od strony mamy jest najmłodsza z dziadków i ma 67 lat. Najstarszy dziadek od strony ojca ma 87 lat. Wszyscy są w pełni zdrowi, nigdy nie mieli chorób serca, ani innych poważnych schorzeń. Rodzina jest bardzo uzdolniona sportowo (sam mam na koncie parę sukcesów). Jeśli chodzi o naukę, jestem ścisłowcem. Wyróżnia mnie wysoki iloraz inteligencji oraz uroda. Od kandydatki wymagam okazania aktualnych badań, oraz zastrzega, sobie prawo do nie oddania nasienia. Jeśli się dogadamy jestem w stanie dojechać w każde miejsce na świecie. Wiecej informacji udzielę w drodze mailowej. zaplodnie24@gmail.com zapewniam pełna dyskrecję

Gość ona sie smieje
zal!!!!!!!!

Gość w sumie to nawet śmieszne
:D:D