Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam plana!

Zróbmy spotkanie - pułapkę dla brzydali!

Polecane posty

Gość Mam plana!

A jak stawi się komplet, to ich pozabijamy :classic_cool:

Gość niech jakaś piękna kobieta
ich zaprosi do lasu, na pewno się zgodzą myśląc że ta piękność się nimi zainteresuje (buahahahahaha naiwniacy), wtedy ich się po cichu usunie i zakopie. Któraś Pani chętna?

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ja moge byc przyneta.

Co myślicie o takiej zabawie ze zrobimy walki brzydali? Oklamiemy ich ze ktory wygra (walka na smierc i zycie) ten zostanie uwolniony :D haha fajnie by się oglądało takie coś.

Paru pieknych chłopców wymyśliło mega plan, myślą, że są cwani. Tymczasem na spotkanie przychodzi cała armia uzbrojonych, ziejących nienawiścią, agresywnych, brzydkich facetów. Może zdołalibyście powalić jednego w czterech, zanim pozostali by was zjedli żywcem. Nawet kości by z was nie zostały

Haha pisz sobie pisz. My mamy wszystko, a tobie pozostaje ziać agresją na forum :D Nie powinno cię tu być brzydalu.

Gość porcięta
i co ci przyjdzie z twego plana, kiedy zginiesz na starcie, bo do pięknych chyba się nie zaliczasz?

Gość jestem za :D
przynajmniej moznaby bylo sie z nich posmiac do woli cioty i nieudacznicy :P

Ja? Jestem atrakcyjny. Wysoki, ładna buzia, zadbane włoski :) Ja jestem w związku z piękną dziewczyną, mam fajne życie. Chodzę do klasy maturalnej i nienawidzę brzydkich ludzi.

Gość Mam plana!
Może ich będziem jeszcze torturować przed śmiercią? :classic_cool:

Gość lajlajlajka
ha ha ha...włoski na żel?

Gość Mam plana!
Bo skoro są brzydcy to zapewne mają podłe charaktery, więc nie ma co takich szczędzić :classic_cool:

Gość Mam plana!
Ja również zaliczam się do atrakcyjnych i zadbanych ludzi, brzydale mogą mi buty czyścić :classic_cool:

Tak żeluje włoski. Dziewczyny to uwielbiają.Gdyby nie to że jestem ze swoją ślicznotką to bym to wykorzystał ;) Na fejsie co chwilę dostaje wiadomości czy się z jakąś nie spotkam, czasami nawet wprost sugerują seks :) Ale co brzydale mogą o tym wiedzieć? Brzydkich nikt nigdy nie zechce. Gorzej jak się wiążą ze sobą i płodzą obrzydliwe bachory które później żyją wśród pięknych dzieci. Obrzydlistwo.

Można torturować ich przed śmiercią jak mówisz i puszczać to w TV. Albo jakieś pułapki fajne wymyślać i puszczać w TV, ludzie mogliby obstawiać czy przeżyje czy nie :)

Gość Reymontówna
jesteście gorsi od Hitlera, on miał przynajmniej wytłumaczenie bo go opiekunka-żydówka maltretowała, słabe bo słabe ale miał

Jesteśmy gorsi od jakiegoś zbrodniarza bo chcemy dobrze dla cywilizacji chcąc usuwać upośledzone, zbędne, bezwartościowe jednostki (brzydkich) ze społeczeństwa? Może gdyby się oni nie rozmnażali to jakoś by człowiek przymknął oko, ale tak? Ja to nawet bym się z brzydalem nie zakolegował bo to poniżające dla kogoś tak pięknego jak ja.

Moją piekną dziewczyną jest moja mama, to ona nauczyła mnie wszystkich technik seksualnych, dwa lata temu mój brzydki ojciec zginął w wypadku samochodowym, jak ja się cieszę, ze nie muszę już oglądać tego paskudnika

Gość Reymontówna
jesteś taką p9ięknościa? to udowodnij. to wyzwanie. a nie sadzisz ze piekność i brzydota to kwestia gustu?0

moje siostry użyczają mi swoich sromów do lizania, uwielbiam ich słodki smaczek i rybny zapaszek, będę miał z nimi dużo pięknego potomstwa, podobnież jak z moją ukochaną mamą

Gość Reymontówna
haha ale żałosny jeste.ś prowokancie

jestem tak piękny, że codziennie się onanizuje przed lustrem patrząc na swoje posągowe ciało, jestem piękniejszy od większości kobiet

Zamknij się brzydalu. Nie zasługujesz by odzywać się do lepszego od siebie.

Gość Mam plana!
Reymontówna - Ale jakiego "gustu"? :D Brzydal to brzydal, wolałabyś pójść do łóżka Dannym de Vito czy Johnnym Deppem? :classic_cool:

Zapłodniłem już ze dwadzieścia samic i każda z nich z miłości do mnie zgodziła się wychować dziecko samodzielnie bez alimentów, one zrobią dla mnie wszystko.

Jak wchodzę do szkoły podstawowej to dziewczynki garną się do mnie i błagają o możliwość dotknięcia mojego członka. Oczywiście wspaniałomyślnie pokazuję im mój sprzęt, ale tylko najładniejszym demonstruje jak działa!

"Ja moge byc przyneta." Zuzia,to zdecyduj się: kilka dni temu pisałaś że jesteś pasztetem,dziś czujesz się na siłach wcielić w rolę pięknej,uwodzicielskiej kobiety... Jaka Ty naprawdę jesteś? :D

Gość Mam plana!
Brzydalom już tylko podszywanie się pod atrakcyjnych ludzi pozostało :D Pewnie teraz ze złości wykrzywiają swoje szpetne ryje :D:D