Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój największy kompleks

Mam wielki krzywy nos i nie potrafię się z tym pogodzić

Polecane posty

Tak bardzo zazdroszczę tym wszystkim kobietom, które mają śliczne, proste, małe noski. Ja mam na twarzy wielki szpecący kinol! Mam już na tym punkcie prawdziwą obsesję, kiedy rozmawiam z ludźmi patrzę tylko na ich nosy i porównuję ze swoim. To mój największy kompleks, którego w żaden sposób nie mogę ukryć ani zamaskować. Gdybym miała pieniądze na operację plastyczną ani przez chwilę bym się nie wahała.... Musiałam się po prostu gdzieś wygadać.

Gość ererererrtrt
każdy coś ma... nie ma idealnie pieknych kobiet

Gość Mikołaj, chirurg plastyczny
Wskaż fotkę, jeśli rzeczywiście jest tak źle to zoperuje Cię za darmo:classic_cool:

Gość bim bam bomka
jA to malutkiego noska nie mam,mam normalny taki hihi

Gość tyutyu
a reszta twarzy,figura jak oceniasz?

Twarz jest ok, nie mam jakichś większych zastrzeżeń. Z figury też jestem zadowolona. Ale i tak mam wrażenie, że ludzie patrzą tylko na mój nos. To jest taki ogromny stres, usiąść do kogoś profilem, pozować do zdjęcia... Ja się nawet wstydzę uśmiechać, bo wtedy mój nos rozciąga się tak, że o mój Boże...

Gość sharon28
To zbieraj kase a nie marudzisz. Ja tez miala straszny nos, pojechalam za granice do roboty, pracowalam bardzo ciezko przez 3 mies i uzbieralam kase. Bez sensu tu jakie spocieszanie, twoj nos na pewno jest brzydki jezeli ty to widzisz to widza to inni

Gość sharon288
To zbieraj kase a nie marudzisz. Ja tez miala straszny nos, pojechalam za granice do roboty, pracowalam bardzo ciezko przez 3 mies i uzbieralam kase. Bez sensu tu jakie spocieszanie, twoj nos na pewno jest brzydki jezeli ty to widzisz to widza to inni

Jeżeli zacznę na siebie zarabiać to na pewno będę odkładać, ale na razie nie mam z czego. Przeczytałam teraz na internecie o klipsie na nos, ponoć może nieznacznie poprawić jego kształt, ale może też narobić wiele szkód. Szkoda, że chyba nie jest dostępny w Polsce...

A nie, jednak są na allegro i to za 16 zł :) Może zamówię, żeby się przekonać

Gość SSSSSSSSSSLAAAAAAAAAAAAN
ja tez nie mam idealnego noska hmm mam widocznie krzywa przegrode nowowa,po prostu moj nos skreca w lewo:( bardzo mnie to razi i dreczy ale coz marze o operacji. mimo to mam meza i mowi ze to nie problem. lecz ja chce byc piekna po pierwsze dla siebie ;? i wierze ze bede :) glowa do gory i zrob cos z tym i ze swoim zyciem przy okazji powodzenia

Z tego co słyszałam zabieg prostowania przegrody nosowej jest refundowany przez NFZ :) Ja też na pewno mam krzywą, bo w nocy oddycham przez usta i często mam katar, mimo że nie mam żadnej alergii. Ale jak poszłam do laryngologa to mnie zbył... :(

Gość a Robek Kubica
też ma wielki kinol i się nie załamuje z tego powodu

Ale u faceta duży nos nie wygląda tak strasznie. Zresztą jak się teraz przyjrzałam to mam bardzo podobny właśnie nos do niego...

Gość jaityikrzywynos
też mam okropnie krzywy nos a mam dopiero 16 lat co będzie pózniej i tak całe zycie i jeszcze nigdy nie miąłam chłopaka bo nikt nie chce takiuej dziewczyny z takim nosem...:/ mój nos wyglada jak schody lub V mam garba i tyle i zostane przez to stara panna:/

Gość jaityikrzywynos
też mam okropnie krzywy nos a mam dopiero 16 lat co będzie pózniej i tak całe zycie i jeszcze nigdy nie miąłam chłopaka bo nikt nie chce takiuej dziewczyny z takim nosem...:/ mój nos wyglada jak schody lub V mam garba i tyle i zostane przez to stara panna:/

Gość gość
znam duzo ładnych dziewczyn z garbatymi nosami, są szczęsliwe i mają przystojnych(!) meżów

Gość domi_18
Hej, ja tez mam garbaty nos :/ to jest mój największy kompleks, wstydze się go :( marzę o operacji plastycznej .. Oddałabym duzo ze miec mały i prosty nosek ;) to moje marzenie :*

Gość gość
autorko zgadza sie Nos rosnie cale zycie ale 80 % jego wielkosci wyrasta do 6 r.ż. wiec duzo juz Ci nie urosnie