Zuzanna153 0 Napisano Grudzień 14, 2012 Przeczytałam wyżej ,że Twoja mama umarła ,bardzo mi przykro ,przytulam Cię cieplutko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 14, 2012 idę stąd źle się czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna153 0 Napisano Grudzień 14, 2012 Kochanie Ty jesteś bardzo potrzebna dla braci i dlaczego piszesz ,ze nie będzie lepiej ,ukończysz szkołę ,bracia podrosną a Ty będziesz z nich dumna .Piszesz że jesteś chora czy choroba była diagnozowana i czy przyjmujesz leki bo to bardzo ważne aby leki były systematycznie brane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eubea Napisano Grudzień 14, 2012 Tata, jak każdy mężczyzna nie potrafi wyrażać uczuć. A teraz chlapnął coś, czego na pewno żałuje, ale się nie przyzna, bo myśli że straci autorytet. Kobiety sa inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Radzisz Napisano Grudzień 15, 2012 Koniecznie potrzebujesz wsparcia od kogoś w swoim otoczeniu. Jak z nikim (oprócz ojca)nie rozmawiasz to niczego nie zmienisz! Twoje problemy są zbyt wielkie i dlatego jest Ci tak ciężko. To ,że jesteś w takiej sytuacji powinna się dowiedzieć szkoła (wychowawca lub pedagog szkolny), oni są do tego zobowiązani i nie robią Ci łaski! Nie zamykaj się ze swoimi problemami w domu bo to się odbija na Twoim zdrowiu.Dorośli też potrzebują czasem pomocy z zewnątrz bo takie jest życie. Twój ojciec najwyrażniej nie potrafi sobie poradzić z sytuacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Radzisz Napisano Grudzień 15, 2012 Koniecznie potrzebujesz wsparcia od kogoś w swoim otoczeniu. Jak z nikim (oprócz ojca)nie rozmawiasz to niczego nie zmienisz! Twoje problemy są zbyt wielkie i dlatego jest Ci tak ciężko. To ,że jesteś w takiej sytuacji powinna się dowiedzieć szkoła (wychowawca lub pedagog szkolny), oni są do tego zobowiązani i nie robią Ci łaski! Nie zamykaj się ze swoimi problemami w domu bo to się odbija na Twoim zdrowiu.Dorośli też potrzebują czasem pomocy z zewnątrz bo takie jest życie. Twój ojciec najwyrażniej nie potrafi sobie poradzić z sytuacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 15, 2012 Mój tato jest chory na serce, jest po ciężkiej operacji, każda rozmowa powazniejsza kończy się źle. Źle się czuje wtedy. Ale zawsze mogę na niego liczyć, jest wspaniałym ojcem. Robi dla Nas wszystko. A co do leków,to nie biorę, nikt tego nie zdiagnozował tylko ja. ale wiem,że to co robie myśle jest chorobą, miałam kilka prób samobójczych,ale wiem,że to były słabe podejścia, bo się boję. Chciałabym trafić do mamy,ale wszyscy mówią,że samobójcy nie trafiają do nieba. Jest mi bardzo źle nie chce mi się żyć, boję się żyć. A po co szkoła ma wiedzieć? to koniec szkoły,jeszcze tylko jedno półrocze...a ja szkoła się dowie, kuratorka się doczepi i zabierze moich braci.A nie może, tata jest najlepszym ojcem na świecie cały się poświęcił nam. Bardzo go kocham,ale nie umiem z nim rozmawiać,to jest facet:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 15, 2012 A tata sobie świetnie daje rade, i potrafi okazywać uczucia,aż za bardzo. Dziennie przychodzi mówi nam,że nas bardzo kocha...dużo spędza z nami czasu,ale ja sie tego wstydzę. Wstydze się pokazać mu,że bardzo go potrzebuje. bo za chwilę se coś robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Słońce tata o tym wie. Nie masz się czego wstydzić tylko spróbuj to przełamać. Małymi kroczkami i się uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brak Ci Mamy... Napisano Grudzień 15, 2012 W trudnym okresie straciłaś Mamę i o wiele za wcześnie. Bez niej ciężko żyć. Ona cierpi, widząc jak Ci źle na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 lepiej mu będzie beze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Lepiej? Co Ty opowiadasz ? Jesteś Jego księżniczką... Nawet nie myśl w ten sposób... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eubea Napisano Grudzień 16, 2012 Bardzo skomplikwane uczucia Tobą miotają. Nie potrafisz ich nazwać po imieniu. Nie poddawaj się tym złym podpowiedziom. Jesteś na tym świecie po to, aby sama być szczęśliwa i dawać szczęście innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 Ja nie umiem być szczęśliwa. moje szczęście zabrała mama 7 lat temu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 chciałabym,żeby tata sobie znalazł kogoś,jakąś przyjaciółkę i będę mogła wtedy spokojnie odejść. Naprawdę mecze się na tym świecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Skarbie, możecie dać sobie szczęście wzajemnie. Masz fajnych braci :) i wspaniałego tatę, który Cie bardzo kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eubea Napisano Grudzień 16, 2012 W tej chwili się meczysz, a skąd wiesz, co będzie jutro? Albo za miesiąc, albo za rok? Albo za 10 lat? Wszystko wokół nas się zmienia, więc zmieni się i w Tobie i wokół Ciebie. Zmieni się na lepsze, jeśli tylko będziesz tego z całego serca CHCIAŁA. Jeżeli czegoś się bardzo chce, a jest to dobra rzecz, to zawsze można to osiągnąć. "Wiele by też mogli mieć, ale oni nie chcą chcieć!" Z czego to cytat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 z wesela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 od śmierci mamy nie ma nic lepiej na co mam czekać? same nie powodzenia,i krzywdy spotykają...mam czekać aż ktoś znowu będzie mnie krzywdził..czy ja jestem szmatą do podłogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 Margaret- skąd Pani wie,że mam wspaniałych braci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Rozmawiałyśmy na gg kiedyś ale to nie temat na forum bo wiesz jak jest... Też mam syna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 który tańczy tak jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Właśnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Możesz wejść na gg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 bede ok 18stej tata mi wziął laptop siedze u brata a on gg nie ma zainstalowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Ok. Wszystko Ci tam napisałam. Do zobaczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość radzę Napisano Grudzień 16, 2012 No to powiedziałaś nam dużo o swojej sytuacji. Po 1.Nikt tak na 100 % Ci nie powie co jest po śmierci, może być tak ,że tam będzie się Twoja dusza męczyć jeszcze bardziej?! To możesz z czasem poukładać sobie życie . Po 2. Potrzebujesz wsparcia; jeśli nie szkoła to co? Może Ośrodek Pomocy Rodzinie , tam jest psycholog. Może osoba duchowna?! Pójdziesz do zakonnika (lub księdza) i poprosisz o rozmowę. Może msza z egzorcystą , teraz wiele osób z tej formy pomocy korzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość radzę Napisano Grudzień 16, 2012 http://pojdzzamna.org.pl/mszaswzmodlitwaouzdrowienie.html Jest wiele sposobów ,aby sobie pomóc w życiu ,ale trzeba chcieć! Szukaj pomocy i nie myśl o odbieraniu sobie życia. Pozdrawiam! Pisz na forum co u Ciebie, to też jest rodzaj terapii, nie czujesz się samotna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce się zabić Napisano Grudzień 16, 2012 nie będę chodzic do księdza, nie wierze w kościół, boga..może inaczej...dla mnie ta osoba nie istnieje, nienawidzę go,zabrał mi mamę..a ona nikomu krzywdy nie zrobiła..i co mam go jeszcze błagac o litość?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anulllkajjj Napisano Grudzień 16, 2012 Hey...też mam trójkę rodzeństwa, mama zmarła jak miałam 5 lat, tata też choruje i nie może się wkurzac...jak moja siostra zaszła w ciążę, nie radziła sobie, miała tyle lat co Ty.. bała się powiedzieć tacie, bo nawet nie bylo za bardzo pieniążków w domu, a teraz wnusia to oczko w głowie mojego taty! Uwielbia ją!Serio;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach