Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzanna153

Osiemnastolatka szukająca pomocy odezwij się .

Polecane posty

Kochanie niech narodzona dziecina sprawi abyś poonała problemy ,z całego serca życzę Ci miłych i zdrowych swiąt .Będę czekała na telefon ,trzymaj się ,głowa do góry ,do usłyszenia.

Gość telefon w kryzysie
http://www.116111.pl/mlodziez Masz problem? Czujesz smutek, złość, bezsilność? Skontaktuj się z nami. Jesteśmy grupą osób pomagających poradzić sobie w trudnych sytuacjach. Możesz opowiedzieć nam o tym co przeżywasz. Zasady Telefonu 116 111: Anonimowo Bezpłatnie Chętnie i Cierpliwie Dyskretnie na mail tez mozna pisac

Autorko mam taki pomysł ,ze latem jak będę w Polsce to czy byłaby taka możliwość ,że przyjechałabyś na tydzień do mnie ja przesłała bym Ci pieniążki na drogę i byłabyś moim gościem ,miałabyś taki urlop ,przemyśl bo moja propozycja jest bardzo poważna ,będę się cieszyła mogąc Ciebie gościć u siebie ,pozdrawiam Cię cieplutko.

Hej kochanie jesteś ,przesyłam Ci buziaki i proszę walcz o siebie ,myślę że koniecznie poszukaj dobrego psychiatrę i zacznij się leczyć to żaden wstyd ,są sytuacje kiedy trzeba się ratować i leki systematycznie brane pomagają .Myślę o Tobie i jeśli będziesz mogła rozmawiać zadzwoń na chwilę a ja oddzwonię .Przytulam Cię cieplutko .

Gość Samotna mama38
Czy zaglądasz tutaj jeszcze? Jestem psychologiem,mam córkę w podobnym wieku. Chcesz porozmawiać? Nie możesz uciekać, problemy są po to by je rozwiązywać,a jeśli nie wiesz jak, to trzeba rozmawiać.Inni pomogą rozwiązać, Nie wstydź się, każdy ma problemy, dla nie których są błahostką,a dla innych końcem świata...ale każdy da się rozwiązać,Pamiętaj o tym. Przytulam Cię.

Kochanie nie jesteś sama ,przytulam Cię mocno i życzę Ci w Nowym Roku pokonania problemów ,miłości i radości w każdym dniu .Miłego wieczoru kochanie.

Gość vaza vaza
Do Zuzanny: czy ta dziewczyna odezwala sie? Daje jakis znak zycia?

Gość ona ona ona ona ona ona
dzwonila do ciebie Zuzanno ????? a co teraz się z nią dzieje??????

Gość zuzanna1533333333333333
jej numer 503381661

Witajcie ,tak rozmawiałam z nią ,bardzo miły głos ,bardzo wyciszona ,nie mogła za wiele rozmawiać bo wołał ją tata lub wpadali bracia a ja nie chciałam do niej dzwonić bo nie wiedziałam czy może rozmawiać.Namawiałam ją aby koniecznie poszła do psychologa i zaczeła brać leki od depresji bo kiedyś je brała,mówiła że tata ją namawia ale ona nie ufa lekarzom Silny stres dla każdego jest nie wskazany a tym bardziej dla młodej osoby.Mam nadzieję ,że autorka napisze tu do nas ,kochanie martwimy się o Ciebie.Ja obecnie mieszkam w Anglii a w Polsce będę na wakacje ,mam nadzieję że się spotkamy a jak założę mejla to będziemy w stałym kontakcie ,pamiętaj nie jesteś sama ,przytulam Cię mocno i czekam na Twój wpis ,buziaki.

Gość chce się zabić
jestem i jak widac to żyje

Witaj kochanie ,napisz jak się czujesz ,co słychać ,czy przemyślałaś wizytę u lakarza i na jakiś czas leki aby pokonać depresję i mroczne myśli,Każdy ,dorośli też mają gorsze dni kiedy wszystko jest nie tak ,to są jednak chwile a jutro jest nowy dzień i musi być lepiej.Pisałaś że nie długo kończysz szkołę to gimnazjum tak a co planujesz potem ,co Cię interesuje i do jakiej szkoły chciałabyś iść ,jeśli możesz to odpisz ,przytulam Cię cieplutko ,pozdrawiam.

Gość chce się zabić
Ja chodzę do liceum profil matematyczny. Nie biorę leków narazie ale jest ok jak narazie.

Jesteś więdz zdolna bo matematyka dla mnie była ciemną magią ,to ciężki kierunek ,ciekawa jestem jakiego uczysz się języka obcego bo jednak angielski w większości krajach funkcjonuje ,nawet nie wiesz jak to jest jak nie rozumiesz co do ciebie mówią ,muszę jednak sobie radzić ,szukam kogoś z Polski aby mi pomógł.Co masz zamiar robić po ukończeniu liceum ,jakie masz plany .

Cieszę się ,że czujesz się lepiej ,musisz być silna kochanie i walczyć o siebie a zawsze jest jakieś wyjście z każdej sytuacji tylko trzeba szukać tego rowiązania.Jesteś więdz zdolna bo matematyka to nie łatwy kierunek ,dla mnie to była czarna magia .Jakie masz plany po ukończeniu szkoły ,co byś chciała robić ,masz jakieś marzenia .

Gość chce się zabić
nie wiem co bede robic. Może coś zwiazane z tańcem,tańcze break dance A moim marzeniem jest spotkanie się z mama to chore marzenie wiem ale trzeba marzyc A matematyka jest fajna lepsza niż polski czy durne języki.

To że marzysz o spotkaniu z mamą to wcale nie jest chore... Zwłaszcza że była wyjątkową osobą... Spotkacie się kiedyś...kiedy przyjdzie na to czas, ale nie Ty powinnaś o tym decydowac.... Bo wtedy tym bardziej by nic z tego nie wyszło. A największą radość mamie sprawisz wtedy gdy przeżyjesz swoje życie szczęśliwie. Masz wspaniałe pasje, wykorzystaj to ... Miej cele i dąż do nich bo całe życie przed Tobą.... Pozdrawiam :)

Gość ReJana
Zuzanno, w jakim mieście w Anglii mieszkasz?

Witaj wojowniczko ,pozwolisz ze tak będę Cię nazywała ,jeśli tańczysz to wiesz ,ze trzeba być upartym ,jeśli kochasz taniec to wiesz że nie ma lekko ,trzeba walczyć o siebie i swoje cele .Tak to jest ,że nie zawsze mamy to co chcemy i czasem musimy nauczyć się cieszyć tym co mamy .Jesteś delikatna ,wrażliwa i dla tego musisz nauczyć się rozwiązywać swoje problemy ,pytać ,szukać pomocy a na pewno postępować odpowiedzialnie bo jesteś potrzebna dla Twoich braci ,dziś Ci dokuczają ale za jakiś czas będziesz cieszyła się ,że masz z kim pogadać.Mój wnuk też tańczy i chce zwiedzać świat ale wie że musi uczyć się języków aby dogadać się ,ma 13 lat i latem lecą do USA z nauczycielem tańca aby spotkać się na warsztatach tańca .Aby uzbierać kasę sprzątają biura ,nie ma lekko ,oczywiście rodzice mu dołożą ale on też sam zbiera na wyjazd.Jak widzisz jest młody ale uczy się zaradności .Myślę ,że chciałabyś aby mama była z Ciebie dumna a na pewno będzie spokojna jeśli Ty będziesz szczęśliwa ,głowa do góry bo życiejest piękne,pozdrawiam i pisz co u Ciebie.

Witaj wojowniczko ,przytulam Cię cieplutko ,tak sobie myślałam o Tobie i muszę Ci napisać ,że jesteś szczęściarą bo pisałaś że masz chłopaka a nie każda dziewczyna ma swojego chłopaka,głowa do góry i więcej wiary w siebie.Napisz jak się czujesz ,co u Ciebie jak bracia ,pozdrawiam.

Gość 18sto latka
Jest już lepiej. dziękuje,że mogłam z kimś tutaj pogadać