Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jirewjrioweio

Właśnie siędowiedziałam, że mój były wyrwał jakąś osiemnastkę

Polecane posty

Gość jirewjrioweio

Wiem, że powinno mnie to walić, ale tak nie jest :O On ma 27 lat (ja 22), i trzeba mu przyznać, że ma gadane, więc mógł jądobrze zbajerować. Ona naprawdęładna. Tak śliczna, że początkowo myślałam, że jej profil to fejk No cóż, idętonąćw kompleksach

Gość ines0605
to ciesz sie dziewczyno ze to jest BYŁY!!

Gość jirewjrioweio
Wcale się nie cieszę

Gość a kogo miał wyrywać
Jakąś starą roszplę twojego pokroju? Przykro mi babe ale jesteś już starą, używaną doopą i nie jesteś w stanie konkurować z gładziutkimi, ślicznymi uczennicami :classic_cool:

Gość Emmett Fitz-Hume
Podzielam powyższą opinię :classic_cool:

Gość jirewjrioweio
Mam 22 lata, pora szykować siędo grobu :)

Gość 35 latek ;-))
Nie szykuj się jeszcze :) Ja mam 35 lat i dla mnie jesteś młodą siksą ale mógłbym dziurki Ci spenetrować... :classic_cool:

Gość madziaaaa 8686868686
Niestety gładziutkich uczennic to jest garstka, pracuje w budynku obok LO i naprawde spora wiekszość to dziewczyny grube, z cellulitem widzianym przez leginsy :D pociesz się ze ona też 18 nie będzie miec dożywotnio :D

Gość Joooolietka
tez mam 22 i to nie ty stara tylko tamto dziewcze to dziecko jeszcze puste. przynajmniej wiesz ze jakbys sie postarszala ze on by wolal wymienic cie na nowszy model. swoja droga ciekawe o czym rozmawiaja....ha ha ha

Gość ines0605
ahaaa! cieszyla bys sie jakbt byl twoim obecnym chlopakiem i sobie wyrwal?? fajnie fajnie...

Gość a kogo miał wyrywać
Ale pierdolenie. Nie twierdzę, że w tym wieku wszystkie dziewczyny to wszystkie super-laski. Ale im więcej lat na karku w danej populacji, tym jednostek "laskowych" coraz mniej. I oczywiście, że nigdy nie będzie miała 18 lat. Popenetruje się ją ze 3 lata i znajdzie następną, młodszą 🖐️

Gość blevvee
Jakąś starą roszplę twojego pokroju? Przykro mi babe ale jesteś już starą, używaną doopą i nie jesteś w stanie konkurować z gładziutkimi, ślicznymi uczennicami a ty ile masz lat "młodzieniaszku" ?

Gość blevvee
Jakąś starą roszplę twojego pokroju? Przykro mi babe ale jesteś już starą, używaną doopą i nie jesteś w stanie konkurować z gładziutkimi, ślicznymi uczennicami a ty ile masz lat "młodzieniaszku" ?

Gość ines0605
ahaaa! cieszyla bys sie jakbt byl twoim obecnym chlopakiem i sobie wyrwal?? fajnie fajnie...

Gość a kogo miał wyrywać
Mam 25 lat. Ale na szczęście matka natura nie zbeształa mnie macicą która działa negatywnie na szanse reprodukcyjne analogicznie do wieku 🖐️

Gość madziaaaa 8686868686
Mam 25 lat. Ale na szczęście matka natura nie zbeształa mnie macicą która działa negatywnie na szanse reprodukcyjne analogicznie do wieku OoOoOoOoOoO I tu się mylisz, tak samo mężczyżni jak i kobiety im starsi tym bardziej ich płodnośc sę zmniejsza, plemniki 40l to nie to samo co u 25latka, pocieszaj się dalej.

Gość Jak sobie poruchał
to chociaż chłop użył :)