Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogłaszam porządki zimowe

Siostra uderzyła synka, a ja nie zareagowałam...

Polecane posty

Gość Podobnie
Tłumaczy im ze to fikcja i maja juz zakaz oglądania. Ja też lubię ten serial ale faktycznie w kilku kwestiach przeginaja.

A nawet jakby naśladował, to to jest powód do bicia? Weź się ogarnij. Nie robił nic złego. I dajcie spokój z tą rodzinką.pl, chciałam tylko porównać do czegoś te odgłosy jakie mały wydaje z siebie jak gra.

Oni nawet tej rodzinki nie oglądają! Więc jak ma naśladować??

Nauczcie dzieci czerpania radosci NIE z roznych glupioch gier na pc ,psp3, czy z jakis glupkowatych seriaili Cholera,mojej to rower dac, czy teraz aktualnie sanki i najszcesliwsze dzieck na swiecie ,kara dla niej jest zostac w domu, bo tego nie lubi Ale do sytuacji co autorka napisala to sie odnioslam,.Zarowno by mozna bylo gre wylaczyc i efekt nie bylby gorszy

Gość No jedyne co możesz siotrze
powiedziec to tyle że jak będzie miała zamiar uderzyć małego to niech powie odpowiednio wcześniej to ty wyjdziesz i juz nie przyjdziesz do niej. A tak na marginesie to ciekawa jestem jak głupią minę zrobiłaby twoja siostra gdyby bez powodu oberwała w twarz albo po dupie od kogoś kto ma silne łapsko.

Gość po pierwsze ten maly z
"A nawet jakby naśladował, to to jest powód do bicia? Weź się ogarnij. " Kobieto sama sie ogarnij:O Rozumiem, ze jestes mloda mama i jestes bardziej wrazliwa niz wczesniej, ale to nie upowanzia cie do braku umiejetnosci czytania. Nie napisalam nigdzie, ze to powod do bicia:O Ale widze, ze ty z tych nadgorliwych mamusiek. Ufff dobrze, ze nie mam takiej siostry, a zarazem wspolczuje twojej mimo, iz w bicu racji nie przyznaje;) A teraz wypij szklanke zimnej wody, utul swe dziecie i idz spac zanim poplaczesz sie i wydalisz z siebie ta cala infantylnosc jaka chowalas przez ostatnie lata.

Gość Podobnie
Nie nic nie daje prawa do bicia. Moja siostra ciągle mnie pouczające mimo że sama nie ma dzieci i ja jestem jej wdzięczna za te uwagi. Może i twoja siostra tak to po traktuje.

Ja nie lubie jak dziecko przesadnie zaczyna piszczec czy sie wydzierac na cale gardlo, tez bym fuknela aby sie opamietal, ale najzwyczajniej jakby juz przesadzal to bym gre zabrala ,ale jakby to bylo juz wydzieranie sie niemiilosierne Ja wiem ze nie nasladowal tego serialu bo nie ogladaja jak piszessz Porozmawiaj z siostra ,bo cos przezuwam ze problem lezy glebiej

Jeśli weszłaś tu tylko po to, by się swoim zasobem głupich wyrazów pochwalić to możesz już sobie "wyjść".

Gość mamusia tez
też nie lubię jak mój syn wydaje głupie odgłosy z dupy wziete....i potem tak jest ze taki 7 latek bez stresowo wychowany zachowuje sie jak upiośledzony dawn\;/ tez bym walnełam po dupie???? po ryju ...niech nie naśladuje głupich debilów małych.

Właśnie moja siostra raczej tego tak nie potraktuje, bo on z tych co tu wyżej się wypowiadała "po pierwsze ten maly z"..

No tak, bo jak ma się problem z samym sobą to najłatwiej dziecku przylać. Po ryju mówisz?? Współczuję dzieciom matki, która swoje dzieci uważa za świnie.

Gość kromka chleba ze smalcem
Moze siostra cierpi na zabuzenie osobowosci, szczegolnie niepokojace jest to kazanie stac malemu przy lawie be powodu, poczytaj sobie o borderline personality disorder.