Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mam siły wymyśleć nowego tematu

Polecane posty

Raczej wyłysiał :p x Blu nie przypominam sobie bym Cię wprowadzała w tajniki swoich upodobań :P

[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu ja w każdych wyglądam jak seksbomba, nie potrzebuje tandetnych i ordynarnych" oho, Fiku przejęła się moja diagnozą o braku sex appealu i już wdraża nową strategię PRową Blu, chyba nie myślałeś, że wałek jest mi potrzebny do stania z nim przy stolnicy, której nota bene nie posiadam i chyba nieprędko nabędę :)

Blu, chyba nie myślałeś, że wałek jest mi potrzebny do stania z nim przy stolnicy, której nota bene nie posiadam i chyba nieprędko nabędę - Myślałem że planujesz dla mnie zrobić pierogi które tak lubię :(

luska ten twój mąż to jakiś strasznie niemyślący jest ale dobrze, że chociaż stara się udawać :P

Gość IMO12370
Pojawiła się Iftarka...niestety w towarzystwie Rudej, ale nie można mieć wszystkiego. :P

"nie mam siły wymyśleć nowego tematu" ­ Chyba 'wymyślić', no ale o intelekt to ja Cię nigdy nie podejrzewałam. ­

o wypraszam sobie to raczej ja pojawiłam się w towarzystwie iftara ale "niestety" podtrzymuję

Gość IMO12370
ike "to raczej ja pojawiłam się w towarzystwie iftara" Fakt - wszakże ludzie najczęściej starają się obracać w towarzystwie tych lepszych. :P

blu jakby ci to.. wiele wiele lat uczyłam luskę kłamać bez mrugnięcia okiem mogę byc tylko dumna , że posiadam wyjątkowy dar pedagogiczny:P

oj tam Ike, najważniejsze ze na rękach nosi i kwiaty kupuje ;-) Blu, ruskie pierogi raz na ruski miesiąc i wystarczy musimy przecież o moją linię dbać :P

no teraz imek to pierdolnałeś ! (cholera nie wiem czy to dobrze stylistycznie !!!) jest raczej odwrotnie zawsze lasie sobie wybierają koleżanki gorsze- dla kontrastu:P

Gość rozia jest czepialska jak
ojciec a wredna jak jej stara 💤

Gość IMO12370
ike "zawsze lasie sobie wybierają koleżanki gorsze- dla kontrastu" To teraz wiemy, czemu jesteś tu tolerowana. :P

no chyba nie bałdzo bo powinnaś była napisać "celująco " czy mi się dobrze wydaje, że będziemy dziś walczyć z iftarowym porożem? widziałam po sąsiedzku jak imek smali małe cholewki do drabiny stara miłość nie rdzewieje...

To teraz wiemy, czemu jesteś tu tolerowana. nooo a ty pilnie wyczekiwany....

Gość IMO12370
Ike - Tylko nie STARA! :P

"ale nie moim kosztem " a czyim? przecież nie zgodzisz się, żeby jakis misio, czy imek się do nas przyłączył "bo powinnaś była napisać "celująco " Ike, skoro zadajesz pytania wskazujące na to, ze potrzebujesz wsparcia intelektualnego, to juz chociaż odpowiedzi nie cenzuruj :P

no dobra:P płaska miłość miłość skapcaniała mała nieporadna sflaczała miłość imowa:P

Gość IMO12370
ike "mała nieporadna sflaczała miłość imowa" Wybacz! Naprawdę, chciałem polecieć na Twe wnętrze, ale ma iskierka sflaczała, gdy zobaczyłem jaka autentycznie wielka jest Twa głębia. :P

Wybacz! wybaczam:) przecież to nie twoja wina, że masz małego :)

"przecież to nie twoja wina, że masz małego" he he :) może na Imową pociechę sparafrazujemy powiedzenie o potworze (od potwora0 i powiemy, że że każdy mały znajdzie.... hm... nie, jednak nie, nie da rady :P

Gość IMO12370
ike "ważne, że się starałaś, lusiu" Tak też pocieszysz Blu? :classic_cool: