Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Ile mieliście partnerów seksualnych w 2012 roku?

Polecane posty

Gość Lady Diva 67
Oczekuję na sprecyzowanie pojęcia: czy klient= partner seksualny? czy może kontakty biznesowe nie są wliczane do kontaktów stricte seksualnych, z uwagi na komercyjne, a nie uczuciowe podłoże?

Gość nie calkiem doswiadczona
Lady diva- ty tak powaznie?

Gość giśik
końca świata nie będzie, bo go odwołali :) a głodu seksualnego nie czuję, bo bardzo mi libido spadło na szczęście... :)

whedif, żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie. Ludzie dookoła mają fantazje i realizują je podczas, gdy ty cały czas tylko sobie odmawiasz w imię zasad i uprzedzeń, które tak naprawdę nic wartościowego i dobrego nie wnoszą do twojego życia a wręcz przeciwnie. Otwórz się na życie i zaakceptuj seks jako jego część a odkryjesz zupełnie inny świat- lepszy świat :classic_cool:

Gość Lady Diva 67
Zadałam poważne pytanie teoretyczne. Nie otrzymałam odpowiedzi. Ja się tak nie bawię:-(

zapytaj osoby zdradzanej i potraktowanej jak gówno czy też zaciesza z tego wspaniałego świata

Lady Diva 67 jeśli miałoby być to ze względu na ''uczuciowe podłoże'' to w całym życiu mam 0 :(, a to oznaczałoby, że jestem dziewicą! :D Dzięki za niezły pomysł! :D 🖐️

lady- moim zdaniem z jednej strony klient jest partnerem seksualnym, ale z drugiej- duchowej strony- raczej nie :D Klientów raczej nie wspominasz tak jak prawdziwych kochanków :classic_cool:

Gość Lady Diva 67
I o to chodzi! I dzięki temu znacząco wzrośnie statystyczna ilość dziewic w tym pięknym kraju!!!

Gość giśik
dziwkami się nieco brzydzę. jak pomyślę,że np dziś jestem 17ty w kolejce, to wszystko opada i nie chce się wznieść :D jeśli juz seks to nie komercyjny,ale z miłości.. ale co ja tam... dziś miłości nie ma tylko melanż ;)

Gość goingdownforher
ja tez 0 przez cale zycie a mam juz 26 lat :D ale jakos nie widze w tym nic ciekawego zeby miec iles tam i sie tym chwalic a to jakis sport jest ? coz nie wszyscy szukaja sexu - sa jeszcze tacy co szukaja swojej drugiej polowki 😴 nawet niektorzy kumple wiedza ze jestem prawiczkiem i sie z tego nawet nie smieja, dla mnie to nic smiesznego ze nie znalazlem swojej bratniej duszy i niie kumam jak ktos moglby miec cos do mnie za to ze sexu nie uprawiam ?

Ludzie co nie uprawiają seksu są zazwyczaj nie znośni i wredni oraz czepiają się ludzi, co kochają seks dlatego nikt ich nie lubi :D Ale jak taki nie jesteś to spoko :)

Gość goingdownforher
pouczenie to nawet od kumpli dostawalem ale zgasilem ich kiedys jednym zdaniem :D

Gość goingdownforher
studenciak ja tam nic do nikogo nie mam - kazdy idzie swoja droga

zresztą jak nie od niego to od całej kafe tu się strasznie gnębi takie osoby szczególnie jeśli to facet. tak zauważyłam;) jeśli Ci to przeszkadza, ostrzegam na wszelki wypadek;)

Gość CNOTĘ!
" sa jeszcze tacy co szukaja swojej drugiej polowki" jak nie potrafią trafić do monopolowego to szukają.

Gość nie calkiem doswiadczona
CNOTE- uchachalam sie :-D

Gość goingdownforher
whedif wiesz znam reali kafe i kiedys tu bylem jednym z pozytywnych nickow ale sa tu ludzie tacy co potrafia czlowieka ciagnac w dol znajdujac na kazda pozytywna rade - cos takiego jak wymowki i przeciaganie liny dalej - zrozumialem jedno nie wszyscy chca pomocy

Gość mollii..
Chyba przebije was wszystkich, w 2012 mialam 8 partnerow ale rok sie jeszcze nie skonczyl...Ale ja jestem singielka i nie szukam stalego zwiazku, wiec to chyba nie tak duzo w ciagu roku.

mollii.. - i serio się tak otwierasz przed tyloma osobami z którymi Cię nic nie łączy?:O

Gość CNOTĘ!
whedif, ile Ty masz lat, że takie pytania zadajesz? nie, pewnie kłamie i wcale nie miała 8, i żadna kobieta nie ma więcej niż 1 partner na 5 lat bo się nie może otworzyć... tak samo prostytutki nie istnieją, są zbiorowym wytworem wyobraźni

Gość goingdownforher
mialem kumpla co mial wiele partnerek ale po jego minie widzialem ze nie byl z tego zadowolony - wiadomo lubial seks ale bez milosci to nie to samo -zrozumial to w koncu i znalazl sobie jakas na dluzej - niby dla seksu ale widac bylo po nim ze sie zakochal w niej....i ze to nie byl juz tylko seks....

Gość Wyloozowany
Ja mam 21 lat i miałem już 14 partnerek :)