Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Ile mieliście partnerów seksualnych w 2012 roku?

Polecane posty

nie mówmy o prostytukach:D to patologia nie oznacza to że każda kobieta tak ma

Gość CNOTĘ!
mówimy o seksie z wieloma partnerami a co sądziłaś, ze większość ma tak jak Ty i w ogóle boi się wchodzić w jakiekolwiek relacje interpersonalne? ludzie to zwierzęta w dużej mierze a te jak zauważyłaś, o ile oglądałaś uważnie animal planet, nie patyczkują się z kopulacją

Gość molli..
wdehif nie widze w tym nic dziwnego. dla mnie seks to sposob na zaspokojenie potrzeb, na rozladowanie emocji, nie potrzebuje milosci, by pojsc z kims do lozka. nie wiem jak mozna miec 20 pare lat i nie zaznac jeszcze seksu, dla mnie oznacza to, ze z taka osoba jest cos nie tak.

Gość CNOTĘ!
tak, zupę nalewam do miski, SZOK! jasne, nie boisz się...widać po Twoich postach :D

a co w moich postach? jakiś konkretny przykład czy tylko chcesz mnie wyśmiać bo nie robię tak jak wszyscy?

Gość molli..
Jezeli osiagajac dojrzalosc plciowa nie odczuwasz potrzeb seksualnych to nie jest to normalne. Chyba, ze jeses z tych co chca nosic wianek do slubu albo czekaja na tego jedynego. Ale zycie o nie bajka, wiec nie warto odmawiac sobie przyjemnosci, bo ten na ktorego czekamy nie zawsze okaze sie tym jedynym. Ja wierze w milosc, milosc jest fajna, seks z milosci jest super. Ale nie zawsze jest milosc, mozna przez lata sie nie zakochac a seksu normalny czlowiek potrzebuje.

mam potrzeby ale czy to znaczy że mam łazić wciąż z kimś do wyra? z pierdylionem osób?:D proszę Cię;)

Gość molli..
przeczytaj sama co napisalas wczesniej: ja żebym miała z kimś pójść do łóżka to nie wiem musiałaby to być specyficzna, nierozerwalna więź. to nie sport poza tym, to dość ohydne jak ginekolog żeby kogokolwiek poznać potrzebuję 2-3 lat. a co do tego intymna sytuacja no ale ja jestem aseksualna. porownujesz seks z pojsciem do ginekologa, 3 lata moglabys z kims sie spotykac i czekac z seksem? To nie jest normalne, masz powazne zaburzenia na tle seksualnym.

Gość molli..
Ja wole chodzic do lozka z kims, ty najwyrazniej wolisz to robic sama ze soba. Chyba, ze tez nie odczuwasz potrzeby masturbowania sie.

wystarczy że się będę przytulać:) potrzebuję dużo czasu by kogoś poznać :) ludzie są podli, nie mogę dopuszczać byle kogo do siebie

po co się masturbować? miałabym sama ze sobą ruchać:D co to ma z seksem wspólnego seks to drugi człowiek i więź;)

Gość Pięknisaaaa
whediff dzievicooo

Gość CNOTĘ!
nerwice, bariery, fobie społeczne świadczą o zajebistych relacjach międzyludzkich co Ty masz obsesję z tymi WSZYSTKIMI? to Twój sposób na odróżnienie się od tajemniczych wszystkich? celibat? ludzie są różni nie ma "ja dziewica-wszyscy pieprzący się codziennie z kimś innym)

Gość molli..
no coz pozostaje mi stwierdzic, ze naprawde jestes aseksualna i w calym zyciu jedyne co przytulisz, to pluszowego misia z takim nastawieniem, pa.

Gość CNOTĘ!
masturbują się osoby które posiadają coś takiego jak libido, wynikające z odpowiedniej ilości hormonów płciowych jakie powinien mieć zdrowy człowiek, są osoby które uznają masturbację za "zakazaną", ale to wynika jedynie z przekonań i tego co im wpajano od dziecka

nie ja lubię się przytulić do mężczyzny z zarostem. i fajną klatą nie chcesz ze mną rozmawiać bo jestem aseksem:( nimfomanko, porównująca kobiety do kurew - - nie rzucaj się tak, ja nikogo nie atakuję

czemu masturbacja miałaby być zakazana to głupie seksu też nie można zakazać - nie będzie dzieci ja odczuwam podniecenie:) ale nie widzę związku z masturbacją

Gość Wyloozowany
Whedif a co zazdroscisz dzieviiiczooo marna : ]

Gość eeeeereeee
Jam dziewica bez potrzeb i dobrze mi z tym. bum!

Gość bazienka jest pedofilna!
ma 6-letniego narzeczonego. Co za szajs z takiej baby.

Gość CNOTĘ!
eee, nimfomanka wyzywająca kobiety od kurew to niby ja? Nie wiem kto tu luzu potrzebuje. Może odczuwasz podniecenie inne niż seksualne skoro nie widzisz jego związku z dotykaniem miejsc erogennych. I nie wiem jaki facet wytrzyma kilka lat przytulania się samego.

Gość CNOTĘ!
korzystając z anonimowości przyznam się wam, że moja cnota jest rekonstrukcją (dowcipnie dodam że historyczną), bo tez miałam wielu partnerów, ale wszystkich za pieniądze więc tak jakbym była wciąż mentalną dziewicą, i fizycznie jestem nią znowu, po operacji przywrócenia błony.

Gość Wyloozowany
whedif a idz, tepa dziewiczooo :]

Gość bazienka jest pedofilna!
@ CNOTA: Niestety muszę cię sprowadzic na ziemię, dziewicą to ty nie jesteś ani mentalnie ani fizycznie.