Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patuniczka

pomóżcie

Polecane posty

Gość patuniczka

Mam ukochanego na odległość..był kilka dni ostatnio. Codziennie jest gg..a dzisiaj zero kontaktu przez cały dzień ani smsa ani wiadomosci ani telefonu i teraz jest nieobecny w domu,=..co byście pomyśleli i zrobili?

Gość Flora zOpola
pewnie się zachlał i leży w rowie

Gość patuniczka
dodam że wczoraj też tak było ..ale ja dzwoniłam za nim a on nie odbierał tel..od 20.15 do 20.30..powiedział mi że spał ..a wiem że był z koleżanka na jarmarku ..mógł mi nie powiedzieć ponieważ zazdrosna jestem o nią bo 3 miesiące temu się z nąa całował

Gość patuniczka
dzisiaj nie pisze nie odzywam się ..nie dzwonie i on o dziwo też nie...

Gość patuniczka
jestem załamana tym..nie wiem czy nieodzywać się jakiś czas?

Gość patuniczka
kochani co mogę z tym zrobić? przestać się odzywać?

Gość nie calkiem doswiadczona
Tak poczekaj. Nie narzucaj mu sie,daj odpoczac. Faceci nie znosza nachalnych kobiet. Wrecz ich odrzucaja. Uwierz po kilku zwiazkach cos o tym wiem

Gość patuniczka
Czy jest tu ktoś?ktoś może coś poradzić?

Gość patuniczka
dzieki..ja sie martwię że on jest u tamtej znajomej..to normalne że sie nieodzywa przez cały dzień?

Gość patuniczka
Czy powinnam zadzwonić teraz? Czekać raczej?

Gość patuniczka
nie wiem co robić ..dzwonić ? co sie dzieje?co mi radzicie???pomocy

Po pierwsze uspokoj sie nie dzwon i nie pisz wiesz co znaczy zaufanie? Pewnie nic sie nie dzieje a ty panikujesz jutro albo pojutrze on sam sie odezwie nie panikuj

Gość patuniczka
też tak miałaś takie milczenie? takie długie? wczoraj mi powiedział że zaufanie to podstawa związku..zbym ufała

Gość lala090909
ja to bym sie juz nastawiala na koniec romantycznej znajomosci... moze sie nie odzywac W OGOLE dzien, ale drugi czy trzeci, to juz przesada. dlatego jak dla mnie to on swoim zachowaniem [brakiem kontaktu], probuje sie od ciebie odciąć. ale nie doluj sie kochana, znajdziesz innego. niestety tak to bywa z zwiazkami na odleglosc. sama mowisz, ze ma tam pod nosem inna, z ktora sie calowal i chodzi na jarmark... na pewno do niego nie pisz i nie dzwon, miej klase, olej go ciepłym moczem. pozdrawiam.

No to mu zaufaj moze Cie sprawdza chociaz tak sie nie robi tez tak mialam,nawet dluzsze milczenie i zawsze on odzywal sie pierwszy,ja nigdy skoro rozmawialiscie o zaufaniu to posluchaj go za zadne skarby nie dzwon i nie pisz teraz,widzisz ktora godz? Pewnie spi,faceci kochaja spac o roznych porach,jak dzieci swoja droga to urocze :-)

Lala dobijasz autorke on dopiero dzisiaj sie nie odzywa tak? Nie widze powodu do paniki

Gość lala090909
nie chce jej dopijac, absolutnie... ale z doswiadczenia wiem, ze lepiej patrzec realistycznie na swiat, niz robic sobie nadzieje i cierpiec dluzej i bolesniej. ale oczywiscie moge sie mylic i miejcie to na uwadze. ja po prostu chce dobrze, moze brutalnie, ale dobrze ;)

Spokojnie, chlopy tak maja :) Wiekszosc znanych mi mezczyzn (w tym moj prywatny Malzon) maja tak, ze potrzebuja od czasu do czasu troche dystansu. Sama w fazie "chodzenia" mialam ten problem. Kiedy potem przez rok mieszkalismy daleko od siebie (ja juz w Niemczech, on jeszcze w Polsce) tez nie zawsze byl wyrywny do dzwonienia/gadania przez Skype. Sama mowisz, ze byl u Ciebie teraz przez kilka dni, wiec to naturalne, ze moze chciec troche pobyc sam. Nie narzucaj sie, daj mu wyjsc z inicjatywa spotkania i nie podejrzewaj nie wiadomo czego :) Takie zachowanie jest zupelnie normalne.

Gość patuniczka
tak dzisiaj się nie odzywa..rzeczywiści jeden post mnie dobił..gadaliśmy dziś w nocy

Gość patuniczka
powiedział żeby mu ufać..kocham go ..jesteśmy z sobą niecałe 3 lata...on mieszka w niemczech i pokonuje ciężkie kilometry do mnie. @ razy lub więcej w miesiącu..Wieczór i wczoraj i dzisiaj cisza...jak wrócił wczoraj to zadzwonił choć ukrył przede mną pobyt na mieście..bo się denerwuje o pewna dziewczynę

Gość patuniczka
dziękuję za wsparcie..już się uspokoiłam trochę ..może być na imprezie dzisiaj studencki czwartek