Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mapmd

maz zolnierz=Agresor?

Polecane posty

Gość Mapmd

Chociaz teraz jest mily i spokojny?a znam go pol roku i mysle nad zwiazkiem

Gość pici mini
a może żona żołnierza = Agresorka?? :D

Gość Mapmd
Watpie:)jestem oaza spokoju

mozecie mowic co chcecie , ale cos w tym niestety jest. ja mam narzeczonego- zolnierza... jest nerwowy, szybko sie wkurza. Jest mocno trudnym czlowiekiem:)

Gość ssjkajdbak
Moja macocha (druga żona ojca)przed moim ojcem miała męża wojskowego. Na początku było wszystko niby dobrze, niebawem po ślubie wyszło szydło z worka. Tłukł ją jak mokre żyto, na dzień dobry i dobranoc. Wiadomo, nie można generalizować, ale zawodowi wojskowi mają skłonności despotyczne, są przyzwyczajeni do tyranii choćby z racji zawodu i przenoszą potem to na życie rodzinne. Ja bym się bała.

Gość Ag resor
rożni bywają trep trepowi nierówny :D

Gość ssjkajdbak
Ag resor, no jasne że różni bywają, ale jednak coś w tym jest. Napisałam najbliższy mi przypadek trepa agresora, ale znam takich rodzin nieco więcej. Właśnie dlatego, że znam takie przypadki, ja bym się bała. Po prostu.

Gość Mapmd
Tyle ze on jest mega spokojny,nigdy nerwowy ale tak w codziennym zyciu go nie znam-czyli dac spokoj?moj ojciec byl zawodowym kierowca a pil i bil matke,rozwod itp a nie chce w to bagno wdepnac,urzekl mnie spokojem i inteligencja a potem dowiedzialam sie jaki ma zawod:o

Gość nie_prawik21
"Tłukł ją jak mokre żyto" nie no.. padłem teraz :D:D

Gość ssjkajdbak
Mapmd, pewnie jak twoja mama poznała twojego ojca też nie wiedziała co ją czeka. Na początku też pewnie wszystko było ok. Trudno powiedzieć Mapmd. W każdym razie ja bym się bała.

Gość 6695
moj brat jest wojskowym i pracuje w wojsku na dosc wysokim stanowisku juz od 10 lat, ma zone i trojke dzieci i jest bardzo lagodnym czlowiekiem. Lepiej chyba nie wrzucac wszystkich do jednego worka, choc przyznaje ze duzo sie slyszy o wojskowych-despotach ale wydaje mi sie ze to zalezy od psychiki czlowieka. Autorko-nie przekreslaj faceta tylko przez to kim jest z zawodu!

Gość Mapmd
kurde ale wlasnie on ma niezly charakter a ciezko o fajnego faceta teraz bo pelno psycholi,zboczencow itp a bylam prawie 5 lat sama bo nie chcialam jakiegos dupka,moja matka wybrala takiego buraka ze szok ale mloda byla i wpadla a wtedy byly inne czasy

Gość nie_prawik21
a bierz go - najwyżej Ci wpierdoli to odejdziesz.. Nie masz nic do stracenia

Ją jestem żona żołnierza i mój mąż fakt czasem łatwo wpada w złość:) ale to nic w porównaniu jak ją szybko się denerwuje:) a żołnierzem nie jestem:) na ogół jednak jest spokojny i łagodny:) jak człowieka wkurw w pracy to czy żołnierz czy lekarz może być nerwowy:)

Gość Mapmd
A jaka mam gwarancje ze budowlaniec czy informatyk mi nie wpierdoli?

Gość nie_prawik21
wojskowi wiedzą jak bić żeby nie było śladu, więc na 99% wyjdziesz z tego bez szwanku.

Gość ssjkajdbak
Mapmd, nie spróbujesz to się nie dowiesz. Ryzyk fizyk i już. Jak będziesz po ślubie i raz ci wklepie, to po prostu nie zastanwaiaj się tylko wiej gdzie pieprz rośnie. I tą radę sobie przynajmniej zapamiętaj. Nigdy nie przebaczaj uderzenia, bo będzie jeszcze gorzej. To tak na wszelki :) Po proistu spróbuj, może ten człowiek jest trepem, ale jak tu ktoś napisał, trep trepowi nie równy. Ja bym się bała, ale nie znaczy że bym nie zaryzykowała. Już raz w życiu zaryzykowałam (ale nie z trepem - zawód pokrewny) i miałam okazję wiać :D No cóż. Zaryzykujesz to się dowiesz i może będziesz szczęśliwa, nie zaryzykujesz to się nie dowiesz i być może unikniesz nieszczęścia, ale tym samym możesz stracić szczęście. Ja bym się bała w ramach doświadczeń, ale przecież to twoje życie :)

Gość Mapmd
to moze pochodze z nim z 6 lat a jak nic nie odwali to stopiem w gore?

Gość ssjkajdbak
nie_prawik21, tu w zasadzie się nie mylisz :) Nie tylko trep wie jak bić, żeby śladu nie było, ale policjant również :P

To co powiecie jak teraz tyle kobiet jest w wojsku i co będą się znęcac nad rodzina:)?

Gość ssjkajdbak
Mapmd, dobre rowziązanie. Dobrze byłoby, gdybyście zamieszkali po czasie razem i pomieszkali tak z parę lat. Typ trepa-agresora długo nie umie udawać łagodnego baranka :) To znaczy, będzie udawał póki na fix cię nie zdobędzie, ale jak zamieszkacie razem, to po czasie poczuje się pewny i jeśli nie dostaniesz ani razu łomotu, to będzie ok :)

Gość Mapmd
To teraz jestem pelna obaw:/

Gość ssjkajdbak
mammusia... kobiety, kobiety... Tu chodzi o facetów, zgoła różnica płci, a już stanowi różnicę w myśleniu.

Gość Mapmd
Ja tam o zadnych slubach i dzieciach nie marze,mam czas bo mam 28 lat i moge kilka lat z nim bawic sie w chodzenie zaden problem

Gość ssjkajdbak
Mapmd, tak jak pisałam wyżej. Zaryzykuj jak chcesz, pochodź z nim, ale ważne jest abyście zamieszkali razem, abyś mogła poznać go w życiu codziennym. Może na prawdę ten stanowić wyjątek, kto wie?

Teraz i kobiety się potrafią znęcac:) a tak poważnie to chyba nie ma różnicy jaki zawód bo każdy facet obojętnie jaki ma zawód może być taki:) teraz to bardziej jak normalną praca:) i nie bronie żołnierzy bo znam takich co byli kochani i wogóle a po ślubie potrafili popchnąc żonę w ciąży jest taki jeden:) ale znam też normalnych którzy traktują to jak źródło dochodu i nic więcej:)

Gość Mapmd
Bede go bacznie obserwowac,jak bedzie cos nie tak odrazu odchodze

A ten o którym mówię to był z dziewczyna 8 lat i pół roku po ślubie go wygnala :) wszystko z jego winy bo w pracy go nikt nie lubi bo na właśnie tak że chce rządzić wszystkimi:)

Gość Mapmd
Dobrze wrozy to ze nie pije