Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekwosci ???

Pytanie do mężatek.

Polecane posty

Gość tak z ciekwosci ???

Długo znałyście swoich mężów przed ślubem? Jak długo jesteście małżeństwem i czy jesteście szczęsliwe?

Gość K,klementyna
Przed ślubem 6 lat po ślubie jesteśmy 1, 5 roku Zależy co masz na myśli czy jestem szczęśliwa

Gość natmik
ja ze swoim mężem przed slubem spotykaliśmy się 2 lata. jest ok czasem się kłócimy. teraz po slubie jesteśmy 2,5 lata i powiem ci że brakuje mi romantyzmu...:( ozywiście kochamy się i wspieramy jesteśmy przyjaciólmi seks jest ok. A mój brat przed slubem znał swoją żonę 6 miesięcy i nie było żadnej wpadki nie mają dziecka jeszcze ale u niego to był ten "piorun" tak się zakochali, że nie chcieli czekać. teraz są rok po slubie a jak na nich patrze to im zazdroszcze...ciągle ta chemia między nimi jest są tak zakochani, że aż miło patrzeć na takie małżeństwo., bardzo się szanują

Znaliśmy się 5 lat przed ślubem, a po ślubie jesteśmy 4 lata. Szczęśliwa jestem bardzo :D

Ją to szybko bo po roku zareczylam a półtora roku później wyszłam za mąż:) jestem dwa lata mężatką i zdarzają się gorsze dni ale widzę od mój mąż się stara dba o nas i nawet miło mnie zaskakuje i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym:)

Gość Liliana 1982
Przed ślubem znaliśmy sie pół roku . Jesteśmy małżeństwem prawie 4 lata i jestem bardzo szczęśliwa:)

co do szczęscia róznie to bywa wiadomo jak w kazdym małzenstwie jest raz z górki raz pod górke jesli lubicie być ze soba urozmaicacie sobie czas czasami drobnostki ciesza no i oczywiscie jesli w łozku tez jest dobrze to jest to szceście tylko na nie trzeba cały czas pracować ja uważam ze jestesmy szczesliwi napewno teraz inaczej patrzymy jak kiedys bo mamy dziecko ale teraz nas ciesza radości w trójke wczesniej tylkowe dwoje romanrtycznie zmieniaja sie plany cele ale wazne zeby byc w tym razem mówic sobie o wszystkim i ufać sorki za rozpisanko !!!!!!!!SZCZĘŚCIE TO POJĘCIE DLA KAŻDEGO ZNACZĄCE CO INNEGO PAMIETAJCIE!!!!!!!!

Przed ślubem znaliśmy się 1,5 roku. W maju stuknie nam 3 rocznica;-) Szczęśliwi jesteśmy bardzo. Mała nam teraz trochę rewolucji wprowadziła, ale dziecko to zawsze wielka zmiana. Raz bywa lepiej raz gorzej, jak to w życiu. Ale ojcem jest świetnym, mężem też dobrym.

Gość przed ślubem 8 lat
po ślubie 5, jestem bardzo szczęśliwa

Gość wiśnióweczka
znaliśmy się z widzenia wiele lat, bo mieszkaliśmy na jednym osiedlu, w międzyczasie bawiliśmy się kilka razy na dyskotece, wychodziliśmy do kina... spotykaliśmy się już "na poważne" pół roku. Po ślubie jesteśmy 12 lat i jestem szczęśliwa. Mamy dwoje dzieci.

Gość pani rocznik 84
z mezem znalismy sie 6 lat zanim wzielismy slub, jestesmy juz ponad 11 lat razem, mamy 3 letnie dziecko. Jestem szczsliwa :) maz jest o 8 lat starszy i uzupelniamy sie idealnie :)

Gość ja z moim
mężem poznałam się w lipcu 2011, w sierpniu tego roku wzieliśmy ślub, teraz jestem w ciąży i jesteśmy bardzo szczęśliwi :)

Gość grey dey
przed ślubem 5,5roku, po slubie 4 lata jestem szczęśliwa, może nie jest idealnie ale lubię moje życie

Gość a mi z...
Przed ślubem znaliśmy się dwa lata. Jesteśmy prawie 5 lat po ślubie. Jestem bardzo szczęśliwa. do pani z rocznika 84 to chyba znaliście się od podstawowki,a ślub brałaś mając 17lat?

Gość kanapka z serem
ja jestem mezatka 3,5 roku. bylismy z mezem przed slubem rezem 5 lat. Jestem z nim bardzo szczesliwa :-)

Gość panie magistry?
My jesteśmy ze sobą 13lat. Zawsze twierdziliśmy,że nie potrzebujemy papierka,ale miesiąc temu miałam wypadek samochodowy to nawet nie chcieli mu nic powiedzieć. Dobrze że moja mama szybko przyjechała to jej udzielili informacje bo była z rodziny... na wielkanoc planujemy wziąć ślub.

Gość my bylismy ze sobą
3 lata przed slubem (i znalismy sie trzy lata bo od razu zaczelismy ze soba byc i mieszkac) po slubie rok..jestemn strasznieee szczesliwa..a nawet bardziej niz na poczatku czy wczesniej -mamy jedno dzieciątko

Gość ta z rocznikiem napisala
11 ogółem, a przed ślubem 6, czyli ślub brała 5 lat temu

Gość Assiula
Przed ślubem 4 lata, po ślubie 8 lat. Mam 28 lat i aktualnie w 37 tygodniu ciąży. Jestem b. Szczęśliwa.

Gość mama trójeczki:-)
przed ślubem 7 lat byliśmy razem, z czego 6 lat razem mieszkaliśmy zatem zdążyliśmy się poznać jak należy;) po ślubie jesteśmy 5 lat jesteśmy szczęśliwi:)

Gość Jjh
Przed ślubem 6lat po 2 lata jetem szczesliwa

Przed ślubem jakieś półtora roku, po ślubie teraz będzie półtora roku. Tak jestem szczęśliwa, choć przez rok wspólnego małżeństwa mieliśmy dwa mega kryzysy. Teraz jest ok:)

DO a mi z NIE CZYTASZ ZĘ ZROZUMIENIEM PANI 84 ROCZNIK MA TERAZ 28 LAT 11 LAT SA RAZEM A NIE PO SLUBIE CZYLI JAK MIAŁA 17 LAT TO ZOSATLI PARA TO NORMALNY WIEK A SA 6 LAT PO SLUBIE CZYLI MIŁA 22 JAK WZIEŁA SLUB NAUCZ SIE CZYTAC ZANIM NAPISZESZ GŁUPOTE

Gość Catherinna
po 4 latach znajomości zaręczyny które trwały 3 lata a małżeństwem jesteśmy 4 lata. Jesteśmy szczęśliwi

Gość kukjkjujkjuu
przed slubem 5 lat, po slubie ponad 2 lata i jestem nieszczesliwa, zaluje To nie ten mezczyzna, zmienil sie po slubie, stwierdzil wprost - no teraz nie masz wyjscia i musisz byc ze mna mamusia na pierwszym miejscu, siostra A do mnie pretensje, ze za malo odwiedzam jego matke i sisotre, gdzie one w ogole sie do mnie nie odzywaja, bo "ukradlam syna i brata", a jak juz sie odezwą to obrażają Ostatnio teściowa przyszla do nas, wchodzi do pokoju, mowie jej dobry wieczor A ona - to ty tu jestes?? a gdzie mam kurwa byc?! :) nie kocham go juz i nei chce z nim byc Tkwie przy nim z poczucia obowiazku, bo on mnie niby wielce kocha, ale ta milosc jest wielce warunkowa - jak robie wszystko jak on chce to jestem super kochana, a jak nie to potrafi sie nie odzywac po 2-3 dni Pierdolony psychol