Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekwosci ???

Pytanie do mężatek.

Polecane posty

9 lat przed ślubem, 3 po ślubie, tak ogólnie jestem szczęśliwa dzięki mężowi

Gość pod słońcem toskanii
Przed ślubem 6 lat, po ślubie 5. Tak jestem szczęśliwa:)Planujemy drugie dziecko.

Gość lolitte
Przed slubem znalismy sie 10 m-cy Jestesmy juz razem 10 lat i jest coraz lepiej...:)

Gość yhm yhm yhm
Przed ślubem 5,5 roku z czego 4,5 razem mieszkaliśmy. Po ślubie jesteśmy już 2,5 roku. Mamy 5cio letnie dziecko.

Gość Przed ślubem 14mies
po ślubie już 5 lat.Mamy synka 4 latka :). Było by super jakby ten mój wariat nie był takim samolubem :P.

Gość czerwona papuga
3,5 roku przed ślubem i 15 roku po. Szczęśliwi!

Gość czerwona papuga
miało być 1,5 roku:)

Gość lubię Jabłka
3 lata przed,2,5 po ślubie

Gość lubię Jabłka
zapomniałam dodać,że najszczęśliwsza na świecie z tym facetem

Gość moja córka
rok przed ślubem ,4 lata po ślubie,mamy 2 letnie dziecko i jesteśmy szczęśliwi:)

Gość litte flowers
przed ślubem 5 lat po ślubie 0,5 roku nie jestem szczęśliwa!!!!

Gość qochanie
2 lata równo od poznania się zaręczyliśmy, planowaliśmy ślub po kolejnych 2 latach ale nosze teraz w brzuszku malenstwo, wiec wole jemu wszystko kupic niz na wesele odkladac(odkladanie to byl powod ze 2 lata chcielismy czekac na slub). Zaręczyny były 24.12.11r. a ślub 20.09.12r, mieszkaliśmy wcześniej razem więc tak naprawde nie odczułam różnicy:) Raz jest dobrze, raz źle ale nie narzekam:) dba o naszego dzidziusia w brzuszku, patrzy jak zaoszczedzic zeby malutki mial jak najwiecej i jak najlepiej:)

8 miesięcy przed ślubem, zaręczyny po miesiącu, zaraz po zaręczynach ściągnął mnie do swojego miasta. Po ślubie 1 lutego będzie 10 lat mamy dwoje dzieci. W te wakacje się wyprowadzam - mam dość, zniszczył mnie psychicznie :(

Gość estab greg
po 1,5 roku - przed i po ślubie i jestem bardzo szczesliwa

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
..

przed ślubem 5lat po ślubie 10 lat tak jestem szczęśliwa nie zamieniła bym mojego męża na innego ,lubię się z nim kochać i spędzać czas :)

kukjkjujkjuu jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, 5 lat znajomości rok po slubie..nie jestem szczęśliwa...przed slubem sie jeszcze starał teraz jak wchodzi do domu po pracy to pyta co na obiad i tyle go obchodze..

przed ślubem rok po ślubie 2 lata. Niczego w swoim związku nie chciałabym zmieniać, jest cudownie.

Gość mama mamma ,,
niecały rok przed ślubem 4 lata po ślubie i bardzo się kochamy:)

Gość kakulka21
my znalismy sie 2,5 miesiaca,zaszłam w ciążę ,szybki ślub,jestesmy 18 lat po ślubie ,kocham go bardzo,on poza mną świata nie widzi,a znaliśmy sie naprawdę krótko i wiele osób mówiło że napewno nam sie nie uda bo sie wcale nie znamy ,g*wno prawda,kazdemu życze takiego małżeństwa:)

Gość anyżeq1111
7 msc przed ślubem teraz 2 lata po ślubie.

10 msc związku przed ślubem , 1,5 roku po ślubie- jestem w 2 miesiącu ciąży. Jest super:) mąż starszy o 5 lat.:) i ciągle tak samo mnie kręci i pociąga jak za pierwszym "bliższym " kontaktem:P dogadujemy się swietnie. Co bym zmieniła? Chętnie mojego starego opla na jakąś terenówke ale w małżeństwie nic:)...no może poza nie opuszczaniem deski w kiblu!

Dla przykładu, moi rodzice "chodzili" przed ślubem 7 lat po 22 latach małżeństwa sie rozwiedli.nie ma reguły trzeba tylko się nawzajem szanować i duuuużo rozmawiac o swoich uczuciach problemach i tak dalej:) :)

Gość na czarno nie
znalizmy sie 2 lata przed slubem - oboje kochalismy kgoos innego, te osoby nas nie chcialy , oszukiwaly tak z braku laku zostalismy para, bez chemii, milosci, fajerwerkow. bylo ciezko nam sie dotrzec,pierwsze dziecko prawie doprowadzilo nas do rozowdu.Masa klotni, pretensji, seks beznadziejny ale chyba podswadomie chcielismy bycx razem, walczylismy zeby bylo lepiej. Teraz moge powiedziec, ze sie kochamy ////miloscia dojrzała, wybaczajaca wiele, cierpliwa. Spodziewamy sie kolejnego dziecka

Gość tynkamartynkapatynka
8 lat sie znalismy 7 lat bylismy a od 2 hajtnieci- jestem najszczęsliwsza :)

11+2+3 11 lat znaliśmy się zanim się spiknęliśmy 2 na kocią łapę 3 jesteśmy po slubie + w promocji roczne dziecko wspólne co do romantyzmu to nie pamiętam juz co to jest :)

Gość 4 lata przed 11 po
mieszkamy razem od 14 lat, dzieci:jedno 8 lat, drugie 6 m-cy kredyt we frankach stałe prace pies trzy samochody (dwa użytkowe i jeden "kolekcjonerski mojego męża) mieszkanie własnosciowe rozpoczęta budowa domu

Gość antoninnnna
przed slubem 7 lat ,po slubie 7 lat -czy jestem szczesliwa??????nie wiem ,ale strasznie zmeczona ,gdyby mozna bylo cofnac czas to bym nie wychodzila za maz .....