Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsre

domek na działce ROD - warto ? czy strata kasy?

Polecane posty

Ja mowie o tej patologi co u mnie na Venecji mieszka. I oni to maja kupe lat wiekszość, wiec nie płacili tyle za to. Jasne osiedle dom przy domu fajne zacisze

Gość fdsre
Marika skoro jestes taka kasiasta to pożycz 80 tys na 4 lata

Gość fdsre
stanowczo wolę dom przy domu niż klatkę królika z wielkiej płyty

Ja nie powiedziałam ze jestem kasiasta, ale ja bym sie w coś takiego nie wpakowała. Kombinowałabym jakoś inaczej.

Gość czują smrod przy dupie
zmiana na pewno będzie bo obecna ustawa obowiązuje chyba do końca roku a jaka będzie następna i czy w ogóle będzie trudno orzec. Zmieni się właściciel gruntów, zmienią się zasady...

Gość fdsre
właśnie, że nie chce bo już teraz mogłabym kupic kawalerke

Gość fdsre
11:39 [zgłoś do usunięcia] czują smrod przy dupie zmiana na pewno będzie bo obecna ustawa obowiązuje chyba do końca roku a jaka będzie następna i czy w ogóle będzie trudno orzec. Zmieni się właściciel gruntów, zmienią się zasady... jak to w Polsce bywa niestety

Gość wiśnióweczka
Twoja ciotka zarobiła, ogród ROD w Gdańskim został przejęty przez gminę i zostali działkowcy z niczym. Moja kuzynka tam wywalczyła za każde drzewko i krzak ileś tam zł. w sumie chyba 2 tyś ;-( to bardzo śliski interes... oczywiście życzę jak najlepiej działkowcom /w tym sobie też/, ale nie inwestowałabym całych oszczędności w działkę.

Gość a może to ty
jesteś sprzedającą, bo tak zachwalasz? Nie wierzę, by ktoś chciał się pchać w coś tak niepewnego

Przecież napisałaś ze nie możesz kupić kawalerki bo Cię nie stac, zdecyduj się kobieto:) Ja mieszkam na osiedlu, w bloku, 3 mieszkania na klatke, sąsiadów spotykam tak mało ze nawet nie wiem czy ich mam, więc wole to niż dom przy domu

Gość fdsre
obecnie nie stac mnie chocby na taka kawalerke jaka bym chciała

Gość fdsre
chyba wezmę kredyt bo za wynajem mam zapłaconą ratę

To po co piszesz ze mogłabyś kupić kawalerke jakbyś chciała? Trzymaj lepiej ta kase na lokacie czy czyms innym. Lepiej na tym wyjdziesz

Gość marika nie rób z siebie
durnia , przecież ty jako osoba mieszkajaca w chlewie dla zwierząt nie powinnaś osmieszać się wywodami na temat działek oraz mieszkania autorki , dwa obleśne psy które wpuszczasz do swojego łóżka [ chyba bym się porzygała na sam widok] i pełno śmierdzących kotów , kuwety w domu jednym słowem CHLEW !!!

Gość hhhhuuujjj
prywatny to on będzie jak spłacą ci kredyt

Gość hhhhuuujjj
obecnie ten chlew jest BANKU

Gość marika nie rób z siebie
miejsce do hodowli zwierząt nazywa się chlewem !

Chyba nie o tym temat, proponuje założyć osobny skoro tak Cię boli. Dowiedziec się tez co to jest hodowla, bo ja takowej nie prowadze:)

Gość jagababaaaaaaaa
ustawa o ROD zostala zakwestionowana przez TK - najdalej za dwa lata dzialkizlikwiduja wiec nawet nie mysl o tym !!!!!

Gość mają likwidowac
nie ryzykuj , zbyt dużo kasy można stracić

Gość gość
mieszkaj na tej działce jak są dobre warunki a inni jak mają lepszy status to niech kupują mieszkanie,a tobie powodzenia:) zawsze to lepsze jak komuś oddawać i dalej nic nie mieć

Gość Franek88pl
Dla mnie warto, szczególnie jak mieszka się w bloku, można latem zawsze pojechać i oderwać się od miasta, polecam zbudowanie domku z bali, o wiele tańszy niż tradycyjny, a i tak tylko latem się jeździ na działki, polecam poczytać http://www.moje-life.pl/budownictwo/domek-z-bali-na-dzialce/

Gość DuśkaMarcepan
Ja także polecam dom z bali, budowa jest szybka, szczególnie jak chce się postawić mały domek na działce. Nie potrzeba nam murowanego, skoro będziemy tam tylko od czasu do czasu, głównie w wakacje. Proszę na ten temat przeczytać artykuł http://www.fototaniec.pl/urok-domow-bali/

Gość gość
Mieszkam na dzialce rod juz pare lat. Jestem mezatka z dzieckiem malym. Nie narzekamy na brak funduszy, ale nie chcemy nie eyobrazamy sobie znowu mieszkania w blokowisku. Na dom nas nie stac z odlozonej gotowki, a kredytu na 30 latnir chcemy brac. Co nam zrobia :-)? Mamy super warunki prad woda , piekny ogrod, domek pieknie urzadzony.. za duzo nas jest "mieszkancow dzialek w polsce"' a pozatym niby wolnosc panuje ja chce tu mieszkac a nie tam gdzie ktos mi kaze, co zabroni mI ktos. Meldunku nie potrzebuje, jest nieobowiazkowy. Psnstwo powinno nam pomoc moze mozliwosc wykupu tych dzialek na wlasnosc... a ci wszyscy co tak krzycza na nas dzialkowcow mieszkajacych tu to ludzie co zal d... e sciska ale wrednoty jakies

Gość gość
to, że nielegalnie mieszkasz w ogródku działkowym nie czyni cię mądrzejsza od reszty społeczeństwa jasne, że nikt może ci nie zabroni w tym idiotycznym państwie mieszkac w altance działkowej, możesz mieszkać i w śmietniku, twoja wola ale nie myśl, że tym sposobem stajesz się mądrzejsza od wszystkich dzieciaka szkoda, no, ale co zrobić, matka może wszystko, nawet hodować dziecko w altance