Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna pytająca

Kobietki jak Wam się zyje z facetem skorpionem?

Polecane posty

Gość panna pytająca

jesli dobrze i długo proszę wpisywać czas trwania zwiazku i najwieksze problemy z jakimi się borykacie (mam na mysli jego charaker)

Gość grejsy niderlandsy
ja jestem kobietą i jestem skorpionem, nie wiem czy to jest zależne od znaku zodiaku, ale fakt: bywam cyniczna, wredna i ironiczna gdy mam taki kaprys :P

Ascendent -skorpion ,Powierzchownosc mila ale w glebi duszy czarny gleboki staw,nie polecam

Gość nienienieskorpion
Ciężkie jest zycie ze skorpionem. Mi się udało 10 lat, skorpion ma całkiem miłą powierzchowność, ale wnętrze... Uciekaj od niego.

Gość panna pytająca
to mnie pocieszyliscie... wiem, ze wglebi to dobry,wrazliwy facet ale jego realizm, kierowanie sie rozumem i stawoczosc i jakies dziwny sposob myslenia mnie martwi, ale jest za to mnostwo w nim pozytywnych cech, ktore uwielbiam.

Gość panna pytająca
Czarna Izabella a mozesz mi opisac charakter Twojego skorpiona?

Gość singielka_55lat
kiepsko , kawał chama szukającego ciagle nowych dziwek

Gość nienienieskorpion
singielka - dokładnie tak.

Gość panna pytająca
mój jest mi wierny i wiem, ze nienawidzi puszczalskich, czy idiotek.. Zawsze powtarza, ze zdrada to najgorsza rzecz. Czarna Izabella - jego wady i zalety, podejscie do pracy,nauki, rodziny i co Cie w nim wkurza lub martwi, z jakiego jestes znaku :P

Mój skorpion nie ma zbyt wielu wad. Może trochę za szybko się irytuje - nie ma cierpliwości do ludzkiej głupoty. Potrafi być bardzo ostry lub zimny dla ludzi, którzy go denerwują, którzy źle wykonują swoje obowiązki, którzy zachowują się niemądrze, czym budzi respekt i szacunek - ale dla bliskich jest zupełnie inny. Pracę zawsze wykonuje na najwyższym poziomie. Lubi się dokształcać i poważnie do tego podchodzi. Rodzina jest dla niego bardzo ważna i wiele pomaga swoim bliskim, w tym przyjaciołom. Do jego zalet mogę zaliczyć mądrość życiową , pracowitość, dobre serce, piękne ciało i zayebistą łóźkową empatię Ja też jestem skorpionem

Gość panna pytająca
moze dlatego tak do siebie pasujecie, ja jestem bykiem ,ktory mysli sercem a on rozumem...

Gość lalalum!
czarna - każda sroka swój ogon chwali ;) ja nie znoszę skorpionów. At all.

Gość lalalum!
toaletowa - a skorpiony szczególnie :)

Gość do zoofilki
ja żyję z facetem to nie mam pojęcia ile można i jak ze skorpionem nie mogę ci pomóc :( na szczęście dla ciebie trafiły się podobne tobie słuchaj się ich

Gość byłam ze skorpionem
Seks był świetny, życie nie. Trwało to 10 miesięcy. Kłótnie, jego chorobliwa zazdrość i kompleksy, obrażanie się i godzenie w łóżku. Był w tym dobry, naprawdę, ale to za mało, żeby stworzyć związek.

Gość do zoofilki
zaraz nauczą cię paru fajnych numerków ;)

Gość do zoofilki
a może poproś o rady skorpiony dziewczynki, które udało ci się sparować Czarna Izabella i Eleene już rozpoczęły grę wstepną

Gość do zoofilki
czy zanim pójdziesz zrobic siusiu to też sprawdzasz ascendent?

Gość też przeczytałam
Przeczytalam kiedys o skorpionach: Zwiazki skorpionow potrafia byc bardzo trwale, warunkiem jest posiadanie przez nie odpowiedniej liczby wrogow na zewnatrz, by wyladowac nagromadzona energie. Moj wlasnie taki byl. niestety :( nie był skorpionem

Gość nie do zycia jest , nadaje sie
tylko do seksu

Czarna Izabelo -ja jestem Skorpionem .Moj maz jest WLASNIE Blizniakiem . Doskonala konfiguracja, jesli wierzyc w laczenie sie zodiakalne par . Ale czy to jest prawda ? Chyby raczej zabawa :-D

Gość wytrzymalam ze skorpionem
12 lat i ..... sie rozwiodlam teraz jestem szczęśliwa

Gość Kruselka
Moj maz to tez skorpion niepowiem jest ciezko ma okropny charakter jest dokladnie tak jak pisze czarna izabela .nie toleruje glupoty nie lubi glupich ludzi . W domu jest despota wszystko musi byc taknjak on chce calym domem rzadzi . Jak probuje mu sie przeciwstawic to zaraz sie obraza .zawsze do niego nalezy ostatnie slowo. Jakbym miala orzezyc swoje zycie jescze raz NIGDY ,NIGDY bym sie z nim nie zwiazala .Skorpiony to strzaszne ludzie.

Gość Kruselka
Przepraszam za bledy szybko pisalam . Dodam ze jestem juz z nim 13 lat o 13 lat za duzo .Pisalam kiedys na kafe o moich problemach i wszystkie mowilyscie tak samo odejdz od niego. Ale ja nie potrafie .