Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda mama...

Przeczytałam rozmowę męża z przyjacielem i ryczę cały dzień. Przeczytajcie :(

Polecane posty

Rozmawiali o malowaniu mieszkania na czacie i potem rozmowa przeszła na inny temat... Jego przyjaciel: No dobra to tak jak Ci mówiłem dekoral będzie najl;epsza. Leć już do Mariolki:D pozdr Mój mąż: No wolę siedzieć tutaj Jego przyjaciel: Jaj kto? nie czaję MM: A nie ma oczym gadac jak sie kiedyś najebiemy to ci powiem Jego przyjaciel: No jak chcesz:D Ale ja bym na Twoim miejscu wolał z Mariolką niż przy kompie:D MM: Wolę tutaj MM: Po prostu nie mogę na nią patrzeć to tej ciąży. Wygląda jak jakiś słoń kurwaa no nie mogę jej stary Jego przyjaciel: Pojebało cie? Dopiero urodziła a Ty chcesz żeby co miała figurę modelki?:P MM: Nie modelki ale też nie orki :o A Twoja Klaudia jakoś ma figurę modelki, chciało jej się chodzić na silkę a mariola tylko siedzi i żre Jego przyjaciel: Klaudia rodziła 2 lata temu co ty porwónujesz mariolkę do Klaudii i czwgo się spodziewałeś? że 2c mies po porodzie będzie chuda? MM: A weź, ostatnio były z Twoją Klaudią na zakupach i kupiły te gorsety i pończochy. Jego przyjaciel: Hahahaha no zajebiste:D MM: No zajebiste jak ją w tym zobaczyłem jak jej wychodzi brzuch to chcialo mi się rzygać nie mógł mi stanąć stary ale było mi głupio az że to moja zona tak wygląda. Jego przyjaciel: Pojebany. MM: Ej Klaudia to Ty?:D Jego przyjaciel: Hahaha nie to nie Klaudia ake nie mogę uwierzyć, że tak o niej piszesz. Przecież to Twoja zona :o MM: Ile spala Twój samochód?:D muszę się upewniuć, że to ty Jego przyjaciel: hahahaha :D 10,8 MM: No. Ale ty mnie nie rozumiesz kurwa bo klaudia wygląda zajebiście nie masz w domu wieloryba tylko zadbaną kobietę i nie ma o czym gadać wogóle Jego przyjaciel: Jezu. Moim zdaniem Mariola jest b. atrakcyjna mimo że przytyła po ciąży co jest NORMALNE. Klaudia też była w ciązy i jakoś jej nie wyzywałem od orek chciałeś mieć dziecko to masz wkurwiasz mnie i szkoda mi tej Twojej marioli nie spodziewałem się, że jesteś taki durny MM: To ty jesteś durny.chociaż ty zawsze miałeś większe szczęscie do bab i dalej to trwa Jego przyjaciel: nie wiem o co ci chodzi. MM: To się zamieńmy za żony:D Jego przyjaciel: Skończ :D Spadam MM: Cześć

Gość ;sldksdddd
Ale przyjaciela ma fajnego :):)

To chyba prowokacja ale jeśli nie..to bardzo współczuję.Pokazałabym mężowi tą rozmowę a później bym go spakowała albo siebie.

Gość prowo czy poważnie...
Przeczytałam,jedno przyszło mi do głowy-...j Wiem,ze sa tacy popieprzeni faceci,byłam niedawno swiadkiem podobnej rozmowy telefonicznej i szczęka mi opadła,kiedys mężczyźni byli inni.

Gość Kuś Nicka Amelia
kup mu kurwa baletki ostatnio pisali o wakacie w jeziorze łąbedzim, co to ma byc wystawiane na Sylwestra :classic_cool:

"kiedys mężczyźni byli inni" a ty to wiesz, bo masz 300 lat ludzie byli durni, są durni i durni będą

Gość Aska kraska
Bardzo przykre.. a jak sie odnosi dp coebie na codzien ? Pokazuje cos, mowi cos o tym ? Duzo przytylas ? tak czy tak to meza nie zazdroszcze, palant..

Gość bll;;l
zazdroszcze jklaudii, tobie wspolczuje:(

baletki? trzeba go też podtuczyć tak, żeby mu bęben wyrósł i spytać czy małego widzi, a jak nie to, że ma szczęście, ponieważ mu sflaczał, a wora ma takiego wstrętnego i pomarszczonego jakby miał 70 lat

pozazdroscic Klaudii takiego meza .Doskonale wybrala meza i partnera . Twoj -no coz .Nie dziwie sie lzom :-(

fakt faktem kiedys mezczyzni byli inni,ale trudno mu sie dziwic,jezeli wygladasz jak wieloryb,niestety tak juz jest w Polsce ,ze byle jaki facet ma WIELKIE WYMAGANIA... ON CHYBA CIEBEI NIE KOCHA

Gość prowo czy poważnie...
mam prawie 50siątkę,kiedyś nie było takiego nacisku na idealny wygląd w ciąży,po ciąży,mialysmy czas na spokojne dojscie do siebie psych.i fizycznie.

To się wpakowałaś w goowno. Teraz wydrukun to, włóż w kartkę świąteczną i to daj mu jako prezent. W życiu nie powiedziałbym tak o swojej żonie, matce moich dzieci. Moja dała mi wspaniałe córki, kosztowało ją to wiele wyrzeczeń, przy ostatnim porodzie prawie zmarła, bo wystapił krwotok... A Twój ma problem z Twoją wagą? W dwa miesiące po porodzie? To zjeb. Tyle o nim. Nie wiem czym trzeba być, żeby tak mówić o swojej żonie. Nawet ciężko ocenić, bo to dno. Współczuję. Już ja bym mu święta wyprawił. Oj by zapamiętał.

Gość Jako facet powiem
tak, przykro mi to czytać ten gość to kawał bydlaka i tyle jak mógł... zamiast się o Ciebie troszczyć po porodzie to takie coś...

ja na Twoim miejscu zrobiłabym wszystko,żeby się "wylaszczyć" i schudnąć.A następnie z wielkim hukiem kopnęłabym go w siedzenie ;)

Gość sephora20099
to lepiej nie wiedziec o czym oni gadaja na tych swoich meskich wieczrach, jestem mloda nie mysle na razie o ciazy ale faceci to szmaciarze

Gość adadff
musisz to powiedziec mężowi że wiesz o tej rozmowie

Na codzień niby normalnie nie zauważyłam tego tak, żeby był chamski.... nie zrwacałam uwagi jestem zajęta dzieckiem wiecie jak to jest. Przytyłam trochę nie chcę mówić, nie miałam przecież wpływu na to pół ciąży w szpitalu.

Gość Aska kraska
Teraz tez normalny facet nie naciska na dojscie do siebie 2 miesiace po porodzie. To nie czasy a poprostu ten facet to palant..

Gość dfhdrud
cham i bydlak!!! szkoda na niego czasu, spytaj go gdzie on te piękne i szczupłe tak namiętnie ogląda, że ma takie porównanie. A tak poważnie i na smutno, to on Cie nie kocha autorko, bardzo mi przykro, szkoda czasu na bydlaka. Nic nie wart!!

Gość agdybytakkk
jesli to nie jest provo, to ja nie umialabym juz z nim byc...

Gość sephora20099
zrob tak jak radzi Ci facet38 hahah zajebisty pomysl! ale jak teraz jestes z takim maluchem to ciezko Ci moze byc ja nie wiem czy bym odeszla ale na pewno by to dlugo popamietal

facet38-bardzo dobrze mówi.Wydrukuj to i włóż mu w kartkę świąteczną albo powiedz,że masz takie ładne życzenia ułożone i podsuń mu tą rozmowę pod nos ;).Nie cierpię takich "facetów".

Gość bll;;l
i co z tym xrobisz?

Gość bll;;l
latwo mowic odejsc, jak tu malutkie dziecko i w ogole, ale zyc po takich slowach dalej, to musi byc ciezko:O

Gość dfhdrud
Facet38 dobrze pisze, zrób tak jak Ci radzi, a kartkę świąteczną daj mu już dzisiaj.