Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaq100

Zdrada męża, ciąża kochanki ....

Polecane posty

Gość to żaden sposó
ja myślę - twoja sytuacja jest inna, na obczyźnie łatwo kłamać, pytałam tą, co ma dziecko z żonatym, ale w sumie retorycznie bo przecież jest jeszcze publiczne pokazywanie się razem, kontakty z rodziną, znajomymi, przyjaciółmi itd - nie da się ukryć faktu bycia żonatym TO OCZYWISTE, chyba że własnie mieszka się baaaaardzo daleko od żony i własnej rodziny

No mnie też....biorąc pod uwagę fakt że bywam złośliwa przy każdej najmniejszej kłótni bym to wypominała...więc i tak rozpad murowany...

Gość ja mysle..
Autorka nie myśli tylko o finansach czy wspólnych latach ale tak jak pisała ona nadal go kocha a gdy sie kocha i jest szansa na naprawienie błędów to zrobi sie wiele aby wszystko naprawić co często nie jest łatwe.

Gość to żaden sposób
ale to dziecko i zobowiązania będą toczyły tą "miłość" jak rak....

Gość yhm yhm yhm
Też nie przestałą bym kochać z dnia na dzień. Ale nie potrafiła bym też wybaczyć a tym bardziej zapomnieć. Człowiek nie jest zwierzęciem, żeby ulegać pierwotnym instynktom. Więc zdrada jest czymś świadomym.

Gość ja mysle..
Zgadza sie mieszkając poza granicami państwa łatwo jest kłamać i oszukiwać. Myśmy nie byli ograniczeni wyjściami czy ilościami spotkań. Będąc w tym samym mieście myślę,ze nie da sie udawać kawalera przez tak długo.

No nic.....autorka zrobi co będzie uważała za słuszne....każdy ma inny charakter,ja mam wredny :)stąd wiem że bym wypominała, nie dała zapomnieć no i w ogóle ....:(do dupy...

Gość poczytaj taki temat
"Gdy mąż ma dziecko z inną kobietą" - zobaczysz co cię czeka - tego się ani zapomnieć ani wybaczyć nie da a wszystkie tam kochały swoich mężów i chciały to poukładać. Żadna nie dała rady.

Gość yhm yhm yhm
Autorko, ale jeśli nie zapomnę to też nie wybaczę. Zawsze jego osobę wiązała bym z tym jednym fatalnym faktem - ze zdradą.

Gość ja mysle..
Oczywiście przyjście na świąt tego dziecka zburzy caly spokój i równowagę w waszym domu. Tak często jest,ze przez błędy faceta cierpi pozniej cala rodzina. Ja potrafię sie postawić w obydwu sytuacjach i wiem,ze czasem warto dac sobie szanse. Ja jakby nie patrząc tez byłam oszukiwana i zdradzana i nie było łatwo zapomnieć...tak naprawdę nigdy sie nie zapomni tego bolu. U autorki będzie /jest i tyle gorzej,ze jest dziecko, co bardzo wpłynie na relacje miedzy nimi (moj nie mial dzieci z pierwszą żona wiec było łatwiej). Jestem pewna,ze moze na początku będzie mąż autorki będzie sie trzymał danej obietnicy ale przyjdzie czas,ze będzie chciał zobaczy, dziecko i sie na pewno z nim zobaczy. Pytanie tylko czy autorka będzie potrafiła z tym żyć?

Gość znam 3 przypadki
gdzie dziewczyny doskonale wiedzialy, o zonie , dzieciach a jednak postaraly sie o dziecko z kochankiem

Gość ja mysle..
Można wybaczyć i nie zapomnieć..... Sorry za te błędy i literówki ale pisze z tel, który czasem płata figle ;-)

Gość znam 3 przypadki
maleństwo- kazdy inaczej reaguje,sama pewnie nie wiesz jakbys zareagowala jakby maz machnal na boku dziecko

Gość Dndjkdn
Autorko czy Ty oby nie jestes Goską z tematu o rozwodkach?! Piszesz identycznie!

malenstwo77 to pewnie w złości i w szoku...te teksty....pewnie gdybym się dowiedziała o czymś takim to w 2 sekundy bym o tym samym pomyślała....jesteśmy tylko ludźmi...i wiadomo że to okrutne....ale czasami człowiek tak myśli....ja np. codziennie liczę na to że jakaś cegłowka spadnie na łeb teściowej:):)

Gość ja mysle..
Takich przypadków jest wiele. Sama znam dziewczynę, która mąż przez lata zdradzał i doskonale znała ten ból ale to i tak nie powstrzymało jej przed romansem z żonatym , który powiedział jej,ze ma partnerski układ z żona i moze sie spotykać z kim chce. Na koniec jego żona wyprowadziła sie do mamy bo sie dowiedziała o romansie męża a moja koleżanka zostala sama.....

Gość to żaden sposób
czego się czepiacie tego, że chciałaby żeby to dziecko się nie urodziło :p przecież nie wizualizuje sobie ukręcania głowy temu dziecku - raczej rozpaczliwie chce żeby PROBLEM zniknął w cudowny sposób i żeby było jak dawniej. Łatwo być takim prawym i racjonalnym jak nas to nie dotyczy...

A nota bene Gośka to ma być moje trzecie....o ile to baba....chociaż lepiej żeby facet....może gwałcić i plądrować :):):):)i zdradzać:)żartuje....:)

Gość ja mysle..
No nic ja uciekam bo dziecko,mam chore i nie wiem jaka noc mnie czeka wiec ide spać póki starsza jeszcze śpi :-) Autorko powodzenia cokolwiek uczynisz ;-)

Ja bym od takiego odeszla a nie przelewala nienawisc ktora powinna byc do NIEGO na jakies dzieciatko!!! Szok to byl jak sie dowiedziala a teraz siedzac na kaffe to juz przeciez jest po szoku.Zreszta jak widac kalkulowac potrafi bez szoku i po prawnikach latac wiec nie usprawiedliwiajcie tej ... Rany i ona ma dziecko a innemu potrafi zyczyc smierci!!!!!!

Gość to żaden sposób
oj, obyś ty się sama nie przekonała jakie uczucia targają człowiekiem w takiej sytuacji ...

malenstwo77 ....no to pogratulować wyrozumiałości...nie wszyscy tak potrafią....ja bym nie potrafiła....tzn.pewnie nie mówiłabym bękart...chociaż nie wiem co bym powiedziała na początku....ale wyżyłabym się na kochanicy:):)

no tak a mezusia spowrotem do lozeczka w nagrode! tragedia Nie dziwie sie wiec ze zdradzaja jesli im za to nic strasznego nie grozi.Troszke foszkow i spowrotem do sypialni i koty wieszac na kobiecie ktora przed oltarzem niczego nie przyrzekala i na niewinnym dzieciaczku. Strasznie jakas inna jestem.Paaaaaaaaaaaa

aha i to nie jest wyrozumialosc - to on mnie zdradzil a nie ta kobieta! a tym bardziej nic mi nie zawinila ta dziecina!

Gość cytryna....
żal mi Ciebie autorko, bo Twoje życie to jedno wielkie kłamstwo. mąz cię robi na lewo, a ty mu wybaczasz, bo martwisz się o finanse i swoją pozycję społeczną.wolisz żyć w ułudzie szczęsliwego małzenstwa niż odejsc z godnościa. będziecie udawac że dziecka nie ma, ale ono będzie i nie zniknie z waszego zycia czy tego chcesz czy nie. i w sumie to zrobiłas temu twojemu dziwkarzowi niezłą przysługę, bo zakazując mu spotkań z dzieckiem uwalniasz go w pewnym stopniu z odpowiedzialności za jego czyny. jego jedynym problemem będzie dodatkowy przelew. dla mnie rodzic, ktory zrzeka się dziecka jest zwykłym zerem.