Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaq100

Zdrada męża, ciąża kochanki ....

Polecane posty

Gość niveaq100
to u góry to podszyw

Gość yhm yhm yhm
Niezależnie od tego ile się już dorobiliśmy, ile przeżyliśmy itd, nie dała bym szansy !!!! Zdradziłeś, zrobiłeś innej dziecko? To wypieprzaj. U mnie nie ma powrotu.

Gość do: ja mam dziecko z zonatym
Według wszelkich definicji słownikowych twoje dziecko jest bękartem, czy ci się to podoba czy nie.

Jestes glupia. zdrady i przemocy sie nie wybacza. odbierasz dziecku ojca w imie twojego pseudo malzenstwa. bo to nie jest milosc i wiernisc kochana. tylko papier w tym momencie

Gość ja mam dziecko z zonatym
mamamlodego twoj zapewne tez bez twojej wiedzy bzyka inna hi

Gość to żaden sposób
KRiO: Art. 135. 1. Zakres świadczeń alimentacyjnych zależy od usprawiedliwionych potrzeb uprawnionego oraz od zarobkowych i majątkowych możliwości zobowiązanego.

Gość ja mysle..
Mój znajomy mial zasądzone alimentay na dziecko i sąd bral pod uwagę jego dochody i wydatki i na na podstawie dochodów z jakiegoś okresu czasu ustalił alimenty. Poza tym z tego co autorka napisała on dobrze zarabia i maja intercyze wiec skoro tak dobrze zarabia to na pewno te alimenty beda wysokie.

Gość do-ja mysle...
nie jestem kobieta. Moje wpisy nie byly rodzaju zenskiego.

taa no co ty nie powiesz w duupie mam twoja opinie nie wiesz jaka jest prawda ona tez swieta nie jest, jej jego mama i inni w domu nie nawidza . Ja mam swietny konakt z jego rodzicami i nasza coreczka .

Gość to żaden sposób
z artykułu w necie: "Oceniając możliwości zobowiązanego powinny być również brane pod uwagę niewykorzystane możliwości. Oznacza to, że powinny być brane pod uwagę dochody i zarobki jakie zobowiązany mógłby uzyskać przy pełnym wykorzystaniu swoich możliwości, tj. sił fizycznych i umysłu. Ale chodzi o zdolność do osiągnięcia określonych zarobków i dochodów. Zdolność może więc zależeć od wielu aspektów takich jak: wiek, stan zdrowia, wykształcenie, ukończenie specjalistycznych kursów etc." Czytaj więcej na Wieszjak.pl: http://alimenty.wieszjak.pl/alimenty-na-dziecko/276665,Od-czego-zalezy-wysokosc-alimentow.html#ixzz2F3uYzHnF

Jestes glupia. zdrady i przemocy sie nie wybacza. odbierasz dziecku ojca w imie twojego pseudo malzenstwa. bo to nie jest milosc i wiernisc kochana. tylko papier w tym momencie

Nie sądzę, bym była głupia. Nauczono mnie trzeźwo myśleć i nie ulegać emocjom. A ważne decyzje podejmować na zimno, bo gniew jest złym doradcą.

Gość ja mysle..
Do do-ja-mysle... Tak czy siak zejdź ze mnie bo to nie ja jestem tematem tego topiku. Jeśli chcesz popisać o mnie, moich zainteresowaniach, pracy i sposobach dbania o męża i rodzinę to załóż osobny topik a tu skup sie na temacie bo ja tu nic złośliwie nikomu nie pisze. byc moze uprzedzony jesteś bo z kochanki stałam sie żoną ale tak jak napisałam w pierwszym poście nie wiedziałam,ze mój ówczesny mężczyzna byl żonaty bo mnie okłamał. Gdybym wiedziała to w życiu bym sie z nim nie spotkała bo sama gardzę kobietami, które świadomie wchodzą w zwiazki z zonatymi mężczyznami. Tak wiec daj sobie na wstrzymanie i zajmij sie tematem.

taa no co ty nie powiesz w duupie mam twoja opinie nie wiesz jaka jest prawda ona tez swieta nie jest, jej jego mama i inni w domu nie nawidza . Ja mam swietny konakt z jego rodzicami i nasza coreczka . xxx ty to lepiej rozliczaj się ze swoich grzechów a nie z cudzych szmato z bękartem u boku!!! hipokrytko! nie zaglądaj innym pod kołdre bo jej grzechy przy twoich to jest bułka z masłem. puscilas się z zonatym i myslisz ze masz prawo do oceny innych?

Gość Uważam że facet to kawał
skurwiela bo zmarnował życie żonie i innej kobiecie a także sobie . Dla dobra swojej rodziny (żony) powienien okroić kontakty z tamtą kobietą do minimum ale niestety za błędy życiowe się płaci a w tym przypadku zapłaci też prawowita żona bo tamtemu dziecku od ojca należą się alimenty , wszak facet zrobił dziecko i ten fakt nie zmyje się z powierzchni ziemi . Mam kolegę który popełnił podobny błąd i płaci już 17 rok alimenty na córkę (z nieprawego łoża) oraz raz na miesiąc utrzymuje z nią osobisty kontakt (zabiera ją na miasto, do kina, do kawiarni). Znajomy będzie płacił na dziecko dopóki ta będzie się uczyć a podobno ma zamiar studiować ;). Z prawowitą żoną ma jedno dziecko (nie stać ich w takiej sytuacji na więcej) i normalne życie rodzinne , jednak zadra na zawsze pozostaje w pamięci żony jako pokrzywdzonej. Taki błąd to krzywda na całe życie dla żony i dzieci na pierwszym miejscu .

Editta Van K Jestes glupia. zdrady i przemocy sie nie wybacza. odbierasz dziecku ojca w imie twojego pseudo malzenstwa. bo to nie jest milosc i wiernisc kochana. tylko papier w tym momencie -MASZ RACJE

Gość ja mysle..
Autorko ja uważam,ze jeśli sie kochacie to warto jest dac sobie druga szanse bo byc moze jesteście na tyle silni,ze przetrwacie ten kryzys co jest możliwe. Pomimo tego i tak jestem zdania,ze dziecko nie jest niczemu winne. nikt Ci nie karze widywać tej kobiety ani tego dziecka ale jestem pewna,ze Twój mąż będzie je widywał chyba,ze przeniesiecie sie gdzies daleko do innego miasta.

do :ja mam dziecko z żonatym.... A niech bzyka:):)Na zdrówko mu póki nie ma dzieci na boku:):):)A ty pewnie zazdrosna że twoje dziecko nie ma normalnej rodziny...no cóż sama mu życie zniszczyłam...trzeba było głową ruszyć a nie dupskiem w przód i w tył:):):)machnij sobie jeszcze jedno z innym żonatym będziesz mieć więcej alimentów i więcej powodów do dumy....a co do definicji nazw dzieci poczetych poza małżeństwem...niestety to prawda:(:(Chociaż ja tak twojego dziecka nie nazwe bo nie jego wina że ma matke puszczająca się nie z tym z kim trzeba...

szmmaata to moze ty jestes jakbys chcial/a wiedziec to on oszukiwal mnie i ja twierdzac ze z nia nie mieszka tylko u mamusi dopiero po dwoch latach jak juz bylam w ciazy dowiedzialam sie prawdy tak ze zamknij moorde jak nie wiesz co i jak i ty nie oceniaj myslisz ze gdybym wiedziala jak jest naprawde nie zakonczylabym tego.?!nie wiem jak on to robil ale swietnie gral i dlatego sie nabralam. Ale wyjjebane mam na twoje opinie nie jestem tu zeby sie zalic tylko oswiecic autorke ze watpie aby on zerwal kontakt z kochanka zreszta po co ja to pisze sama sie przekonasz. Powodzenia.

już do końca życia będziesz żyła z piętnem puszczalskiej kurrwy :) dal społeczeństwa jestes jednym z najgorszych typów człowieka. Puściłas się i od tego momentu nie masz moralnego prawa do pouczania czy oceny inych. Rozumiesz:) jestes tylko łatwą puszczalińską :)

Gość Autorko nie słuchaj tutaj rad
idź do prawnika i jak najlepiej zabezpiecz się

Gość to żaden sposób
przez 2 lata nie zaprosił cię do domu i nie wydawało ci się to dziwne?!

Gość to żaden sposób
moich też ma nie słuchać ? ;)

jasne, bo ci ktos uwierzy ze myslalas ze mieszka u mamusi, a na w mieszkaniu ani raz go nie odwiedzilas bo na sex umawialiscie sie w hotelu :) i z człowkiiem o ktorym malo co wiedzialas zdecydowałas sie na dziecko. zaraz pekne ze smiechu :)

do: ja mam dziecko z żonatym....mamo ale ty masz słownictwo...!!!!!!!!!!!!Potrafisz napisać choć jednego posta nie klnąc???? Czy to wykracza już poza myślenie tyłkiem???:):)taaaaa oszukiwał cie...jasneeeeeeeeeeee...bidulka...

zawsze moga tez wyprowadzic sie za granice aby zaczac zycie od nowa, akochanka moze tylko szukac adresu... bezskutecznie...

mama mlodego: u gory masz posta bez wyzwisk

Gość same biedne, które
nic nie wiedziały o żonach. Wspólczuje dzieciom.

Gość to żaden sposób
świetnie - wyjechać, uciekać MASAKRA - lepiej wymiksować się z takiego układu i niech on sam się ukrywa jak jest dupkiem .... ta cała sytuacja to KOSZMAR!!!!!!!