Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaq100

Zdrada męża, ciąża kochanki ....

Polecane posty

Gość ja mysle..
Ja nie mowie,ze to źle ze sie zabezpiecza. Napisałam,ze ja bym nie myslala o tym tak szybko. Poza tym oni maja podpisana intercyze wiec to drugie dziecko w razie W nie będzie miało dostępu do JEJ majątku lecz tylko i wyłącznie do części majątku ojca. Tak wiec to nie autorka pracuje na to dziecko a ojciec dziecka.

Gość marne prowo a Wy
tępe dziwki łykacie to jak pelikany Jaką trzeba być idiotką żeby łajdaka pod dach przygarnąć mając w dodatku kasę a nie być bezrobotną kurą domową. Ktoś założył taki topik - i pewnie to facet żeby sprawdzić myślenie takich idiotek jak wy a podniecacie się jakby to Was dotyczyło - daremne krowy rozpłodowe

Gość kredka bambino
czyzby gdf zmienil nick na 90... :o

Gość trudnasprawatojestbardzo
kredka -trafne spostrzezenie

Gość do-ja mysle.......
tak na pewno rozwijalas sie zawodowo...

Gość do: kredka bambino,mamamlodego
Same pewnie porobiłyście sobie dzieciory z żonatymi i teraz plujecie jadem haha Moja rada: Jak już wam jakiś za stodołą napuści spermy do dziury to abortujcie bachora a nie zasilacie armię półsierot.

Gość ja mam dziecko z zonatym
i wiesz co gooowno prawda ze poslucha cie i nie bedzie utrzymywal kontaktu moj tez niby zonie obiecal a caly czas pisze ze mnie kocha i dziecko i prosi a nawet blaga o spotkanie i zadna puszczalska nie jestem bo jestem wolna to on przyrzekal wiernosc nie ja.

Gość to żaden sposób
"nikt tatusia nie zmusi do pracowania na 3 etaty... jak udowowodni że zarabia 1000 zł miesięcznie, to alimentów kochanica dostanie 200zł i będzie musiała z tym życ" bzdura :p sąd ustalając wysokość alimentów bierze pod uwagę dochody ojca, ale też MOŻLIWOŚCI zarobkowe, czyli np informatyk albo doktor nauk jakichkolwiek będzie więcej bulił niż tatuś z wykształceniem podstawowym na przyklad - właśnie sędzia wyjdzie z założenia , że ojciec z dobrym zawodem/wykształceniem zarabiałby wielokrotnie więcej niż 1000zł. gdyby dołożył wszelkich starań...

plucie jadem to raczej innych tu specjalnosc

Gość to żaden sposób
ja mam dziecko z żonatym - no to sobie kandydata na tatusia swojego dziecka wybrałaś :p

Gość do, ja mam dziecko z zonatym
i co kiedys powiesz dziecku jak bedzie starsze? ze sie puscilas?

i sama jestes bekartem krettynko uwaznaj na slowa bo dorwe sie do twojego mezza i go wyruucham hahaha

Gość bgbgbgfbnbvnv
i wiesz co gooowno prawda ze poslucha cie i nie bedzie utrzymywal kontaktu moj tez niby zonie obiecal a caly czas pisze ze mnie kocha i dziecko i prosi a nawet blaga o spotkanie i zadna puszczalska nie jestem bo jestem wolna to on przyrzekal wiernosc nie ja. xxx takie bajki to sobie opowiadaj swojemu bękartowi na dobranoc haha. bo akurat ktos ci uwierzy ze sobie machnęłas bekarta z zonatym ktory chcił byc z toba a ty mu odmowiłas. MITOMANKA

Gość kredka bambino
do kredka bambino, mamamlodego kazdy sadzi po sobie, prawda? Wiec juz wiemy co jest twoja specjalnoscia :D

No ja mam każde z innym żonatym a jakie zajebiste alimenty:):):):)weź pomarańcza wyluzuj bo sama zaraz urodzisz:)

to zaden sposob-wybrala takiego samego kandydata jak autorka -wiec po co ten jad

Gość kredka bambino
gdf 90 i gf to ta sama osoba :D:D:D

Gość bgbgbgfbnbvnv
ojciec z dobrym zawodem/wykształceniem zarabiałby wielokrotnie więcej niż 1000zł. gdyby dołożył wszelkich starań... xxx ale nie zarabia, i nie zesssra się pieniędzmi zeby dac dziecku. puknij się w łeb!! sąd ustala alimenty na podstawie zarobków, drugie tyle niech da mamusia. nogi rozkladac umiala, znaczy ze ja stac utrzymywac pasozyta.

huuuj ci do tego moja sprawa kogo wybralam on sie z dzieckiem widuje i placi

Gość to żaden sposób
zejdź na ziemię i poczytaj przepisy :p

huuuj ci do tego moja sprawa kogo wybralam on sie z dzieckiem widuje i placi

huj???To jak Ty nie wiesz jak to się pisze to nie dziwne że nie wiedziałaś co się z tym robi...:):):)np.gumke zakłada:):)

Gość ale mitomanka
ta co wierzy ze kochas ja kocha:) buhaha a zoneczke pewnie posuwa dalej. a ty sama... i czekasz na alimety, a teraz swieta i znowu bedziesz ryczala bo bedziesz sobie sama z dzieckiem

Gość ja mysle..
Do do-ja-mysle ja nie musze Ci niczego udowadniać. Byc moze sama jesteś jakas kura domowa dla ktorej wszystko wiąże sie z dawaniem dupy. Tak wiec nie bede sobie strzepila języka. Nie wiesz kim jestem, czym sie zajmuje i jak wygląda moje życie wiec daruj sobie te głupie wywody. Poza tym to nie jest topik o mnie lecz o innej kobiecie wiec moze skup sie na temacie bo troche masz problemy z koncentracja i zapominasz co jest tu tematem dyskusji....

Gość niveaq100
Sąd bierze pod uwagę nie tylko realne zarobki, ale i możliwości zarobkowe. Niestety.

Gość to żaden sposób
no to niech się widuje i niech płaci - kogo to obchodzi - teraz rozmawiamy o majątku a nie o kontaktach :p Już jest ustalone, że mąż okazał się lujem i nie można mu ufać w żadnym zakresie :p

Gość bgbgbgfbnbvnv
sama zejdz na ziemię i poczytaj pezpisy, nikt wysokosci alimentow nie będzie ustalal z księżyca, tylko na podstawie zarobków!!! co za chora sytuacja by byla gdyby koles zarabial tysiaka a sąd mu powie ze by mogl zarabiac 5 tysiecy i mu przywali alimentow tysiac. pieprznij sie w chory łeb! sama wiesz ze taka sytuacja nigdy nie mialaby miejsca, przynamniej nie w polskim sądzie.

benkartem to ty jeste s...!!pisze tylko po to by cie oswiecic ze on tak czy siak bedzie sie z nia widywal potajemnie.