Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaq100

Zdrada męża, ciąża kochanki ....

Polecane posty

Gość niveaq100

Jak oceniacie: on, nieco znudzony małżonek, ma krótkotrwaly romans. Sprawa się wydała, kochanka jet w ciąży. Żona postawiła warunek, że warunkiem tego, że przyjmie męża spowrotem jest to, ze nigdy nie będzie utrzymywał zadnych konatktów z dzieckiem i jego matką. Czy żona to sucz?

Gość a mial byc ok
Nie sucz urażona kobieta.

Gość Żona jest głupia i pusta
a dlatego że dalej z nim jest.I teraz jeszcze pewnie czuje się górą że to ona stawia warunki.Ale to do niczego nie prowadzi.Dziecko to dziecko-kontaktów mu nie zabraniaj.Małe nic nie zawiniło.

Gość oj tammmm
susz to kobieta która spotyka się z żonatym

Gość niveaq100
Ale ja nie mam ochoty na nie patrzec. Będzie mi przypominac o tym przykrym zdarzeniu.

Gość oj tammmm
a Ty jectes ta żona??

Gość niveaq100
Tak.

Gość kredka bambino
sucz, nie sucz, z dzieckiem nie zabronisz mu sie spotykac. To, ze ty nie masz ochoty go ogladac nie ma tu najmniejszego znaczenia.

Gość oj tammmm
a wy macie dzieci?

Gość a mial byc ok
Powinnaś tego dupka wyrzucić na zbity pysk i oskubać gnoja z ostatniego gorsza. Takie jest moje zdanie

Gość Pice Of Me
Żona to idiotka, że go jeszcze chce...

Gość niveaq100
Mamy jedno dziecko, 3-letnie. A co do spotykania się z tamtym dzieckiem - ja postawiłam warunki, które przyjął. Jesli zlamie warunki umowy bez mojej zgody - skonczy się nasze małżeństwo.

Gość niveaq100
Przez ostatni rok mało czasu poświęcałam jemu i naszej rodzinie.

Gość kredka bambino
coz w takim razie jestes jednak sucza. Dziecko niczemu nie zawinilo, ze twoj maz wdal sie w romans. Niestety. Mam nadzieje, ze jego matka chociaz zalozy mu sprawe o alimenty.

Gość a ja dzis kupilam zywa
Sucz to kochanka ktora wlazla z rozwartymi udami w zwiazek i dala sobie zmajstrowac dzieciaka. Zona to glupia cipa skoro pozwoli wrocic wiarolomnemu do domu. Dobranoc.

Gość niveaq100
Alimenty, o ile dziecko w ogóle się urodzi, będą płacone zleceniem stałym. To już ustalone.

Gość oj tammmm
co znaczy "o ile dziecko w ogóle się urodzi:?

Gość niveaq100
Bo ciąza jest jeszcze "młoda'.

nie chcę bronić męża, ale byłam świadkiem rozpadu 2 związków, gdzie kobieta nie dbała o rodzinę i faceta, robiła karierę albo nic nie robila... i w końcu on się naprawdę zakochiwał w innej dziewczynie. W jednym przypadku skończyło się tak, że on od żony odszedł i teraz są z tą dziewczyną szczęśliwi. W drugim, żona postawiła na swoim i efekt jest taki, że on jest nieszczęśliwy, i niby z żoną jest, ale tylko dla dzieci, bo je naprawdę kocha, ale z żoną pożycia brak. A dlaczego chcesz mieć męża z powrotem, skoro przez rok Cię nie interesował?

Gość kredka bambino
wybacz, ale strasznie nawina jestes w swoim mysleniu, ze maz odetnie sie od tego dziecka. To jednak jego krew. Patrzac na wasze dziecko bedzie sie zastanawial jakie jest to drugie, co robi. Ciebie, mysle, predzej czy pozniej zostawi bo bedziesz mu caly czas stawiala jakies smieszne warunki na poczet tej zdrady. Zaniedbywalas faceta przez rok, a teraz chcesz go spowrotem. Zalosne

Gość wiesz ze mam racje
a ja rozumiem zone, mialabym gdzies i te kobiete i jej bękarta, przeciez mezczyzna ktorego "wybrala" na potencjalnego ojca ma juz rodzine, wiec z gory powinna zakladac ze nigdy nie dostanie przywilejow, jakie naleza sie im... i tyle niech sama sobie radzi, a dziecko niech w przyszlosci ma do glupiej i puszczalskiej mamuski pretensje i do ojca frajera ofc... nie wiem tylko dlaczego zona wciaz z nim jest :/ no chyba ze dla kasy, tylko tak moglabym zrozumiec!

Gość kredka bambino
jakby na to nie patrzec to nie kochanka przysiegala wiernosc zonie. Jak zwykle kobieta jest szmacona, a facet biedny, uwiedzony mis... :o

Gość niveaq100
To nie tak, że on mnie nie interesował. Interesował, ale miałam tez inne obowiązki. Dlaczego go nie zostawiłam? Bo go jednak kocham, jestem z nim 13 lat, łączy nas wszystko. Dotychczas byłam z nim szczęśliwa. Mamy wspólne życie, wspomnienia, wszystko. Potem awansowałam, dużo nowych zadań i jakoś mniej czasu miałam dla niego. Ale dla rownowagi muszę zaznaczyć, ze wtedy gdy on znacznie awansował kilka lat temu i miał mniej czasu dla mnie to nie szukałam sobie nikogo innego. Nie jestem przekonana, czy dla jednego zdarzenia warto burzyc całość. Jestem przeciwnkiem podejmowania decyzji pod wpływem chwili.

Gość hmmmmmm ????
a ty wiesz co to za kobieta? daleko od was mieszka?

Gość hbgfhgfhf
Nie odchodź od męża! Pokaż burej suce gdzie jej miejsce, niech spada na drzewo a swojego bękarta wychowuje sobie sama. Umiała rozkładac nogi przed cudzym mężem to niech sobie radzi. Ja na Twoim miejscu bym tak zrobiła, z zemsty. A poza tym dlaczego mam pozbawiac swojego dziecka dorastania w pełnej rodzinie na rzecz obcego bękarta?

Gość niveaq100
Wiem kim ona jest. Wiem gdzie mieszka. Ale co to ma do rzeczy?

Gość hmmmmmm ????
czy on ma z nia kontakt np razem pracują?

Gość niveaq100
Nie, nie pracują razem. Poznali się na jednym z przyjęć u naszych znajomych. Ładna, dobrze zakonserwowana 30kilkulatka.

nie dawno mój szwagier zdradził swoją żone tez maja dziecko..zona mu wybaczyła byli razem gdy jednak kochanka wróciła z Niemiec zrobił jej to drugi raz..tzn zdradził ją.Jedno jest pewne jezeli zdradził raz zrobi to drugi raz... zastanów sie nad tym powrotem a co do kontaktów z tamtym dzieckiem tez bym sie zastanowiła..