Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaq100

Zdrada męża, ciąża kochanki ....

Polecane posty

Gość niveaq100
Sentyment, też o tym pomyślałam... ale nie chciałam już o tym pisać, bo stwierdziłam, że wymyślam. Moze to głupie (wiem, mogę już wariować albo przesadzac), ale mąż nieźle wygląda, ma niezły i popłatny zawód (taki sam jak ja), dorobiliśmy się juz jakigoś wspólnego majątku. W sumie bardzo dobrze nam się powodzi.... Sama nie wiem, czy to łączyc?

Gość niveaq100
Mój "łachmaniarski" mąż był przez ostatnie 13 lat moim najlepszym przyjacielem.

Gość do mamamlodego
nivea to sie domysl ile razy musial z nia uprawiac sex skoro wedlug Ciebie tak latwo sie nie zachodzi ...... moja kumpela ma 34 lata i zaszla w pierwszym cyklu, wiec nie badzcie takie madre ja jestem jednak ciekawa czy ta kochanka w ogole wiedziala,ze jest kochanka :O

Gość już rozwódka
Nie każda ma problemy z zajściem. Są takie,które wystarczy "raz dotknąć". Głupia jesteś,bo uważasz że ona na jego kasę a on taki biedny i niewinny :O zdradził cię on,nie ona.

Gość już rozwódka
To super może już do seksu znalazł sobie lepszy model a z tobą mu przyjaźń wystarczy?

Gość niveaq100
Gdzie napisałam, ze jest niewinny???????????????????? Mam dość - nie umiecie czytac ze zrozumieniem?

Gość już rozwódka
Poza tym dobrze napisane BYŁ. A jeśli tak ciężko zajść w ciążę to znaczy że regularnie ją posuwał. Równie dobrze przyznał się bo kochanka dowiedziała się że jest kochanką i mu zagroziła że ci powie. A on ją uprzedził i odegrał odpowiednią szopkę. Idź poznaj wersję wydarzeń jaką ona ci przestawi bo możesz o swoim najlepszym przyjacielu się ciekawych rzeczy dowiedzieć.

Gość niveaq100
Nie mam ochoty widzieć się z tamtą kobietą. Nigdzie nie zamierzam chodzić.

A skad wiesz, ze ona byla pierwsza jego kochanka? Moze akurat z nia mial pecha i wpadl. Nie byl takim przyjacielem, skoro komus tak sprawnie udalo sie wejsc miedzy Was. Skoro jak piszesz dobrze sie Wam uklada finansowo, to co Cie przy nim trzyma? Dasz sobie rade sama. A jesli Twoja milosc jest taka wyrozumiala, to chyba trzeba i dzieciaczka zaakceptowac

Gość annnnnnnnnna
a może nie pierwszy raz zdradził, tylko teraz ciąża u kochanki i się przyznał? ja bym nie mogła być już z takim, nieważne, ile lat razem, nie umiałabym zapomnieć, wypominałabym itd., i słusznie ktoś napisał, jeśli się zgodzi na niewidywanie tamtego dziecka, to doopa z niego, tym bardziej bym nie chciała takiego.

Gość Sentyment yhy
Coraz gorzej mi ten twój pan wyglada Ma kasę : myśli mogę i poruchac na boku Panna sprytna, niech sie dzieje, co chce , spróbujmy zajść a moze odejdzie od zony w najgorszym razie będę mieć fajne alimenty i dobre geny Wiedziała ze jest żonaty ? Jak długo sie spotykali ?

Gość niveaq100
Nie zamierzam akceptować żadnego dziecka.

Gość niveaq100
Nie wiem, czy wiedziała, że jest żonaty. Zakladam, ze skoro poznali się na przyjęciu znajomych to wiedziała. I pewnie wiedziała, czym ja i on się zajmujemy. Ja też wiem czym ona się zajmuje - nie było trudno się dyskretnie dowiedziec. Tylko jakie to ma znaczenie, w kontekście tego, ze już postanowiłam dać szansę?

Gość Sentyment yhy
I tez mam wrażenie ze mogła nie być pierwsza A ze ciąża to wolał sam powiedzieć niż jakby miał przyjść nakaz alimentacyjny Tam gdzie jest sukces i sporo pieniędzy i nie ma do czego dążyć -- jest nuda

Eee, jesli twoj malzonek sie na to zgodzi, to jest zwykla cipa. Do lozka to umial z nia isc, ale odpowiedzialnosci wziac nie chce, bo mu tak latwiej. Podejrzewam, ze nawet jesli bedziecie placic2kafle miesiecznie, to w ogole nie odczuje tego jako utrudnienia.

Gość już rozwódka
Ty też dobrze zarabiasz to może on z tobą jest dla kasy i nie chce tyrać na tamtą i dziecko?

Gość do mamamlodego
to czego Ty oczekujesz autorko na tym forum ? coraz wiecej osob ci mowi,ze zle postepujesz ja uwazam,ze to sie zemsci bardziej na tobie niz na dziecku i kochance skoro tyle ja ukrywal to teraz tez bedzie potrafil ja ukryc, taka jest smutna prawda :O

nigdy, przenigdy nie byłabym z facetem, który nie interesuje się i nie utrzymuje kontaktów ze swoim dzieckiem. dla mnie facet, który godzi się na coś takiego pod presją kobiety to ciota bez charakteru. a Twoja propozycja jest niemoralna - albo zaakceptuj obecność tego dziecka w jego życiu, albo się rozstańcie. teraz masz czas, żeby podjąć decyzję. jeśli nie umiesz przyjąć tego, że w jego życiu będzie to dziecko, to odejdź.aż trudno uwierzyć, że sama jesteś matką...

Czasami warto wybaczyc, 13lat to bardzo dlugo, po tylu latach zdazaja sie rozne rzeczy. Wazne, zeby nie wyrzucac do kosza tego co bylo i was laczylo, tylko przeanalizowac co z tego moze jeszcze byc. Bo tylko dla dziecka nie warto byc razem. Ta panienka, ktora wskoczyla twojemu mezowi do lozka to zwykla puszczalska idiotka. Jeszcze zrobila sobie dziecko z zonatym, ktory nigdy z nia nie bedzie. Zastanawialas sie czy przypadkiem nie chodzi jej o pieniadze? Bo nie wiem co musi miec w glowie 30letnia baba, zeby z praktycznie obcym facetem, zajetym, z ktorym raz lub od czasu do czasu chodzi do lozka robic sobie dziecko... A do reszty z was- kazdy facet zdradza. Chociaz raz w zyciu. Nawet jesli o tym nie wiecie i myslicie, ze akurat wasz to by nigdy tego nie zrobil.

Gość niveaq100
Ale ja nienawidzę tego dziecka. I mam nadzieję, że się nie urodzi. Twarde, ale prawdziwe.

Absolutnie nie akceptuj tego dziecka i nie dopuszczaj do spotkan meza z nim, on ma swoja rodzine-was. A ta baba nie wiadomo czy by nie probowala czegos zyskac jakby twoj maz spotykal sie z dzieckiem. Niech do niej dziecko ma pozniej pytania dlaczego sie puscila z cudzym tatusiem ,przez co ono nie ma swojego.

Gość niveaq100
Zdradzają równo i faceci i kobiety.

Gość Qochanie
A co jest dziecko winne?

Gość do mamamlodego
monia guziczek ten nikc jak najbardziej pasuje do naiwnej nastolatki :D :D nie kazdy facet zdradza i dam sobie za to reke uciac nie panienka mu wskoczyla do lozka tylko on ja do tego lozka zaprosil a skoro ty tolerujesz zdrade i uwazasz ze kazdy zdradza to zyj sobie w tym bagienku autorku mala szansa ze dziecko sie nie urodzic, niestety dzieko bedzie i bedzie w twoim zyciu niestety jest wiele sytuacji kiedy ojciec dziecka jest potrzebny, gdyby dziecko potrzebowalo jego nerki szpiku albo czegos to tez bys zabronila?

Gość niveaq100
Owszem, jestem matką i dbam o to, by w moim życiu było dobrze. Tamto "dziecko" moze niczemu nie jest winne, ale ja go o nic nie obwiniam! Umiecie czytac? A to, ze wolałabym, zeby się nie urodziło, jest normalne - oszczędzi mi to nerwów. I sporo pieniędzy. I nie udawajcie takich świętoszek!

Dziecko nie jest winne. Dziecko z gwaltu tez nie jest winne, a jednak ja bym nie chciala miec zadnego, ani go ogladac. Doskonale rozumiem autorke. Nie dopuszczaj do ich spotkan, ani jego z dzieckiem. Tylko zastanow sie czy tej szm*cie nie chodzilo o przywiazanie w tej sposob do siebie twojego meza i jego pieniedzy

do mamamlodego- szkoda tylko, ze nie jestem juz od dawna nastolatka i moj nick nic ci o mnie nie moze powiedziec, bo to tylko nick. I kazdy zdradzil chociaz raz. Zyj w tym swoim przeswiadczeniu, ze tak nie jest, czego oczy nie widza tego sercu nie zal.

Gość niveaq100
Choroby i wypadki są sytacjami awaryjnymi - to zupełnie co innego, niż bieżące kontakty. To oczywiste, że w przypadku choroby wymagającej przeszczepu po prostu się pomaga. Ale tylko w przypadku sytaucji awaryjnej.

a gdyby dziecko potrzebowalo nerki lub szpiku to sa inni dawcy, niech sie martwi o to puszczalska mamusia, ktora zapewnia dziecku zycie bez ojca.