Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skkefqw

Komu w tym kraju wierzyć?

Polecane posty

"masz racje pewnie to była sosna genetycznie modyfikowana posadzona przez ufo albo" x x jaka sosna genetyczna? czy naprawdę wam się wydaje że coś musi być zrobione ze zbrojonego betonu aby po uderzeniu samolotu go uszkodzić? bo się nie słyszało jak nawet ptaki potrafią uszkodzić samolot? jak niszczą turbiny silników, przebijają się przez szyby, zostawiają dziury w kadłubie? to się wam w pale nie mieści że uderzenie skrzydłem samolotu w drzewo mogło spowodować uszkodzenie skrzydła?

"spadaj =-poszlam do sadu z NAPOJEM i teraz wygladam bo w domu gdzie przebywam naduzywa sie ????tego napoju i tak przegralam. a co sie pije i ile tego. tyle" x x czy ja dobrze rozumiem? pozwałaś producentów alkoholu o to że u ciebie w domu się pije? to ty faktycznie jesteś chora. rozumiem że jak ktoś jest chorobliwie gruby bo nie potrafi się powstrzymać przed żarciem golonki to winien jest nie on sam tylko rzeźnik który mu ją sprzedał? x x jakie wartości? nie potrafisz skonstruować ani jednego poprawnego, logicznego zdania

Gość Maki5
"bo się nie słyszało jak nawet ptaki potrafią uszkodzić samolot?" :D :D :D gratuluje inteligencji naprawdę jest z ciebie taki ekspert jak z koziej dupy trąba :D :D :D ja słyszałam że 21 będzie koniec świata ty pewnie już masz zbudowany bunkier :D

Gość alamakotaotataa
witamy dzieci katechetek w tym watku. jaki zaszczyt tu goscic wybitnych samych. i tyle bym napisala- niech sobie pisza tu spokojnie. nie o to mi chodzilo przy tej kawie. dzieci katechetek...cale moje zycie to. i to jakich? samych idealnych? i tyle :(

Maki, piszesz merytorycznie czy nie? lądujący samolot ma prędkość około 270 km/h. chcesz mi powiedzieć że uderzenie skrzydłem w drzewo przy tej prędkości powinno skończyć się gorzej dla drzewa niż dla skrzydła?

Gość Maki5
alamakotaotataa nikt nie jest idealny

" dzieci katechetek...cale moje zycie to. i to jakich? samych idealnych? i tyle " x x jak już zaczynasz jakieś zdanie to je przynajmniej skończ zanim zaczniesz pisać następne. uczyli tego w szkole podstawowej. nie chodziłaś?

Gość alamakotaotataa
prosze zalozyc watek POLSKIE KATECHETKI i wszystko gra. a reszta to chyba komus pi pi pi pi... to sie idzie po takie tam... jakby to napisac - prad - tyle zawsze zostaje. polecam lub nie. nie wiem - zawsze psychiatra i tyle :(

Gość alamakotaotataa
polskie katechetki oraz ich dzieci - no i kogo tu obgadac. i 1% racji ma to forum, a tak? co to ma byc? i tyle. ktore pije, ktore nie pije i co tam dalej? takie rzeczy. albo moze - kaj sie stracila jaka katechetka ale kogo to obchodzi nie? kaj sie stracila matka i tak dalej :( do widzenia :( nie przepadam za takimi tematami. ps. a policja o czym w tym kraju rozmawia? :(

Gość Maki5
stoi człowiek na torach jedzie pociąg pewnie ciuchcia się wykolei co? :D

Gość Maki5
widać że się nie znasz to jest specjalnie robione z nietrwałego tworzywa a cała reszta jest z czego innego to był jeden z dowodów obalenia zamachy na WTC gdzie dziobek cię przebija przez jedną z wież a tak na prawdę był to nie udane foto moto :D ale ty nie masz pojęcia o tym ok możesz mi nie wierzyć ale poczytaj właśnie o tym to się dowiesz prawdy to twoja nitka do kłębka poczytaj nie pożałujesz na pewno

Gość alamakotaotataa
wylaczylam juz kompa ale jeszcze wlaczylam - propozycje tematow - czy oprocz dzieci katechetek z figura profanacji ktos w polsce moze cos osiagnac? kto i jak? takie tematy na kafe w necie!!!! kapujecie? a ja tylko przyszlam zeby nie bylo ze mi nie zalezy na rencie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 przyszlam bo jeszcze bym sie dowiedziala - tak pani odeszla w pol slowa. niezbyt to kulturalne. no to jest najwiekszy problem. od niemcow bo w koncu 1 ... no wlasnie 800 ludzi w zniku. naprawde :( i tyle. wiec jeszcze raz - GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
:( :( :( :(

haha, tak widzę że zamach na WTC to też wielki spisek. bo jakaś nienormalna stronka tak napisała. i jeszcze to dumne "obalenie zamachów". nikt niczego nie obalił, co najwyżej można się obalić jak się słucha takich pierdół. tu nie chodzi o trwałość tworzywa - tu chodzi o energię zderzenia. wyobraź sobie że rzucasz płytą gramofonową w drzewo - co się stanie? płyta się rozleci. ale jeżeli rzucisz z odpowiednią siłą to może przepiłować to drzewo - a tak się działo np w czasie tornad

Gość Maki5
tak bo awionetka ma większą siłę żeby ściąć drzewo niż wielki tupolew no dobra wież w co chcesz ale wiara jest i pozostanie wiarą a fakty faktami ja wychodzę z założenia że na każdą sprawę trzeba patrzeć obiektywnie a nie subiektywnie i szukać dowodów ale tobie się nie chce chcesz zachować swój kłamliwy światopogląd bo ci jest lepiej dobrze zachowaj sobie to twoja sprawa widać że ludziom lepiej jest żyć w kłamstwie ale powiem ci tak kto szuka ten dojdzie do prawdy niestety siła z jaką według ciebie uderzył samolot w wieże jest mniejsza niż uderzenie w drzewo :D

Gość Sara Carbonero
Dareios ty jesteś jakis obłąkany :D:D:D pisz dalej, chętnie sie posmieję :D:D

Gość Maki5
niestety siła z jaką według ciebie uderzył samolot w wieże jest mniejsza niż uderzenie w drzewo sorry pomyłka w pisaniu nie chodziło mi o drzewo rzecz jasna a o ptaka :)

Gość Sara Carbonero
z wrażenia się zesrałam (mordą oczywiście)

Gość Maki5
zaraz mój tate z wielką siłą wjedzie penisem w mój odbyt :)

Gość Maki5
żal mi cię podszywie :O

Gość Maki5
kurvva lubrykant się skończył :o znowu będzie jazda na suchara 😭