Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamatkadowszystkichbuców

samotna matka z apelem do wszystkich buców.

Polecane posty

Gość zaintrygowana sprawą
Stue Man Histro Haha powiedz,że masz na imię Piotrek:D To padnę i zacznę kwiczeć.

Gość Autorko nie warto
ja to sobie mysle, ze trzeba byc baba z" ikra ".Ja naleze do kobiet, ktore sa bardzooooooooooooooo wymagajace.Byle petak nie mialby szans nawet do mnie podejsc. Wszystko bardzo obserwuje, daje pytania podprogowe, podpuszczam , prowokuje do wypowiedzi .Wyciagam wnioski poprzez logike i dedukcje .Jedno potkniecie i taki mezczyzna jest zmiazdzony. Dwa razy wybieralam sobie partnera i za kazdym razem byla to pracowita selekcja .Ale nie wszystkie kobiety tak sceptycznie , z dystansem podchodza do wyboru partnera .

Gość Autorko nie warto
Edwardzie -nie zdenerwuje bo juz schowal sie do mysiej dziury .Siedzi tam i marzy o powochaniu jakiegos "futerka ".I przypuszczam, ze jest to kocie futro hahahha. Albo mamusia wyrwala kabel od laptopa .

Gość Stue Man masz
Ten typ to jakaś totalna patologia :(. Rozumiem,że można się zawieść na partnerze ale żeby się za to mścić na innych??:(

Gość Stue Man masz
hehe możliwe,że prawikuś co się chciał popisać a teraz czochra kotka siedzącego nad miseczką :))

Gość Autorko nie warto
dokladnie tak .Pozegnam sie juz z Wami , ktorzy jestescie normalnymi i fajnymi ludzmi . Oby takich bylo wiecej . Cieplej sie na duszy robi wtedy. Dla autórki jeszcze raz - wszystkiego najlepszego . Dobranoc . Mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede musiala sie znizyc do takiego slownictwa, ktore tu padlo z moich ust. Eleene

Gość ale walka byla
jak na ringu hahhahahhah