Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamatkadowszystkichbuców

samotna matka z apelem do wszystkich buców.

Polecane posty

Gość Stue Man Histro
Kobieto kiedy ja będę stary to fiutki będzie można przeszczepiać a środki na potencje będę miały moc dużo większą od jakiejś viagry. Poza tym starość u faceta zaczyna się po 60 tce a u kobiet po 30 tce :)

Gość samotnamatkadowszystkichbuców
plus dla Ciebie - dzieki :)

No jak jesteś przysłowiowym ruchaczem to dla mnie nie różnisz się do takiej co daje każdemu ( oczywiście poza różnicą płci )

Gość Autorko nie warto
Samotna mamo -potraktuj dzisiejszy topik , jako wiedze niezbedna .To jest nasze zdegenerowane spolecznstwo. A przeszczepic to sobie mozesz od osla chyba i na wlasna kieszen, o ile nie wyladujesz na bruku.Bo kto bedzie chcial trzymac takiego starego osla w pracy , ktory zdarl swoj flak na maksa . A srodki takie to powoduja udary i wylewy.Bedzeisz jeszcze sie slinil , jak pies i belkotal .Bedziesz wspominal te wszystkie ruchania , placzac nad swoja glupota. Koncze bo obrzydza mnie ta dyskusja.

Gość Autorko nie warto
testosteron -nawet nie naplulabym na takiego zuzytego fiuta.Fuj -przebadaj sie na HIV i WZW C.Zdechniesz od tych wagin .

Gość Stue Man Histro
I z doświadczenia wiem że najchętniejsze do ruchania są kobiety tak w wieku 17-20 lat jeżeli mowa o braku zobowiązań. Takie też najłatwiej omotać :)

Gość Stue Man Histro
Heheheeh nie co noc, nie co noc. Nie jestem bogaty. A wyglądam nieźle i mam wyćwiczoną gadkę. To co najważniejsze jeżeli chodzi o wyrywanie to mam. Mój fiutek też jest sporych rozmiarów. Teraz ujadacie a jakby przyszło co do czego to byście ssały aż by się iskrzyło.

Gość fajny fpis mateczko :)
nie ujadamy,nie podniecaj się tak:) nie wszyscy faceci to buce,nie wszystkie kobiety to dziwki.Ty uogólniasz ,więc reagujemy .

Gość Autorko nie warto
szmate to on ma do podtarcia dupy , jak sie struje zarciem z Biedronki.A jak gnoja wywala z pracy , o pojdzie ruchac chyba bezdomne koty przy smietniku.Pokaz wpis swoj wlasnej matce .Niech zobaczy , jakiego gnoja wychowala .Pewnie zlapie sie za glowe, ze Ci lba nie ukrecila .Swiat uwolnilaby od takiego durnia.

Gość Stue Man Histro
Wiesz co jest najzabawniejsze? Że ja otwarcie nie szanuje kobiet, tylko przy wyrywaniu udaje. Jutro na pewno też coś wyrwę i noc spędzę na bzykanku. Nawet mieszkanie wynająłem niedaleko centrum gdzie pełno klubów, żeby nie musiał z pannami daleko ganiać. Jesteście kurwami i tyle. Mi to teraz nie przeszkadza, przeciwnie, fajnie że tak łatwo można sobie poruchać i rozładować napięcie. :)

Gość fajny fpis mateczko :)
Mi to teraz nie przeszkadza, przeciwnie, fajnie że tak łatwo można sobie poruchać i rozładować napięcie. pewnie ,ze fajnie ,nie trzeba udawać fajniejszej/fajniejszego niż się jest:)

Gość Stue Man masz
zryty beret na maksa :)) i jesteś głupim kurwiarzem skoro tylko z kurwami się zadajesz :)). Bo byłeś raz w życiu z kobietą , która kochałeś i cię zdradziła to od razu wszystkie kobiety to kurwy. To tak jak ja czytając twoje wpisy wysnułabym teorie,że wszyscy faceci to pierdolone zjeby :)) skoro wrzucasz wszytskie to jednego worka to twoja mamcia co cie wysrała to tez jest w takim razie kurwą i to jeszcze do potęgi n-tej:)))

Gość Autorko nie warto
jego mamcia pewnie nawet nie wie , co soba reprezentuje synus.W domu to penie przemyka pod sciana , by mama sie nie wkurzyla i nie wytargala za uchole . Nie sadze, ze odkrylby sie .Tak jak napisal oszukuje i maskuje sie . GNIDA nie mezczyzna.Tfu .

Ambitniejszych rozrywek widze nie masz... bozia intelektem też nie obdarzyła za bardzo :o ma sa kra, no ale każdy niech robi co chce

Gość Autorko nie warto
no to Edwardzie -pozamiatane .Gnojostwo paszlo won.Tego sie nie da przekonac ale przynajmniej poszli w pisduuuu-Ze tez czlowiek musi znizyc sie do takiego poziomu. Gdyby na mojej drodze stanal taki pizdzielec to bym z niego zrobila wiatrak . Takim to ja nawet nie naplulabym w morde na Dzien Dobry. A Ty Edwardzie jestes dobrym czlowiekiem.Dlatego nie moga tu zniesc, ze nie zeszmaciles sie, jako czlowiek.Powodzenia .

Gość Stue Man Histro
Oburzasz się a pewnie bym cię potrafił oczarować i jak nie na pierwszym spotkaniu to na którymś z następnych byś się ze mną przespała. Jestem atrakcyjnym, zadbanym facetem i to jest mój atut. Bozia dała mi też intelekt bo nie uważam się za idiotę. Nie muszę być okularnikiem siedzącym przed książkami bo ja w przeciwieństwie do niego mam życie towarzyskie, erotyczne, bawię się i cieszę życiem. Gwarantuje wam że każda kobieta dałaby się przelecieć facetowi w jej typie i to natychmiast. Ja mam bardzo wysoką skuteczność podrywu i znajdywania chętnych na niezobowiązujący seks, czasami trzeba dłużej poudawać, spotkać parę razy, ale finał jest taki sam. A i nie jestem zły, bo kobietom sprawia to przyjemność. Natura dała mi naprawdę porządny sprzęt. Nie zawsze kończy się na jednym razie, czasem tydzień, czasem nawet miesiąc jestem z jedną (a czasem kilkoma) kobietami w niby zalążku związku a to po to żeby móc poruchać i miło spędzić czas w towarzystwie młodych szmatek z fajnymi ciałkami :)

Gość Stue Man masz
" z doświadczenia wiem że najchętniejsze do ruchania są kobiety tak w wieku 17-20 lat jeżeli mowa o braku zobowiązań. Takie też najłatwiej omotać " o kurwa masz cenne doświadczenie, jesteś wzorem dla równych sobie:)) Pewnie jesteś na tyle interesujący,że się z tobą tylko raz można przespać i nara:)) a te co na ciebie lecą to pewnie jakieś wyposzczone co dawno fiuta widziały albo jakieś uchlane po imprezie w klubie a takie co po imprezie dupy dają nic innego jak rzeczywiście kurwy:)) :)) Ty i te twoje dupodajki jesteście siebie warci, no cóż każdy szuka takiego który mu będzie odpowiadał:)). Nadszedł weekend-pora żebyś wypolerował i umył kutasa i popędził do tancbudy na tanie dupodajki bo tylko na takie zasługujesz :))

Stue Man Histro fajne bajki opowiadasz ,ale to tylko bajki .Dzisiaj zrobiłeś sobie wolne od lasek ? :D Nawet jeśli jest jakaś częśc prawdy w tym co piszesz ,to wiadomo jakiego typu są to laski

Ja stąd idę nie bede dalej gadał z tym ćwierć inteligentem :o Na prawdę super masz rozrywki, tak ci zazdroszczę że szok...

Gość Stue Man masz
No właśnie, szkoda czasu na kogoś kto się z kutasem na rozumy pozamieniał :))

Gość Autorko nie warto
Stue Man Histro - jestes kompletnym durniem .Nie pochlebiaj sobie, bo takich facetow wyczuwam na kilometry.Takiego jeszcze nie widac a juz smierdzi gnojostwem. Przyjdzie czas i wspomnisz dzisiejsza rozmowe , jak bedziesz w duzych tarapatach .To jest tylko kwestia czasu.Niewazne, czy beda to alimenty na dziecko , ktore ktos inny zrobil a na ciebie pojdzie, choroba , ktos ci obije pysk. Tylko kwestia czasu bracie .

Gość Stue Man masz
cos się kretyn nie odzywa:)) chyba naprawdę kutasa przed imprezą poleruje:))

Gość Autorko nie warto
przykre jest jedynie to, ze wiecej jest takich idiotow tu i w realu .I biedne kobiety lapia sie na taki bajer .Zaufaja , mysla ze te wszystkie gadki , obietnice sa szczere i prawdziwe . Trzeba byc nie lada wycwaniona kobieta, by nie dac nabrac na lep .

Gość Stue Man masz
No właśnie i coraz więcej jest kobiet samotnych z wyboru bo się złapały raz i drugi na bajer po czym okazało się ,że zostały oszukane i teraz wolą się trzymać od facetów jak najdalej.