Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamatkadowszystkichbuców

samotna matka z apelem do wszystkich buców.

Polecane posty

Gość powiało kulturą
dziewczyno witaj w klubie 98% facetow to szmaty, fałszywcy gnoje. trzymam kciuki za ciebie

Gość Stue Man Histro
Jak widać, te kołki, mogą bezkarnie ruchać sobie przez 7 lat jakąś sukę, po czym zostawić jak ostatnie gówno, kiedy ta zajdzie w ciążę. Jednak brak szacunku do kobiet i bycie chamem daje znaczą przewagę w walce o kobiety :)

Gość powiało kulturą
widze ze wszystkie gnoje sie odezwaly, brawo ,

nie zgodzę się z tym 98 procent facetów.....to jedynie tyle, cała reszta się zgadza, ale to dotyczy ogólnie ludzi. Są różni, fałszywi, obłudni itp (w tym również kobiety), no cóż taki świat. Ale jest też bardzo dużo dobrych, ciepłych ludzi, na takich warto trafiać. pozdrawiam, miłego weekendu, autorko nie zrażaj się do facetów, trzymam kciuki.

Gość wkeufvd
szmira to: grafomania, kiepski utwór literacki, szmira, tandeta, utwór bez głębszych treści. to nie odnosi się do cech człowieka. skąd ty bierzesz takie określenia?

Gość Stue Man Histro
Faktycznie, interesuje mnie wyłącznie przygodny seks, który zdobyć łatwo. Jutro idę do klubu i gwarantuje że sobie kogoś znajdę na noc :) Młode kobiety to dziwki a to trzeba wykorzystywać. A związek? No proszę was, z kurwami mam się wiązać :D haha

"On pewnie dzisiaj obraca innym i śmieje się z ciebie ciesząc się że trafił na taką głupią sukę" ­ A jak ona nie pozwie go o alimenty, to jeszcze ją w rękę pocałuje przed kopem w du­pe :)

Konsekwencje seks w postaci dziecka (wiem że to dziwnie brzmi ale nie wiem jak to inaczej nazwać) ponoszą obie strony, a nie tylko kobieta, czy facet. Mam nadzieje, że spore alimenty będzie musiał bulić :D

Gość powiało kulturą
wyzwiska bo dziewczyna w ciązy, to ona szmata , kurwa itp a facet biedna wykorzystana istotka, to ona glupia bo dala sie wrobic w ciążę, a facet w tym czasie to gdzie byl ? pewnie na grzyby poszedl. wszystkie kamienie a ia nawet za to dziecko decydujecie bo ono ma jej ienawidziec za to ze go urodzi i wychowa a ojca skurwysyna ma kochac szanowac i wielbic bo go splodzil kupa debili tak mysli nikt normalny tak nie powie

Gość Autorko nie warto
podejmowac z tymi "czubkami " dyskusji. Ta dyskusja zniza sie do poziomu rynsztoka .Nie warto sobie strzepic jezyka .To wyprane mozgi z rozsadku, logiki, szacunku dla drugiej osoby. Kto ich wychowywal? Sadze, ze ulica , bo zadna rozsadna matka nie przekazala im takiej filozofii zycia. Tobie zycze wszystkiego, co najlepsze .Bys miala duzo sily i radosci z maluszka .Na szczescie sa normalni mezczyzni .Jednen jest moim mezem od lat i takiego zycze Ci , bys spotkala.

Widocznie jesteś jeszcze dzieciakiem, sądząc po twoich wypowiedziach, w sumie dobrze, że nie pchasz się w związek, bo ja bym takiego ojca nie chciał :o

Gość Stue Man Histro
Dziecko będzie miał 5 lat i zapyta mamy: "Gdzie jest tatuś? Krzysio ma tatusia, Asia ma tatusia (...)" (na to mama) "Widzisz synku, twoja mama to tępa kurwa która ruchała się z chamem, przez 7 lat nie widziała tego, bo jest do granic możliwości głupia i naiwna, ale nie przejmuj się, więcej dzieci ma mamy kurwy"

oj dzieci dzieci. Jak tak was czytam to i rozmów w toku niemuszę oglądać.moze i dobrze bo niecierpie tvn-u.was poczytam

Sam widać masz taką i w dodatku nie zaznałeś miłości :o Jak ktoś jest zakochany to nie widzi wad partnera, ale co ja ci tu tłumaczyć bede jak i tak nie zrozumiesz

Ale dobra, każdy wie swoje i tak tu pełno frustratów. Zakończmy temat samotnych matek raz na zawsze.. Nie wiem co was od kilku dni na nie bierze

Gość Stue Man Histro
Zakochany? Zobacz sobie czym jest zakochanie. To stan fizjologiczny który ma na celu wyłącznie zachęcenie ludzi do prokreacji. Autorka to tania zdzira i tyle. Ale brońcie jej, bo ona nie ma rozumu i nie wie że trzeba uważać, bo to ONA decyduje czy faceta wpuści do swojego życia czy nie, TO ONA DECYDUJE czy pozwoli wprowadzić penisa partnera do swojej pochwy, TO ONA podejmuje ryzyko. Tak samo jak wsiadam do samochodu jakiegoś wariata to ja ponoszę odpowiedzialność za to co się ze mną stanie w razie wypadku a nie ten wariat.

Gość Yarwenaa
Stue Man Histro Czemu taka złość przez Ciebie przemawia? Masz prawo uważać, że człowiek błędów popełniać nie może i życzę Ci abyś i Ty ich nie popełnił ale tego co piszesz nie da się w ogóle zaakceptować... Przeczytaj sobie na spokojnie raz jeszcze co piszesz i się zastanów...

odcinam się od dyskusji, możecie ją kontunowac.. ja nie zamierzam bo tyle jadu bym się nie spodziewała. Wszystkim życzliwym i miłym w stosunku do mnie i ze zdrowym podejściem do tego dziękuję bardzo :) i za kciuki dziękuje. Pozdrawiam :)

Gość Stue Man Histro
Nie, jak para współżyje to winna jest kobieta bo ona jest stroną bierną i wyraża zezwolenie na co następuje.

Krwawy Edward - oczywiście że dwie osoby ponoszą odpowiedzialność - to jest bezdyskusyjne. Tylko przykre jest to kiedy ta odpowiedzialność spada tylko na jedną stronę. Do sądu idę po alimenty od razu gdy do ręki otrzymam akt urodzenia. Zarobki tego człowieka to ok. 4500 zł miesięcznie więc będę wnioskować o zajęcie przynajmniej 1000 zł. Oby się udało.

Stue Man Histro - jak para współżyje to winna jest kobieta. para = facet + kobieta = para winna kobieta - sprzeczność.

Gość Autorko nie warto
testosteron czy jak Ci tam -widocznie tak sie nazarles anabolikow , ze mozg Ci sie zlasowal. Jesli nie spotka normalnego , to od takich , jak Ty niech ja Matka Boska broni . Bo juz nie spotkalaby wiekszego nieszczescia, niz takie rzeczywiscie BUCE , jak wy.Martwcie sie o swoje "fujary ", by Wam dlugo dzialaly.Gorzej , jak beda miekkie jak lilije , to nawet psom nie warto bedzie tego sprzetu rzucic na pozarcie.Bo sie zatruja biedne psiaki.Takie to przesiakniete jadem i wrogoscia .

Gość Stue Man Histro
Ważne żeby bucom jak były facet autorki zawsze działały, żeby mogli zapładniać kolejne naiwne, głupie suki :) Myślisz że ja na co dzień odnoszę się tak do kobiet? Nie, bo wtedy bym nie ruchał. Trzeba poudawać grzecznego, miłego, fajnego kolesia, wtedy raz dwa znajdzie się idiotka która mi obciągnie :) A dzięki temu że wyzbyłem się szacunku do kobiet jestem nieziemsko pewny siebie, bo co mi zależy jak jakaś kurwa odmówi hahaha :D Ja jestem typem który zalicza, bo kiedy chciałem za młodu się na stałe związać z taką jedną, to ona wybrała "takiego który zalicza", ja wtedy szanowałem kobiety, kochałem ją, ale co z tego? Teraz pozostała zabawa i seks, seks i jeszcze raz seks :)

a na starość stękająca samotność i opadający ch*uj! Przepraszam.. od tak bezczelnie jak Ty. Dobranoc.

Gość plus dla ciebie :)
Autorko- zgadzam sie z Toba :) szczescia zycze :) pozdrawiam