Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamatkadowszystkichbuców

samotna matka z apelem do wszystkich buców.

Polecane posty

Będę samotną matką bo tak chcę! NIE BĘDĘ SIĘ UŻERAĆ Z FRAJEREM KTÓRY W CIĄZY ZACZĄŁ SIE NADE MNĄ ZNĘCAĆ! Facet, który nie potrafi podołać obowiązkowi - szmira! Facet, który jest na tyle dorosły żeby robić dzieciaka a nie umie ponieść odpowiedzialności - szmata! Facet, który woli kolegów i piwo od kobiety w ciąży - buc! ale według Was kafeterianie, to kobiety są kur*ami :) faceci hajlajf, facet nic nie musi.. a kobieta rozwiązła, rozkladała nogi...... zycze wam wszystkiego co najgorsze! a ja jako samotna matka bede szczęśliwsza a na pewno życie sobie jeszcze ułoze. FAK OF!

facet z którym sypiałam był opiekuńczym kochanym i oddanym człowiekiem. W ciaży zmienił się o 180 stopni a bylismy razem 7 lat. szukać jelenia? jesli będę miała być z kimś to nie dlatego by łożył na moje dziecko tylko po to aby dać mu miłość jako partnerowi i by on dał mi. oczywiście akceptacja dziecka obowiązkowa ale nie uznaje czegos takiego jak obowiązek finasowy.

"W ciaży zmienił się o 180 stopni a bylismy razem 7 lat." ­ Nie. On się nie zmienił, on już taki był, tylko byłaś zbyt zaślepiona. Bywa. 😴

Gość Stue Man Histro
Dokładnie. On był taki cały czas ale ty widziałaś coś innego. Tak to jest. Pewnie dobrze się ruchał i miał fajną buźkę :) i nie ma nic w tym złego, ale mogłaś uważać szmato. Dziecko cię teraz znienawidzi bo będzie wiedzieć że jego mama to kurwa :)

wszystkim źle życzącym mi - życzę złego w zyciu :) niech i Was doświadczy :) szkoda że nikt się nie wypowie źle o facecie który w ciąży zaczął mnie bić i poniżać.. on jest bogiem no nie?

aggie i kraway - dzięki :)

Gość Stue Man Histro
Ale to ja z nim byłem czy ty? Żaden facet ot tak nie staje sie agresywnym bucem, on taki jest całe życie. To typowe dla kobiet, zapatrzone jak w obrazek, aż nagle dostają raz, drugi, trzeci w twarz i zaczynają się dziwić co się dzieje. Niektóre są tak głupie, że mimo to udają że jest inaczej, idealizują faceta i z nim są a ten rucha na boku, bije je i poniża. Zobaczysz, dziecko cię będzie nienawidzić i tobą gardzić, będzie uważać cię za kurwę :)

Dziecko Cię na pewno nie znienawidzi. Wręcz przeciwnie idę o zakład, że jak będziesz się starała je dobrze wychować to będzie wpatrzone w Ciebie jak w obrazek. Nie słuchaj takich durnot, w życiu nie czytałam takich bredni:O Dobrze zrobiłaś, że zostawiłaś takiego kretyna.

"szkoda że nikt się nie wypowie źle o facecie który w ciąży zaczął mnie bić i poniżać.." ­ Widziały gały co brały. ­ A jeśli facet tak agresywnie zareagował na wieść o ciąży to PRAWDOPODOBNIE miałaś być jedynie dziurą do rżnięcia, a nie kobietą jego życia z którą chce zakładać rodzinę. Bywa. 😴

A nawet jeśli był taki tylko tego nie widziałaś....po prostu popełniłaś błąd....może zdarzyć się każdemu.

Gość Stue Man Histro
Dziecko nazywasz błędem? Brawo. Znienawidzi matkę bo życie bez ojca to nie to samo. Sama jesteś sobie winna i jak znajdzie się jakiś głupi frajer który cię przygarnie to nic tylko się śmiać że tacy idioci chodzą po tym świecie. :) Nie wiedziałaś że jesteś kobietą? Nie wiedziałaś że możesz zajść w ciąże? Przez 7 lat nie zauważyłaś że to cham i że nie warto się z nim zadawać? On pewnie dzisiaj obraca innym i śmieje się z ciebie ciesząc się że trafił na taką głupią sukę :D

Gość Stue Man Histro
Będę wyzywał kogo i kiedy chcę, kiedy okoliczności tego wymagają i uzasadniają wyzwiska. A ty co? Kolejny śmieć wychowany wyłącznie przez matkę bo którą ojciec wyruchał i zostawił w pizdu? :)

Gość gratulujemy samotnej matce
która jako KOLEJNA potwierdziła to, o czym wszyscy wiemy:D ruchać się z chamem, a potem płakać na kafe, że faceci to świnie.

Aggie, Krwawy - miło widziec, ze istnieją normalni ludzie :) Ja nie uważam, że dziecko to błąd. Ono nie jest niczemu winne. Kocham je od pierwszych dni i nie zmienię tego tylko dlatego, że tatuś okazał się idiotą. Lepiej rozumiem gdybym z nim została a dziecko patrzyłoby jak ojciec znęca się nad matką, a później może i znęcałby się nad dzieckiem? no tak..

Pamiętajmy, że nikt w internecie nie jest anonimowy i były przypadki spraw sądowych z udziałem wpisów na kafeterii :)

Nazywam błędem to, że nie widziała jego prawdziwego oblicza.....a nie dziecko :O Weź się człowieku przebiegnij trochę po podwórku bo wypisujesz jak potłuczony. Co ma dziewczyna teraz zrobić? Może była zaślepiona miłością i wiarą w tego człowieka, nie popełniłeś nigdy błędu żadnego? może faktycznie koleś sie maskował a wyszło szydło z worka. Nie znienawidzi matki. Nie ma takiej opcji........a tych co tak bluzgają wyjątkowa frustra jakaś męczy :O

niech i Was życie doświadczy.... naprawdę :)

jako kobieta mam do siebie wiele żalu że z takim człowiekiem żyłam i nie spodziewałam się że taki jest ale dziecko to wyczekany skarb a nie "błąd życiowy"

Gość Stue Man Histro
Hahaha przez 7 lat nie poznała jego prawdziwego oblicza :D Kręcił cię i tyle, a z charakteru był świnią a ty tego nie widziałaś. Dziecko się pojawiło to i odpowiedzialność, a jemu widocznie nie śpieszno do tego. Jesteś winna w 100%. Może gdybyś była ofiarą gwałtu, ale tak? Sama wpuściłaś go do swojego życia.

M A S A K R A. tyle wam powiem....

Gość do samotnamatkadowszystkichbuc
a ile masz lat autorko?

Dlaczego nazywacie ją kurwą :o pogięło was ? Sami frustraci chyba to piszą co dziewczyny nigdy nie mieli, o seksie nie wspomnę ... Możecie kogoś krytykować, ale nie wyzywać, to świadczy o waszym niskim poziomie równym bruku.

29

Krwawy Edward - jak się ktoś kołkiem urodził to nie zakwitnie choćbyś nie wiem ile się natłumaczył:)