Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazywamSieWinna???

Mam dosc mojego meza

Polecane posty

Gość mini mini1234
gdybys chciala poklikac to daj gg:)służe wsparciem:)

Gość kamil jgora
dla mnie osobiście granicą jest jednak przemoc fizyczna. Jeżeli facet poniża kobietę słownie to być może ma po prostu taki charakter, część kobiet woli takiego niż komplemenciarza. Pomyśl sama. Wstajesz rano - Twój facet mówi proszę kochanie oto kawa co sobie życzysz na śniadanie kocham Cię skarbie może skoczyć po słodkie świeże bułeczki do sklepu na dworze zimno. Ile byś takich poranków wytrzymała? Facet czasami musi krzyknąć ostrzej.

Gość nazywamSieWinna???
Niesyety nie pracuje bo ojciec "nie potrzebuje lokatorki" jesli poder prace to wypier.... Dziecko ma 3 latka i 3 mies. Moja rodzina jest idealna "na pokaz" a w rzeczywistosci kobieta to SMIEC a facet Pan.

Gość nazywamSieWinna???
Wiem o co Ci chodzi... Nie chce zeby byl taka typowa fajtlapa Takich "slodkich porankow" zero a krzyk praktycznie 365-365

Gość nazywamSieWinna???
Kamil: ile masz lat?

Gość kamil jgora
33

Gość nazywamSieWinna???
Interesujace poglady, ale nie do konca pokrywaja sie z moimi, stad to pytanie. Choc w niektorych aspektach musze przyznac Ci racje.

Gość kamil jgora
jak facet zbytnio słodzi to też jest źle. Ja np. nie sprzątam w domu, nie gotuję, nie zmywam, nie zajmuję się dzieckiem bo to by była przesada. Tak że moim zdaniem granicą jest przemoc fizyczna. Jeżeli Cię uderzy to spław go, bo dasz mu palec a weźmie całą rękę i będzie Cię lał przez 10 lat. Facet powinien być silny, nie jęczyd*pa, ale bicie kobiety to moim zdaniem patologia nie siła.

Gość a widzisz? bylo
w tak mlodym wieku wpadke zaliczac? na antykoncepcji sie nie znasz? to sie teraz mecz.

Gość anka44
kamil,jestes beznadziejny a twoje rady tak durne ze chba dzisiaj dam na msze

Gość kamil, ciesz sie
ze masz zone cipe. u mnie bys zapierdalal az milo. co t znaczy, ze facet nie sprzata, nie zmywa, nie opiekuje sie dzieckiem? jestes zalosnym i rozbestwionym gnojem

Gość nazywamSieWinna???
A widzisz... Taaaa najlepiej od 1-wszej miesiaczki trucsie tabsami. ANKA BRAWO!

Gość kamil, ciesz sie
a ty autorko tak sie nie rzucaj- ciaza w wieku 17 lat to zyciowa porazka. powinnas byla usunac. no ale teraz, coz. masz bachora i masz meza skurwiela. jesli chcesz, zeby dzieciak byl w iare normalny- odejdz od meza.

Gość nazywamSieWinna???
Porazka to jestes Ty. moze lepiej Cieboe usunac mohla matka taki masz zryty mozg. A bachor dla.Twojej wiadomosci to niechciane i niekochane dziecko choc i takiego bym tak nie nazwala PUSTAKU. A MOJE DZIECKO KOCHAM NAD ZYCIE.

Gość nazywamSieWinna???
UUNAC TO MOZNA ZAB!!!!!A ABORCJA TO MORDERSTWO. NIECH GNIJAW PIEKLE TAKIE DIABLY.

Gość kamil jgora
moja żona wcale nie jest c*pą to ja jestem jęczyd*pą przemienionym w dżentelmena dzięki psychotropom. A sprzątanie, gotowanie, zmywanie, opieka nad dzieckiem itp. mnie stresuje, dlatego tego nie robię.

Gość kamil jgora
o jeszcze nie ustępuję żonie w kwestii stylu jazdy samochodem

Gość nazywamSieWinna???
Po co tu pisza takie osoby co nie maja nic do powiedzenia tylko krytykuja, radza zabijac. Zal mi Was.

Gość kamil jgora
anka daj od razu na gregorianke

Gość nazywamSieWinna???
Ja pie***** ludzie przestancie sie zrec jak przedszkolaki. To chyba nie forum do klotni, przeciwnie.

Gość kamil, ciesz sie
no pewnie, lepiej wydalic z siebie dzieciaka, a potem skazac go na patologiczne dziecinstwo z psychicznym tatusiem i matka uzalezniona od opinii rodzicow :O JESTES BEZMYSLNA. i przezarta wsiowo-kosciolkowym wychowaniem.

Gość nazywamSieWinna???
Wydaladz g*wno i szczaje madralo. Bardzo mi milo, ze tak uwazasz bo kosciol akurat nie glosi noc zlego w przciwienistwie do Ciebie.KAMIL ZAPODAJ KOLEZANKA YABSA MOZE SIE USPOKOI. Dopiero.Twoje dziecko musi byc/ bedzie biedne z taka matka jak Ty.

Gość nazywamSieWinna???
I jeszcze jedno kolrzanko. Patologia to alkoholizm a mojemu dziecku niczego nie.brakuje. Przynajmiej jest dla Nas Czlowiekiem a nie wydalanym gownem czy bachorem.

Gość misia zdzisia
Twojemu dziecku brakuje NORMALNEGO domu, normalnej matki i ojca. Rację maja Ci, którzy piszą, że zbyt szybko zaszłaś w ciążę. Tak bronisz kościoła, a uprawiałaś seks niepełnoletnia i przed slubem - wstydź się ! ;)

Gość nie moge tego pojąć
to takie życie wam sie marzyło? tak chcecie je przezyć? nie mogę tego pojać.

Gość kamil, ciesz sie
" ZAPODAJ KOLEZANKA" proponuje nauczyc sie pisac, a potem brac za plodzenie potomstwa. twojemu dziecku brakuje przede wszystkim zdrowych wzorcow osobowych. twoj maz to zero, a ty jestes wspoluzalezniona. i tylko dziecka szkoda. nie zdziw sie btw, jak zajdzie w wieku 16 lat :O moze jednak lepiej brac te tabsy, panno wiesniareczko.

Gość kamil, ciesz sie
" kiedys probowalam... spakowalam mezowi walizki to ojciec zaczal mnie szarpac "dusic"" aha, to jest TOTALNA patologia. nie mowiac o zachowaniu meza.

autorko -takie uwagi, ze za wczesnie , ze taka ciaza to patologia, ze powinnas uzywac tabletek i tak juz nic nie wnosza.Po co walczysz z takimi uwagami ? Twoja ciaza jest historia, masz dziecko -wazne , ze zdrowe , odchowane .Teraz tylko musisz zebrac sie w sile i cos postanowic .Opracowac plan postepowania, byc wytrwala, nie dac sie zastraszyc i postawic na siebie i dziecko. Nie daj sobie wmowic , ze jestes taka i siaka.Jestes kobieta, czlowiekiem i wymagaj od innych poszanowania tego. Ci ktorzy Cie obrazaja , nie wnosza absolutnie nic do twego zycia.

Gość nazywamSieWinna???
Eleene dziekuje za slowa otuchy. Nie Tobie oceniac czy jestem wiesniaczka, studiuje Pedagogike Wczesnoszkolna wiec nie ucz mnie pisowni. Eleene 100% racji. Ciaza to historia i wazne jest ze podolalam. Mnie nie sprowokujesz. Widocznie masz ze 100 lat skoro nie rozumiesz znaczenia slowa "zapodaj" a literowki to wynik braku czasu. Noe pisz juz tu bo w d***/ mam te wypociny.

nie martw sie dziewczyno.Bedzie dobrze , jesli tylko bedziesz miala duzo sily.Zbieraj ja na konkretne dzialania.Nie wstydz sie rozmawiac o swoich problemach z madrymi ludzmi.Czesto w takich rozmowach padaja rozne pomysly, jak sobie pomoc . Warto czasem je wykorzystac . Zycze Ci wszystkiego najlepszego w zyciu . A pedagogike wczesnoszkolna ,jesli studiujesz to znaczy, ze kochasz dzieciaczki i napewno bedziesz im oddana . Powodzenia jeszcze raz.