Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambersol

czy to pech?

Polecane posty

dziwna historia... poznalam na pewnym portalu randkowym fajnego kolesia... za pierwszym razem gdy sie umowilismy w porzedzajaca noc ktos mu probowal ukrasc samochod i cos tak uszkodzil ze auto nie jezdzilo... nastepnym razem jakies 2 tyg. pozniej umowilismy sie ze sie spotkamy w miescie ktore znajduje sie w polowie drogi... tym razemon utknal w korku spowodowanym sniezyca a ja mialam wypadek po drodze... auto w warsztacie nie nadaje sie do jezdzenia jak na razie... jednak nie zrazilo to nas wiec umowilismy sie po raz 3. i co? jak jechal do mnie zepsulo mu sie sprzeglo na autostradzie, musial wzywac pomoc drogowa... ja nie wiem pech jakis czy co? co o tym sadzicie?

Gość wiem że nic nie wiem.
nadzwyczajna znajomosc muszę przyznać :)

jeszcze nawet nie zdazylismy sie poznac... moja przyjaciolka twierdzi ze nie jest nam pisane... a co wy myslicie?

Gość karolina_27
peh

no to chyba 3 samochody musza byc pechowe... bo on to 1 sprzedal i kupil to drugie w ktorym zepsulo sie sprzeglo... noi jeszcze moje ;P

Gość gość
ja bym powiedzial ze nie znacie sie na samochodach raczej że takie graty kupujecie :)