Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droba bez powrotu;;;;;

czy są tu fani horrorów???

Polecane posty

szukam tutaj kogoś kto tak jak ja uwielbia horrory i mogłabym pogadac na ich temat, ja uwielbiam drogę bez powrotu części 1-5 choc uwazam, że najlepsza była 1 i 2

nikogo nie ma?

jasne, bardzo zabawne

Gość ja uwielbiam horrory
ale wlasnie najbardziej takie z rozlewem krwii, typu teksanska masakra ;) Lubie jak grupka studentow jedzie w ciemny las i tak gina jeden po drugim :D Chociaz najbardziej strasza mnie horrory typu "ring" ;)

ja własnie nie, ostatnio obejrzałam sinister, dla mnie bomba, ogladałam też ludzką stonogę, ale nie podobał mi sie, z rozlewem krwi jest martyrs ale powiem że film choc chory to super nakręcony, z horrorów sporo obejrzałam o egzorcyzmach, sporo tego jest, dla mnie też pierwsza klasa jest " nieodebrane połączenie" 3 części każda super,

smakosza ogladałam obie czesci, lepsza 2część, masakra meksykańska nawet spoko,

Smakosze fajne ;) Ale ludzka stonoga tez mi sie podobala, choc w jednym miejscu to obrzydliwa byla :P Oj, jak obrzydliwy film jest to tez nie do konca lubie, bo mnie cofa :P Ale to nie musi byc horror, zeby byl obrzydliwy :D Nieodebrane Polaczenie faktycznie super ;) O egzorcyzmach tez fajne filmy - ostatnio ten co w kinach leci to niezly (chociaz tytulu zapomnialam - chyba Possesion). Ale Egzorcyzmy Emily, takie polecane przez wszystkich, akurat mi nie przypadly do gustu. Nie straszyly,.

z rozlewem krwi jest film "pluję na twój grób" tak też tego sporo, 2części mówiące o tym samy bo to starsza wersja i nowsza ta nowsza ma sporo krwawych scen, brutalny i ohydny na potęgę jest srpski film,

Gość koneserka horrorów
ze mną mozecie gadac, obejrzałam chyba wszystkie. Droga bez powrotu fakt, że dwie piersze były najlepsze, zwłaszcza pierwsza. A potem piąta tez była niezła... w tym stylu tez lubię wzgórza mają oczy, ale tylko jedynkę

Gość probowalam pokochac
I lubie zobmiaki ;) I oczywiscie klasyke typu Freddy, czy Jason ;) Pila tez super, czy Hostel :P A nie lbubie filmow trypu BlairWitchProject czy Rec ale to ze wzgledu na montaz... Irytujacy. Chociaz sam film moglby byc ciekawy gdyby nie montaz ;)

krwawy jest też excision, chory film choć przesłanie ma naprawde bardzo fajne, mówi jak a miłosć do siostry moze byc wielka, niby banał a horror i to chory,

Gość koneserka horrorów
a widział ktoś mroczną ciszę, enter nowhere?

mówię wam obejrzyjcie sinister, polecam, a podajcie jakieś tytuły tylko bez krwi bo takich nie lubię, z góry dziękuję,

ogladałam jeszcze czarnobyl reaktor strachu ale dla mnie to trochę porażka,

a oglądaliście domek w głębi lasu???trzyma w napięciu. wzgórza mają oczy też ogladałam i tą starą wersje i te dwie z 2006 roku bodajże, a znacie jakieś horrory w których człowiek walczy z jakimiś potworami???

i lubie horrory z krwiozerczymi zmutowanymi bestiami. W zasadzie nie musza byc zmutowane, byleby byly krwiozercze ;) No i o rekinach ale ostatnio co nowszy to porazka :/ Chociaz ten ostatni co w kinie leci (polowanie na rekina, czy w szczejkach rekina, myla mi sie tytuly) to sie calkiem niezle im udal nawet. Chociaz to zredni chorror, rczej film przyrodniczy z fajnymi elementami horroru (w zasadzie to jednym tylko)

dom w glebi lasu? to nowe teraz z kina? To porazka totralna jak dla mnie. Komedia, nie horror. Nie cierpie parodii horrorow ;)

a czemu "Ludzka stonoga" jest tak obrzydliwy???aż tak drastyczne sceny???ja właśnie oglądam hostel 3..

oglądałam tez szepty dla mnie rewelka, ja jakoś wolę takie filmy niż gdzie leje sie krew jakoś takich nie lubię, ale jak kroś bardzo poleca to oglądnę z ciekawosci,

mnie fascynują te, w których człowiek walczy z jakimś zmutowanym gadem czy innym stwoerzeniem np zejście lub zejście 2....polecam

nie ma "drastycznych scen" w ludzkiej stonodze, ale jak sie widzi psychola która połączył ludzi odbyt=usta=odbyt=usta to się robi człowiekowi niesmacznie :/ ... I wgl ostatnia scena gdy ta środkowa babka zostaje sama... br.. okropne

z krwią to mord w kawałkach, ale ogladałam tylko momenty, bo za takimi nie przepadam,

Gość garbuSSS
mnie też to jara :) uwielbiam takie horrory

Gość jauwielbiam!!!
hehe to się nadajemy :):):):) ja też stwierdzam że obejrzałam niemal wszystkie :) aleee "ludzka stonoga" matko fajnie brzmi o czym to ??? to dziś zalukam :) WERTO?

stonoga fakt, ale część 2 tego filmu to już wogóle porąbane i do pięt nie dorasta części 1