Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droba bez powrotu;;;;;

czy są tu fani horrorów???

Polecane posty

jakiś dłuższy czas temu oglądałam mirror lustro jakoś mi zapadł w pamięci,

Mowdika dokladnie:D Juz bardziej sensowne byloby jak mala weszlaby sama z usmieszkiem do filmu a na koniec duch byl pokazany:P To by bylo bardziej ciekawsze wedlug mnie.

Gość ja uwielbiam horrory
O Wolf Creek to chyba australijski, tak? To ogladalam. Faktycznie super. Ale podobvala mi sie tez norweska (chyba) seria Hotel Zla. Polecam ;) Albo Motel - tyz fajny ;)

O "Lustrach" slyszalam, ale nie mam odwagi obejrzec, bo po prostu nie moge ogladac nic zwiazanego z tematyka luster:O

Gość garbuSSS
podajcie coś jeszcze z torturami aqlbo mutantami duchy mnie nie interesują

najbardziej komiczny był ten skok do filmu, takie hopsiup bajka o reksiu, no ale prócz tej klapy film pierwsza klasa,

ja w sinister bym w ogole fabule zmienila:P Tak ze fantastyki by nie bylo, film mial potencjal, ale i tak dobrze to wykorzystano, mozna bylo bardziej spieprzyc.

no to mord w kawałkach, i wg mnie na pierwszym miejscu martyrs tam o torturach jest na tony, choć przemocy i krwi nie lubię to mnie ten film urzekł,

Jeszcze był też całkiem dobry film którego tytułu nie pamiętam ale może ktoś skojarzy. Grupa znajomych idzie do kina, podczas seansu film się urywa (chyba) i morderca z filmu przedostaje się do realnego świata. Kojarzy ktoś?

O "Mord w kawalkach" mialam to przed oczami i do zaproponowania a tytulu nie pamietalam:D Jak dla mnie "martyrs" to slabizna:O

ale Skazani na strach to troche tam za duzo wsadzili psychologii na sile takiej... To nie horror jest i w ogole nie trzyma w napieciu.

Ja nie kojarze niestety:( Ale mam tez cos do skojarzenia: moze ktos pamieta film mial w tytule chyba "Broken..." ale pewna nie jestem. Horror, lustra wlasnie odgrywaja wazna role, kobieta ma wypadek (chyba) i potem widzi w lustrze tak jakby swoje drugie ja. Cos w tym stylu. Kojarzy ktos?

każdy ma swój gust, jak wcześniej przed ciążą lubiłam czytać książki tak teraz z braku czasu przerzuciłam się na filmy, różne, horrory, thillery, dramaty, kryminały, to filmy dla mnie, choc nie wszystkie

Gość koneserka horrorów..
wolf creek to jest mój chyba ulubiony film... i tak ma za niską ocenę... z mutantmi albo torturami: Torturowani (Tortured) Wzgorza mają oczy Teksańska Masakra piłą mechaniczną Dom 1000 trupów- niezły, ale b ostry i Bękarty diabła Haute tension - tez ok. Najscie- masakryczny film, b wciąga, ale na silne nerwy, francuski Malevolence Bereavement Pluję na twój grób Ostatni dom na lewo Hostel 1-3 Ludzka stonoga Martyrs Creep (Lęk)- super klimat Frontieres

Ktoś coś wspominał, że nie lubi luster,a "mirrors" to fajny horror, lubie głównego aktora :) Co sądzicie o 1408? Jest uznawane za horror a ja nie wiem czemu to taki "lekki" film, czego mozna się w nim bać?

Gość droba bez powrotu;;;;;
zaczynam ogladac ludzką stonogę, ciekawe czy mi sie spodoba:)

A skad masz/ W tv akurat leci? Tez bym zobaczyla jeszcze raz ale to pewnie na kablowce gdzies :/

koneserka horrorów.. - jaki jest według ciebie Martyrs? W wielu angielskich rankingach jest (a przynajmniej był) wysoko ale opis i zwiastun nie jest za ciekawy, jak ty oceniasz film? Warto oglądać?

wg mnie nie warto. Nudny, na sile psychologiczny, w ogole nie straszny i nie zaskakuje w zadnym momencie.

te filmy co są podawane to w 90% są na kinomaniaku czy zalukaj, ja tam tylko filmy oglądam

mi np. martyrs się podobał, lepiej obejrzeć i powiedzieć że słaby, ja bym poleciła,

Gość PRAWIKKKK
to może razem w wyrku obejrzymy horrora ? skąd jesteście fanki horrorów ? ;P

Obejrzyjcie sobie Martwe zło 2 i Armia Ciemności wtedy to kręcili horrory teraz to już nie to samo. Albo Omen :)