Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droba bez powrotu;;;;;

czy są tu fani horrorów???

Polecane posty

Gość koneserka horrorów
ze znajomymi mozna oglądac mecz , a nie horror... :( Film wymaga uwagi, jak sie przy tym je i gada i nie wie o co chodzi nawet to moze byc problem...

Gość ja uwielbiam horrory
Chcieli sie dowiedziec co bedzie po smierci i tylko meczennica ktora to przejdzie miala im to przekazac. Ona pierwsza to przezyla, powiedziala, a baba sie zastrzelila. Zreszta nawet mnie to nie interesowalo co chciala powiedziec. Film w ogole nie wcialal. Ale przyzaje racje - oczy miala piekne. Zreszta tylko oczy jej na koniec zostaly ;)

dla jednego to film beznadziejny dla innego dobry, i o to chodzi aby każdy lubił co innego, dla mnie np,zejście to była porażka stulecia, beznadziejny, no ale poprostu ja takich filmów nie lubie,

Przeciez napisalam, ze ogladam sama. I skazanych na strach tez sama ogladalam. Musze sie skupic na filmie, a na horrorze zwlaszcza - zeby choc troche sie bac. Taki strach bardzo odstresowuje w zyciu codziennym ;)

No tez tak uwazam ;) Rzecz gustu ;) Mi sie Zejscie podobalo ;) Ale tylko raz ogladalam, a sa horrory do ktorych lubie wracac, np Jason ;)

znaczy piatek 13 ;) Albo Haloween. To stare ale jare ;) Chociaz teksanska masakra to mi sie nowa bardziej podoba, ta z 203 roku najbardziej. W 86 chyba nakrecili taka dziwna teksanska, to tez parodia horroru. Ale kto co lubi ;)

Gość koneserka horrorów
Jaki latający stworek? To coś , co kaleczyło tę dziewczynę, zanim się zabiła?

ogladam horrory zawsze sama, potem rozmawiam ze znajomymi. Wiec nie zarzucaj mi, ze jadlam, pilam i w dupie fabule mialam:O

Film jest z 2008 a wiec 4 lata temu go widzialam. Tak cos tam latalo to pamietam dobrze. Jesli byl to sztylet, nietoperz to wybacz nie pamietam.

W Skazani na Strach cos malo latac? Tam nie bylo duchow. Albo jednak cos przespalam :D I chyba byl to najciekawszy fragment filmu :P

Gość koneserka horrorów
mi zejscie się b podobało, muzyka , i w ogóle, klimat, nawet bez potworów byłby dobry, jak ona uwięzła albo kiedy przechodziły nad przepascią... az się spociłam A w teksańskiej masakrze - z 2003 był swietny ten poczatek, jak laseczka co ją podwiezli zaczęła płakac, ze wszyscy nie zyją, itp. i na koniec sobie palnęla w łeb. Swietnie zagrane, przez aktorkę tą samą co gra w II częsci Hotelu, nie wiem czy ją poznaliscie, bo było trudno ja poznac

O ja uwazam, ze w Zejsciu bylo wieksze przeslanie i wiecej sensownej psychologii niz w Skazanych na Strach.

dobrej nocki wam życzę, zapiszę sobie w ulubionych, będzie co ogladać, dobranoc

nie leci dzis zaden horror w tv? Ogladnelabym sobie :D

ej ja nie pamietam co to bo to bylo 4 lata temu, a film ten nie zasluzyl sobie na jakies wazne dyskusje bym miala cos zapamietac. Sorry:O Tak czy siak to kwestia gustu i moze tego kiedy ogladamy i w jakim jezyku, bo ja Martrys po polsku nie ogladalam.

A jeszcze do teksanskiej wracajac to mocny tam jest fragment z Adamem. Dlugo sobie po filmie przewijalalam te sceny w myslach. Fajnie zostal zabity.

Bylo PA3 na N cos tam bo sie na koncowke zalapalam, ale czy teraz leci to nic nie wiem:( ale tez bym chetnie obejrzala

Gość koneserka horrorów
na co wam przesłania w horrorach? To ma byc rozrywka i nie jakieś kino moralnego niepokoju... :p ja lubie tym emocje, akcję, ładne zdjęcia- w horrorach są sliczne zdjęcia, bo bez nich film nie straszyłby, dlateog własnie chocby my- w ogóle nie potrafimy ich robic.. Jesli chodzi o Martyrs, to film mną wstrząsnął, udało mi się zidentyfikowac z postacią gł. bohaterki i czułam się, jakby to ze mną robiono... :( A widział ktoś Motel (Vacancy)? Tez kawał pzyzwoitego kina

Nie mam N ani zadnej kablowki. Tylko to co normalnie na antenie daja ;)

Motel super, zwlaszcza poierwsza czesc. Malo krwii, a trzyma w napieciu ;) Ja przeslan nie potzebuje. Ale skoro tu ktos twierdzi, ze Skazani na Strach to film z przeslaniem to ja uwazam, ze juz wieksze "przeslanie" bylo w Zejsciu. Moze nie tyle przeslanie co element psychologiczny :D

Gość InYourDream
Ja rowniez naleze do wielkich fanow horroru ;p sprawdzalam juz i nic nie leci -,- niestety bede musiala sie zadowolic ogladaniem jakiegos na internecie. Uwielbiam "wrota do piekiel" wszystkie czesci "krzyku" "sierociniec" "sierota"... Wiele by wymieniac juz wszystkich tytulow nie pamietam ktore ogladalam ;p "droga bez powrotu" rowniez jest niezla ale uwazam ze za malo w niej scen budujacych napiecie.

Gość InYourDream
Duze wrazenie wywarl na mnie "cannibal holocaust" xd

Gość horrury
ja uwielbiam horrory---gadasz o /zejście// z 2005 roku?

Gość koneserka horrorów
Nie wiem czy martyrs to film z wielkim przesłaniem, ale mnie przerazało tez to, że ta historia jest kompletnie mozliwa. Gdzieś takie swiry prawdopodobnie istnieją, bo w mutanty w stylu Drogi bez powrotu wątpię... :p W Martyrs ta torturowana na początku filmu dziewczynka, której udało sie uciec, jest atakowana przez stwora, który robi jej dziary, kaleczy, itp. Widz zastanawia się, czy na serio coś ja atakuje tzn duch, czy to jej wyobraznia. Potem się okazuje w jednej scenie, że ma coś w rodzaju schizofrenii, bo wchodzi jej kolezanka zeby ją obronic, i widac, że to ona sama się kaleczy... Potem widz mysli, że rodzina na która poluje tez jest jej błędną wizją, i jest przerazony, jak cała rozwala łącznie z dziecmi. Przyjazdza jej kolezanka, usiłuje pomóc... A potem zwrot o 180 stopni... Mi się to b podobało

jak ktos chce sie wstrzasnac, obrzydzic i wyprac z uczuc to polecam "Srbski fim" ale watpie czy bez cenzury znajdzie sie teraz jakas wersja.

Nie pamietam roku ale chyba tak ;) A co? Bylo jakies inne Zejscie?

W zasadzie to prawie kazdy horror z tego typu jest mozliwy :D W zyciu bym nigdy w nieznanym terenie (zwlaszcza w Teksasie!) w zadna boczna uliczke nie skrecila, nie zatrzymalabym sie na zadnej opuszczonej stacji i nie nocowala na odludziu w domku letniskowym znajomego :D

Gość koneserka horrorów
jest tez zejscie II, wyszło nieco gorzej , tzn początek mniej udany, w jaskiniach było juz ciekawie

Gość koneserka horrorów
ja się nie mogę doczekac na wolf creek II i smakosza 3