Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosa123

Pieniądze a dzieci

Polecane posty

Gość nie wierzeeeeeeee
A mnie było i jest stac,ale nigdy nie chciałam miec 2 dziecka,bo i po co?

Gość ojejoszku
Nie można mieć w życiu wszystkiego trzeba się cieszyć z tego co sie ma bo nie wiadomo czy za pół godziny i tego nie stracimy. Nie myśl o tym skup się na tym co masz.

Jak ktoś nie chce to nie ma problemu, ale ja chcę ale kurczę musimy z mężem więcej zarabiać:)

Gość Do autorki...
To faktycznie istotny czynnik a jak się nie sprawdza to nie ma co myśleć o świadomej ciąży. Nie raz ludzie sądzą że im więcej dzieci tym dom bogatszy i wszystko wraz z pojawieniem się nowego dziecka jakoś się ułoży a potem tragedia, bo wszystko leci na łeb i szyję. Bardzo pragniesz drugiego dziecka?

ojejoszku, mam 4 rodzeństwa, dużo i na mysl o tym, że moja córcia bedzie sama to mi smutno. Czasem myślę, że dla niej to wszytko bym dała, ale to, że bedzie sama jedna to mi przykro. Jesteśmy z mężem po studiach, ale nie zarabiamy dużo, obecnie to ja nie mam pracy, ale mąż nas utrzymujer. starcza nam na codzienne życie, myslę o rodzeństwie dla małej, ale więcej dzieci to większy wydatek a każdemu chce się zapewnić godne życie....

Moja córcia ma dopiero 5 miesięcy, no i kurcze myślę o drugim dzidziusiu. Na pierwsze maleństwo czekałam, bo ślub, bo mieszkanie bo coś tam no i mam - ślub, mieszkanie(na kredyt) i pracy brak ale może jak za jakiś czas znajdę pracę to będzie mnie stać na drugiego maluszka, ale jestem niecierpliwa:)

Gość fsafsafsasfasfa
kasa to raz, ale brak pracy z dwojka dzieci poraza mnie:( nigdy w zyciu bym nie chciala udupic sie bez pracy mam jedno i teraz bede szukac pracy

Gość paniHania
a mnie by było stać i bardzo chcę a nie możemy mieć drugiego:( ehh niesprawiedliwe to życie