Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odezwijcie się

czy istnieją gdzieś dobre kobiety?

Polecane posty

Skromność to cecha charakteru, nie coś co się rozi w skutek jego ułomności. Wielcy ludzie są skromni. Na tym też polega ich wielkość. A wielbicieli mają na tony.

fiku to ty napisałaś że tylko komplet Ciebie interesuje czyli pieniądzę grają główną rolę w doborze partnera u Ciebie. Jakby nie grały to byś przymknęła oko na to że ktoś ich nie ma gdy jest inteligentny ale Ciebie interesuje tylko komplet przy czym podpowiem Ci słowo TYLKO jest tu kluczowe i stąd moje wnioski

Pavlo mylisz pojęcia, wrzucasz wszystko do jednego worka, zrobiłeś swoistą sieczkę.

pavlo chyba masz jakieś kompleksy na tmy polu TYLKO, gdyż bogaty facet nei zrozumei skromnej fiku, zrozumei ją tylko taki który musiał o wszystko samemu zabiegać, z drugiej strony lubię ludiz sukcesu, tych któzy stawiali sobie wyzwania i robili coś z swoim życiem a nei czekali an wygraną w lotto

Gość CIAPATA ,
Kawa w termosie:)

Owszem że wielcy ludzie są skromni. Przy czym za wielkich ludzi nie uważam celebrytów telewizyjnych. Przykładem mogą być Einstein,Bonaparte,Bolesław Krzywousty. A tak przy okazji wiesz co ich wszystkich różni?? Właśnie to że oni mieli kompleksy z tego bądź innego powodu. Einstein miał kompleksy z powodu szkoły bo był totalnym nogą jeśli chodzi o przyswajanie wiedzy,Bonaparte był niski i miałm kompleksy z tego powodu, Krzywoustego chyba tłumaczyć nie muszę. Chcesz więcej przykładów że Ci wielcy ludzie którzy są skromni są skromni właśnie z powodu dawnych kompleksów??

ifka i jeszcze jedno zauważanie swoich wad bądź niedoskonałości to nie ułomność. Ułomność to niezauważanie takowych bądź robienie sobie wyrzutów z tego powodu

Nie wiem co dla Ciebie Pavlo jest wyznacznikiem wielkości. Dla mnie ani Bonaparte, ani Krzywousty wielkimi nie są. Bonaparte to był buc i za to dostał becki i skończył tak jak skończył.

Bogaty ma zrozumieć skromną fiku?? Ktoś skromny nie oczekuje od życia złotych gór i skromnie też żyje. Jak ktoś kto nie żyje skromnie ma zrozumieć kogoś kto jest skromny i tak właśnie żyje??

ifka te przykłady były z głowy to raz. Dwa Napoleon był wielki, gdyby nie był na historii by o nim nie wspominano. Dla Ciebie nie był wielki, dla historyków był. Samo pojęcie wielkości jest względne więc nie oczekuj że za pierwszym razem trafię na tych których akurat ty za wielkich uważasz

Gość dobra i nawet nie brzydka:)
napisz nam coś o sobie. Ile masz lat, czym się interesujesz z jakiego jesteś województwa i jakie masz wymagania względem dobrej kobiety:)

Gość IMO12370
"dobra i nawet nie brzydka:)" Się obudziła na SZÓSTEJ stronie. :P

Pavlo x znów pierdzielisz. Napoleon dla historyków jest postacią, która odegrała dużą rolę w historii europy. Anie nie jest wielki dla większości z nich. Dla tych z zachodu kontynentu jest postacia analogiczną do Hitlera. Bazujesz na naszej polskiej fantazji ułańskiej, a nie na faktach.

Gość dobra i nawet nie brzydka:)
lepiej późno niż później;;)

Problem leży w tym że Ty uważasz że wielkim można być tylko w dobry sposób sam Hitler był wielki mimo tego co zrobił. Napoleon zresztą też. Jeżeli uważasz że człowieka który zjednoczył rozbity przez biedę, podziały społeczne i różnice kulturowe kraj nie można nazwać wielkim to nie wiem kto dla Ciebie wielkim jest. To że skutki tego zjednoczenia poczuła na własnej skórze niemal cała Europa to tylko druga strona medalu bo nie każdemu który próbował udało się zjednoczyć kraj

Kiedyś byłem też naiwny i ciężko było mi nawiązywać kontakty :) Wszystko się z czasem zmienia

Tak na marginesie to chyba z tego co pamiętam to sama torpedowałaś mnie że tamta stopka jest nierealna że nie ma takich mężczyzn i że jak już się taki znajdzie to ciepła klucha czyż nie tak??

Gość odezwijcie się
@dobra i nawet nie brzydka energetyk@wp.pl to mój mail napisz :) zapoznamy się w jakimś spokojniejszym miejscu

Gość odezwijcie się
sorki: to jest mój mail ;) napisz: energetyk918@wp.pl

Gość maslaczka
Hej:) Może nie możesz znaleźć takiej kobiety, ponieważ nieświadomie tkwi w Tobie przekonanie, że takiej NIE MA, nie istnieje, albo po prostu trudno ją odszukać. Radzę Ci przestać przejmować się tym, że jej nie masz, zazwyczaj dostajemy to, czego nie chcemy w życiu właśnie dlatego, że się na tym skupiamy bardziej niż na tym czego CHCEMY:) Zacznij myśleć inaczej...takie kobiety istnieją, ale najpierw musisz zmienić swoje myślenie na ten temat:) Niedawno zaczęłam pisać bloga, polecam Go serdecznie, może w jakiś sposób pomoże komuś zrozumieć czemu nie ma tego, czego chce:) http://tuiteraz.bloa.pl Życzę Ci żebyś odnalazł miłość swojego życia:) To możliwe:) Wszystko zależy od CIEBIE:) Wszystko... :)

Gość odezwijcie się
Dzięki za miłe słowa Maslaczka :)

Gość IMO12370
maslaczka "(...)zazwyczaj dostajemy to, czego nie chcemy w życiu właśnie dlatego, że się na tym skupiamy bardziej niż na tym czego CHCEMY" Hahahahahah - ile masz lat? :D

Gość maslaczka
24 i wiem, że dostajemy dokładnie to, o czym myślimy. Możesz to negować oczywiście, nie szkodzi :) Nasze przekonania kształtują nasze życie, te nieświadome też.Tak jest czy tego chcemy czy nie. Pozdrawiam :)

Gość IMO12370
A nie prościej byłoby napisać "ja mam rację, a Ty nie boś gupi i nawet o tym nie wiesz"? :D

Gość maslaczka
Ejjj ja wcale nie myślę że jesteś głupi.. Nie chciałam napisać czegoś takiego. Każdy tworzy swoje życie, czemu miałabym kogoś obrażać?:) To mi w niczym nie pomoże. Pomyślałam tylko, że chłopak, który zaczął ten temat potrzebuje wsparcia, nawet malutkie pomaga :)

Gość IMO12370
Nabijam się z Ciebie lala. :classic_cool: A życie jest takie, że bardzo sporadycznie dostajemy, to czego chcemy, pomimo skupienia. Pocieszanie tego nie zmieni - najwyżej wzbudzi fałszywą nadzieję w naiwnych. Nadzieję, która im większa, tym bardziej boleśnie runie. ;)

Gość odezwijcie się
Tym niemniej maślaczka zachowała się tak jak zachowuje się moja wymarzona kobietka ;) pociesza zmartwionego