Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odezwijcie się

czy istnieją gdzieś dobre kobiety?

Polecane posty

Dystans do otoczenia a skromność to dwa różne pojęcia. Mogę mieć dystans do tego że np. jestem za niski/gruby/rudy ale nie mogę powiedzieć że jestem z tego powodu skromny. Skromność to ta cecha charakteru która nie pokazuje że mamy dystans do swoich wad tylko pokazuje że nie uważamy się za najprzystojniejszego na świecie nawet jeżeli tak jest

Bez gierek, to nie klasa, a głupota i samobójstwo uczuciowe. x x Krasnal Ty krwawisz :O

Gość odezwijcie się
wk*** mnie takie typki i to, że kobiety na nich lecą.

Gość IMO12370
Pavlo1985 Pavlo1985-25@tlen.pl'; "Skromność to ta cecha charakteru która nie pokazuje że mamy dystans do swoich wad tylko pokazuje że nie uważamy się za najprzystojniejszego na świecie" I jak to ma się do kompleksów? Bo teraz dowiaduję się, że trzeźwe spojrzenie na własną osobę i otoczenie jest kompleksami, które wykluczają pewność siebie. Ciekawe. :D

Gość IMO12370
Iftarko - nie cwaniakuj. ;)

Jeżeli fiku za zaletę faceta uważasz kasę to chyba się nie dogadamy x x a to wada jest???

Gość IMO12370
Iftarko - przerażasz mnie. :classic_cool:

Walcz, albo giń. Proste. Kiedyś jak Fikuśnica wierzyłem w te bzdury o byciu otwartym. Efekt był do przewidzenia. Nawet teraz zdarza mi się być otwartym i co? I efekt ten sam. Nie grasz - przegrywasz. x x Twój problem nie leży w byciu otwartym ale z źle dobranych graczach.

IMO trzeźwe spojrzenie na swoje wady jest rzeczą dobrą bo pewne wady idzie zmienić doskonaląc się. Co prawda wady typu jestem niski nie są do obejścia najważniejsze jest by zachować dalej trzeźwe spojrzenie na to a nie popadać z tego powodu w kompleksy. Trzeźwe podejście do swoich wad nikomu jeszcze nie zaszkodziło.

Iftarko - przerażasz mnie. x x no nie mów, że to jednak ja będę musiała zapłacić za kolację :P

Gość IMO12370
Iftarko - graczy staram się dobierać przednich. Acz efekt końcowy jest niezmieniony, pomimo że każdy z graczy uważa się za "innego" niż poprzedni. :classic_cool:

Gość odezwijcie się
dziękuje Kylie :)

IMO ­ oni uważają się za innych na takiej samej zasadzie jak Ty, gdy myslisz, że wybierasz właściwie.

Fiku tego czy ktoś do czegoś doszedł czy nie nie mierzy się pieniędzmi. Większośc artystów którzy są cenieni dzisiaj i doszła do czegoś w życiu głodowała i nie miała grosza przy duszy. Jeżeli mierzysz to czy ktoś do czegoś doszedł w życiu pieniędzmi to odpowiedz mi na jedno pytanie. 16 bądź 17 letnia dziewczyna z Wielkiej Brytanii postanowiła obejśc dookoła cały świat. Zajęło jej to 15 lat. Twoim zdaniem do niczego nie doszła bo nie wiąże się z tym korzyść majątkowa??

Gość IMO12370
Pavlo - ale trzeźwe spojrzenie na swoje zalety to już kompleksy? Bo jak coś potrafimy zrobić dobrze i o tym wiemy, to koniecznie trzeba wyhodować gigantyczne Ego i huczeń niczym bawół o swojej "wspaniałości"? Wtedy dopiero jest 'pewność siebie'? :classic_cool:

Gość IMO12370
ifka* "no nie mów, że to jednak ja będę musiała zapłacić za kolację" Coś tam z trudem wysupłam w ramach staroświeckich ideałów. :P "oni uważają się za innych na takiej samej zasadzie jak Ty, gdy myslisz, że wybierasz właściwie." Iftarko - być może, a być może każdy uważa się za 'innego' - ze mną łącznie. ;)

Gość odezwijcie się
fiku Rozwiń kim wg Ciebie jest rzemieślnik umysłowy, bo być może nim jestem;)

Gość IMO12370
fiku mikuuu "nie cenię artystów, cenię "rzemieślników umysłowych" http://pl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla Umarł w nędzy. Dzięki niemu siedzisz teraz przed komputerem. Jak to się ma do pieniędzy? :P

być może każdy uważa się za 'innego' - ze mną łącznie. x zrobiłeś krok ku prawdzie.

rzemieślinik umysłowy, to w gruncie rzeczy prosty mężczyzna, który pracuje umysłem (patrz duża inteligencja), ale jednoczesnei wytwarza jakieś dobro, a nei tlyko przekłada papierki bądź zarzadza :D

Gość IMO12370
ifka* "zrobiłeś krok ku prawdzie." Iftarko - co nie zmienia faktu, że jeśli większość UWAŻA się za 'innych', to bez 'gier' nie da się przeskoczyć pewnych etapów. Nawet jeśli owe 'gierki' nie sprawiają przyjemności. To także nazywa się psychologią. ;) A o mim kroku możesz zacząć myśleć minimum po trzeciej randce. :classic_cool: