Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś kogo znacie z tego forum

Samotna matka nie jest w stanie dobrze wychować dziecka

Polecane posty

Widzę to po sobie. Mnie wychowywała samotna matka. Może i skończyłem studia, pracuję, nie piję, nie palę, nie ćpam i nie kradnę, ale cóż z tego skoro jestem prawie 30-letnik prawiczkiem i wszyscy widzą we mnie gówno, śmieją się, szydzą, mówią, że nie jestem mężczyzną .. jak mam nim być skoro wychowałem się bez ojca? SAMOTNE MATKI NIE POWINNY SKAZYWAĆ SWOICH DZIECI NA MÓJ SMUTNY LOS!!!!!

Gość lljkkkk
a co miala zrobic Twoja matka -badz rozsadny- miala zostawic cie i latac na randki./ to jest ciezka sprawa, pogodzic prace z wychowaniem dziecka, a jeszcze na faceta miec czas - ciezka sprawa, zrozum idiota nie badz - zrobila to dla ciebie poswiecila dla ciebie swoja mlodosc, marzenia

Gość tyle gwiazd,ze oczopląsu
a gdzie tatuś, że tylko mame obwiniasz? umarł, czy jestes dzieckiem z probówki?

gdyby mnie oddała trafiłbym do adopcji, pewnie za granicę i nie żył bym w tym gównianym kraju

Gość tralalala z tego forum.
Patrząc po tutejszym samotnym czy jakimś tam romantyku, mogę stwierdzić, że masz rację. Ten typ był wychowywany przez samotną matkę. Niestety nie wyszło jej, co widać po wypowiedziach tego człowieka. Na szczęście tego typu psychopatycznych rodzynków jest niewielu. Większość to jednak uczciwi ludzie, którzy mają zdolność empatii.

Gość tralalala z tego forum.
Poza tymnie bądź niewdzięcznym kutasem. To, jak żyjesz w wieku 30 lat to Twój wybór i wyłącznie Twoja zasługa.

Gość pindirinda
looser, samotny romantyk i inne jego kreacje

tylko tchórze obwiniają cały świat za swoje niepowodzenia

Gość też tak twierdze :( :(
mam 25letnią siostre która zaszła w ciąże w wieku 18lat. W rodzinie każdy próbuje jej pomóc, ja, drugi brat, dziadek, ojciec, nawet wujek(który nie ma własnej rodziny) wychować jej syna. Niestety ona tą pomoc odrzuca bo nie chce by jej syn miał cokolwiek wspólnego z jakimkolwiek mężczyzną bo nimi gardzi. Wiem że to straszne dla niej bo ojca swojego syna nienawidzi za to że ją zostawił i chciał zmusić do skrobanki.

Gość ojejejj
zrób to wreszcie a kompleks minie

Gość jest w stanie wychować
ale matka, a nie walnięta małoletnia lafirynda

A co ma Twoja mama do tego,że jesteś prawiczkiem?To jest Twój wybór a nie wina Twojej mamy...

" 01:10 [zgłoś do usunięcia]pindirinda looser, samotny romantyk i inne jego kreacje" Nie. Samotny Romantyk jest z Krakowa. A looser jest z mojego miasta . . .

No tak..powinna się z nim przespać bo inaczej to jej wina.Masz rację,przepraszam ;)