Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuyyyyyyyy

Jak odmówic dziewczynie ktora mi sie nie podoba by jej nie urazić ?

Polecane posty

Gość fuuyyyyyyyy

zarowno w interncie jak i w realu... wczoraj na portalu napisala do mnie jedna, chciala sie spotkac, nie odpisalem, druga wiadomosc - odpisalem, ze dzieki ale mam inny typ kobiety... dzis napisala, ze moze wyskoczymy na piwo albo spacer bo ona tez nie szuka chłopaka tylko nowych znajomosci :O denerwuje mnie cos takiego, znow mam odpisac NIE? W realu rowniez czesto cos takiego mi sie zdarza, daje do zrozumienia ze nie chce rozmawiac poznawac sie a druga osoba na sile zagaduje, probuje byc mila ;/ a ja nie umiem stac sie chamem, jestem zbyt miekki dla ldzi :O

Gość szczuplakaskabede
odpisz jej ze cieszy cie jej zainteresowanie toba ale nie rozmieniasz sie na drobne i ty nie szukasz po prostu znajomosci ale znajomosci z potencjalem na cos wiecej a tu tego potencjalu nie widzisz i pozegnaj ja tyle i zycz powodzenia

Gość 345235
ciesz się że masz powodzenie

Gość 01s1s
nie odpisuj i tyle do mnie gdy pisze facet ktory nie jest w moim typie zazwyczaj nie odpisuje , nie chce mi sie , ..a jesli odpisze to ktos msli ze jednak dam mu szanse i zaczyna gadac ; co slychac, czego tu szukam, moze popiszemy :o

Gość 01s1s
gdyby kazdemu odpisywac to musialabym siedziec do poznej nocy na sympatii a potem kolejne wiadomosci i tak w kolko 🖐️

bzdura, wyslac te kilka wiadomosci dziennie, jendo zdanie: 'dziękuję ale nei ejstem zainteresowana' nie kosztuje wysilku a stanowi o klasie danej osoby

Gość szczuplakaskabede
no to zalezy jesli ktos ma ladne zdjecie wstawione to faktycznie nie nadaza z odpisywaniem wtedy moze rzeczywiscie w ogole nie wdawac sie w rozmowy z kims czyje zdjecie nam sie nie podoba etykieta w necie jest troche inna jednak niz w realu wiec coz

"dziękuję ale nei ejstem zainteresowana" Lepiej nie odpowiadać. Wtedy pozostaje pewne niedomówienie i nie degradujemy drugiej strony . . .

Gość arenaplus
odpisz ze dzieki za zaintereswanie ze strony tak milej dziewczyny ( ona bedzie zadowolona) . wyraz zal ze nic nie poradzisz na swoja psyche--- niech nie traci czasu. ty jestes zaangazowany w cos innego . i przepros. stanowcuo ale grzecznie. badz odwrotnie )

Gość Olej ją i tyle
kobiety robią tak samo, albo nie odpisują albo piszą coś mega chamskiego, tylko że ja powodzenia nie mam, brzydal... :( no ale chociaż nie prawik, bo miałem dziewczynę.

Gość maryannna
J atez uwazam ,ze kultura nakazuje odpisac:) Podoba mi sie to ,co napisal ktos wyzej:'odpisz jej ze cieszy cie jej zainteresowanie toba ale nie rozmieniasz sie na drobne i ty nie szukasz po prostu znajomosci ale znajomosci z potencjalem na cos wiecej a tu tego potencjalu nie widzisz i pozegnaj ja tyle i zycz powodzenia" A samo "dzieki nie jestem zainteresowany" jest jakies niefajne..

Gość szczuplakaskabede
maryanna - to ja napisalam hle hle to co cytujesz

Gość arenaplus
pisanie ze nie rozmieniam sie na drobne jest mega niegrzeczne. no bo co poczuje taka osoba dla ktorej mialbys az na drobne sie rozmieniac ?))))))))))))))))))))))))))) . ZAWSZ nalezy podziekowac i podac powod jakis tam ktory wyrzuci nas z orbity jej zainteresowan ale nie umniejsza tej drugiej osoby. tego robic nie wolno. a nie odpisywac to .... nie lubie tego. wole juz sklamac ze wlasnie sie milosc mnie znalazla i ze zyczysz jej tego tez

Gość maryannna
no mozliwe,mozliwe:).Musialam pisac szybko wiec nie zdazylam kuknąć drugi raz na nick.

Nalezy odpisac, ale jesli ktos wysyla ci wiadomosc : -Czesc, co tam? albo Co slychac , kogo szukasz ,chcesz sie poznac? Ty nie odpisujesz a on/ona: - poznamy sie? Dlaczego nie odpisujesz? nadal nie odpisujesz - ???????????????????????????? jestes??? na takie idiotki szkoda czasu :D olać i tyle, zaraz znajdą inną ofiare

Gość szczuplakaskabede
ale ona mu napisala przeciez ze nie szuka partnera tylko zwyklej znajomoci to czemu on nie moze napisac ze nie chce marnowac energii i czasu na cos co nie jest jego priorytetem nie rozumiem poza tym w necie jest netykieta i nie nie robcie jakiegos wielkiego halo z niczego

Gość maryannna
rozmieniac sie na drobne w sensie,ze nie szukasz znajomosci tylko milosci:),nie uwłacza to w niczym tej drugiej stronie:)

Gość szczuplakaskabede
tutaj na kafe ludzie wiekszym jadem pluja i jest to ok a napisanie czegos takiego to co zbrodnia skutkujaca udaniem sie adresata do psychologa juz bez przesady naprawde

Gość szczuplakaskabede
maryanna ty widze rozumiesz i ok

Nie dopisuj w ogóle. W końcu da sobie spokój. Ja tez nie dopisuje jak piszą do mnie na fb, czy dla tutejszej strony dla studentów.

Gość fuuyyyyyyyy
a jak odmowic nachalnym dziewczynom w klubach czy nawet na ulicy ? Zazwyczaj są to małolaty w wieku gimnazjalno-licealnym, w nocnych klubach same podrywają i czesto zbyt otwarte ,a tak na codzien chodzą z jedną lub dwiema kolezankami ,dosiadają sie w metrze czy na ławcena przystanku pytają o godzine i zaczyna sie - szczeniacki podryw. Wiem, ze to smieszne problemy ale moja znajoma mowi ze mam zbyt milą twarz, wzbudzam sympatie obcych ludzi i jestem zbyt lagodny nie umiem odmowic :O

Gość arenaplus
maryannna------------------- wlasnie o to chodzi zeby uzyc takiego sformulowania ktore jest ogolnie jasne. bo dla kogos nierozmienianie sie na drobne moze nie tyle znaczyc ze ten ktos szuka milosci na zycie ale cos wlasnie innego--- ze dla mnie nie warto sie rozmieniac. jesli kogos nie znamy to powinnismy uzywac sformulowan takich ktore nie niosa ryzyka ze ktos je tlumaczy po swojemu. tyle.

Gość arenaplus
fuuuyyyyyy- albo dupa wolowa jestes albo nie masz tak wielkiego powodyenia. jak sie ma tak wielkie powodyenie to po dwudziestu razach jakas strategie dla siebie sie wypracuje i wie sie jak odmawiac bez urazania. nie lec wiec w kulki.

Gość szczuplakaskabede
ie rozmieniasz sie na drobne i ty nie szukasz po prostu znajomosci ale znajomosci z potencjalem na cos wiecej chyba jasno jest napisane jakas debilka by byc musiala zeby nie pojac

Gość arenaplus
fuuyyyy- dla twojej wiadomosci--- jak chcemy odmowic to zawsze mamy do tego prawo. to zasada nr 1. zasada nr 2 mowi--- nie urazic drugiej osoby czali grzecznie ale zdecydowanie.

Gość o matko hahahah
fakt jestes dupa i ciapa nie wiem ile masz lat ale pewnie ze 20-22 skoro cie malolaty podrywają pojdziesz do pracy i tez dasz sobie wejsc na glowe? szef powie kto zostanie po godzinach, spojrzy na ciebie a ty? Oczywiscie zostane, lubue siedziec do 22 w biurze :classic_cool:

Gość arenaplus
ludzie czemu wy tak z grubej rury od razu--------- z potencjalem ..nie rozmieniac sie ... toz to absurd. jakies filozofowanie. moze ktos inaczej filozofuje ...i ma inne kody. tu trzeba jasno jak 200 lat temu . jestes the best ale ja juz ...i tu albo klamiemy ze sie love znalazla alboo cos innego---------------- tak aby ta druga osoba odpuscila ale poczula sie DOWARTOSCIOWANA ... takie to trudne ????