Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskskssk

brak faceta psuje mi życie

Polecane posty

Gość kskskssk
Boniiiiiii Wez sie za siebie i postaraj sie o faceta konkretnego i porzadnego , a nie jakiegos pierwszego co poleci tylko na seks. Trzeba mierzyc wysoko. no fajnie by bylo znalezc kogos na stale ale nie zawsze sie to udaje, a mnie sie juz nie chce czekac i przebierac. albo bedzie albo nie

Gość AKUKU .
Kup sobie czapk mikołajową :)

Gość kskskssk
siergiej dla mnie nie ma problemu, poznac sie zawsze mozna. to ty podaj, a ja ci wysle maila. nie mam gg. mail lub skype

Gość Boniiiiiii
Bez sensu, sama sobie zaprzeczasz, chcesz czegos ale nie chcesz. Nic dobrego tutaj nie wróże :/ OGARNIJ SIĘ

Gość kskskssk
Boniiiii Bez sensu, sama sobie zaprzeczasz, chcesz czegos ale nie chcesz. Nic dobrego tutaj nie wróże :/ OGARNIJ SIĘ ale ze o co teraz chodzi?

Gość Siergiej z Kamczatki
siergiejzkamczatki@gmail.com Bez spacji w adresie.

A mi nie...i polecam zmianę podejścia bo samotność rzeczywiście można wykorzystać do tego aby bardziej poznać siebie i swoje potrzeby. Jestem samotna od ok. 1 roku..bywają chwile lepsze i gorsze, kiedy brak męskich ramion w które można się wtulić. Ale wykorzystuję ten czas na nowe znajomości i rzeczy, na które do tej pory nie miałam okazji się porwać. Głowa do gór, samotność może mieć też dobre strony, trzeba je umieć tylko odszukać. A facet...powinien być raczej częścią Twojego życia a nie jego sensem:)

Gość Boniiiiiii
Brniesz w jeszcze gorsze bagno niż teraz jesteś. Najpierw informujesz na forum ze brakuje Ci seksu a potem dajesz kontakt obcym ludziom. Brak słów. Ja jestem w związku 1,5 roku i na pewno nie tak się poznaliśmy.

Gość kskskssk
anelirdam ja rozumiem, tylko u Ciebie ta samotnosc trwa rok, a u mnie kilka razy dluzej...

Gość kskskssk
Boniiiiiii Brniesz w jeszcze gorsze bagno niż teraz jesteś. Najpierw informujesz na forum ze brakuje Ci seksu a potem dajesz kontakt obcym ludziom. Brak słów. Ja jestem w związku 1,5 roku i na pewno nie tak się poznaliśmy. rozumiem. najwyzej nic z tego nie wyjdzie. mam swoje potrzeby, ale to nie jest tak, ze od razu pojde z nowo poznanym typem do lozka

Autorko...nie ważne ile trwa samotność ważna kwestia podejścia do niej i tego jak sobie z nią radzisz. Ja swoją próbuję zaakceptować..teraz po prostu jest taki czas kiedy nie mam nikogo obok, czy to się zmieni, ile to potrwa...nie mam pojęcia, ale wiem jedno, na siłę już nigdy więcej nie będę usiłować jej zmieniać. Korzystam z tego co niesie życie, nie myślę o swoim życiu jako nudnym i bezwartościowym bo nie ma w nim faceta:) Żyję dla siebie, nareszcie dla siebie i wierz mi osiągnięcie tego stanu trochę mi zajęło ale Tobie również życzę byś spojrzała na swoją samotność i nudne jak piszesz życie z innej perspektywy:)

Gość kaska nowakk
kobitki samotne no a jak spędzacie czas same???ja mam tyle lat co autorka i tez brakuje mi faceta...:(

Gość sinisterkaa88
Mam 24 lata i nigdy nie byłam w związku, ale potrafię sobie wypełnić czas samotnie i nie narzekam:)

Gość kskskssk
sinisterkaa88 Mam 24 lata i nigdy nie byłam w związku, ale potrafię sobie wypełnić czas samotnie i nie narzekam gdy bylam w Twoim wieku, myslalam podobnie

Gość dzony nawalony
ale fajnie by bylo zamiast czytac to forum polezec se z facetem/kobieta razem nie?:) nie mowie juz o innych rzeczach:P

Gość kskskssk
dzony nawalony, ile Ty masz lat?

Gość Boniiiiiii
Yhy, a za pół roku ytworzycie tematy : moja dziewczyna spotkala sie z ex, czy z nia zerwac ? / moj chlopak kupil prezent bylej, co to znaczy? zawsze bedzie cos zle

Gość singielka_5555lat
A PRACĘ MASZ ?

Gość kskskssk
mam, ale co z tego? weekendy samotnie spedzam

Gość dzony nawalony
nie czytasz uwaznie:P rok wiecej niz ty:)

Gość kskskssk
zatem rocznik 85 ostatnia stara matura lolol no to masz ostatnia szanse podac mi jakis namiar na siebie bo jutro juz tu nie zajrze

Gość dzony nawalony
dokladnie ostatnia stara matura:) ja juz jutro tez nie zajrze:) gg 9788035

Gość kskskssk
ok dzieki nie mam gg, ale chyba musze zalozyc...

Gość dzony nawalony
mi sie nie chce zakladac nowego maila a uzywany za duzo o mnie mowi:P

Gość kskskssk
dobra, dobra, zaloze to gg i pewnego pieknego dnia napisze do Ciebie, byc moze....

Gość dzony nawalony
hehe spoko:) tylko wiesz ja gg juz dawno nie uzywalem...takze teraz nie wiem czy zalaczac je przy kazdym starcie kompa??:P i czekac na ten piekny dzien...:)

Gość kskskssk
a nie masz czasem skypa? ok to jak jestes jesze to zaloze teraz. jestes tam?

Gość dzony nawalony
jestem ale zaraz trza bedzie sie klasc bo o 4 wstajemy:/