Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvvvvdupa

Mam 22 lata czy powinienem być już całkowicie samodzielny?

Polecane posty

Gość cvvvvdupa

Studiuje dziennie Ekonomie., jestem dopiero na drugim roku i nie pracuje, mieszkam z rodzicami, którzy mnie utrzymują, czy to normalne? Oczywiście sam sobie piore itp. ale nie czuje sie całkiem dorosły

Gość myssslo27
a panne masz?

Gość wredniucha05
polscy faceci zazwyczaj są na utrzymaniu starych, a potem swojej baby

Gość myssslo27
baby no watpie ale starych do pewnego czasu owszem

Gość wredniucha05
mnóstwo facetów wydaje swoją najniższą na piwsko i fajki - a jedzą i mieszkają za pensję kobiety

Gość fotel
jeśli masturbujesz się samodzielnie ,bez pomocy rodziców to wszystko O.K..nie pękaj jesteś samodzielny.

Gość ert35rwt3453452
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X http://czasprzebudzenia.wordpress.com/2012/06/05/polska-na-podsluchu-system-echelon-w-polsce/ X filmik: http://www.youtube.com/watch?v=KfxUY3awfSY&feature=related X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234sffdsefw42

Gość kkkk090
według prawa polskiego dziecko przed 25 rokiem życia uczące się ma prawo żądać od rodziców pomocy finansowej

Gość kkkk090
a ty co z tora nawijasz żeś taki mądry :D zaraz ktoś cię namierzy cwaniaku

Gość wredniucha05
faceci całe życie czegoś żądają - tylko im dawać