Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fargucha_

Dlaczego tak dużo ludzi nienawidzi dzieci?

Polecane posty

Gość klnkjhhbn
BO TAK WIELU Z NICH TO FRUSTRACI, BADZ BRZPLODNI

Gość dzieci sa na ogoł bardzo
absorbujące, a ich towarzystwo nie specjalnie ciekawe, bo wiele nowego nie wnosi.. Dlatego malo kto jest entuzjasta cudzych dzieci. Co innego wlasne, bo wtedy czas poswiecony im daje wymierne korzysci (mozna rozwinac ich intelekt, wychowac, budowac więź) Nienawidziec dzieci to przesada- bez sensu.. To raczej obojetnoisc i brak chceci do przebywania z nimi.

nie to, że ludzie nie lubią dzieci ogólnie po prostu teraz dzieci to w większości jakieś potwory a nie dzieci niewychowane, chamskie, a matka się cieszy, że dziecko umie powiedzieć "kurwa" i odpyskować :O W moim otoczeniu są normalne dzieci i do nich nic nie mam. Nie lubię tylko tych przemądrzałych gówniarzy z debilizmem zwanym teraz adhd

Gość dzieci sa na ogoł bardzo
dzieci śa takie, jacy rodzice. Trzeba raczej do nich miec pretensje o chamskie zachowania itd.

śmietnik?:) autom atyczna zmiana teamtu, bo zbytnio sie skompromitowalas. to nie jest smietnik, jestes zbyt glupiutka by nawet z wytlumaczeniem to zrozumiec. skoro nawet nie wiesz kogo przedstawia popiersie, to o czym chcesz rozmawiac?

Gość czy to akcja przeciw kupowaniu
karppi na siweta ( do kciukiem)- bo mnie to zaintrygowalo. Albo ryba w papierze - zemsta mafii?

Ulotki tego własnie dotycza. Niehumanitornośc w gtych czasach jest porazająca. Ale nie tylko ku temu sa te fotki.

Kinga, jak mówiłam, nie wiesz kogo przedstawa popiersie wiec nie sie nie wtracaj, bo zbedne twoje posty.

Gość maaama
Obserwuję od dłużeszego czasu tą dyskusję :O NIGDY w życiu nie chciałabym spotkać takiego ziejącego jadem, wrednego babska jak KingaStefankaFanka :O Oby jak najdalej od takich wstrętnych osób, wstydź się kobieto :O 🖐️

nie wiem kto to jest :) założę sie że 99,9% obecnych tutaj nie wie kto to jest :D wygląda na to że ty sama nie wiesz skoro pytasz :p za to wszyscy widzą śmietnik :D

Kobieto? to przecież dziecko z dzieckiem. Z zerowym dystansem do siebie i zerowym poczuciem dyskusji.

żal mi CIę. Zapewne, gdyby to było popiersie hanymontany odgadłabys od razu. Jezu:O

Gość :::...:::
jesli dziecko jest normalne i potrafi sie zacghowac - ok, nawet je lubie. ale nie ma nic gorszego niz rozdarty, rozwydrzony bachor a mamunia sie tylko cieszy, jakiego zywego dzieciaczka ma... a sprobuj zwrocic uwage to ci oczy wydrapie...

Gość bo jak kciukowi
sie skoncza argumenty to wtedy juz jest nie na temat

nie ma to jak inteligetna riposta. orange, jakie argumenty? cały czas waliam argumentami dopoki P. Kinga nie zaczęła z braku laku zmieniać tematu, ale widze, ze tak samo mądrością grzeszysz, bo bys dawno raucił nazwiskiem ze zdjęcia.