Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaalamakotaotataa

postanowilam zalozyc nowy watek...

Polecane posty

Gość aaaalamakotaotataa

bo nie wiem juz gdzie sie mam dopisac w zwiazku z zadaniem renty dla siebie i tyle. mojej wlasnej. nie ma juz watku, gdzie moglabym sie dopisac. dzis jest wtorek - prosze mi ja w tej chwili przyniesc. jest to DOKLADNIE przesylka z wartosciami, za wartosci jej. prosze mi ja przyniesc i mnie nie denerwowac wiecej bo jesli chodzi o ogloszenia o prace i tak dalej to ani kpina to nie jest. jesli ktos tak mysli to niech sie nie przemysli - ja juz tego nawet nie czytam - jedno i to samo w kolko i to wszystko. domagam sie swojej renty i nie rozmawiam wiecej z nikim. gdzie jest moja renta to wiem - prosze ja przyniesc i nie ma rozmowy. koniec :( napisze jeszcze gdzie jest moja renta? bo powinna byc tu obok mnie - przyniesiona. ja powinnam nia rozporzadzac. ale ogolnie wiem gdzie jest, prosze przyniesc i koniec. a termin to bylo tylko, zeby miala znaczenie zeby w tym panstwie??? bylo lepiej. ale to sie skonczylo rok temu ponad - do widzenia. i tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość aaaalamakotaotataa
ja tylko ostrzegam , ze jak ta renta sie nie znajdzie NATYCHMIAST!!!! to po wszystkich. bo moglam isc do sklepu od rodziny i nie poszlam - niemcy na mnie. tak ale czemu? no to bym sie przyznala do wartosci miejsca gdzie jestem, a czemu je opuscic chce? bez przesady. to sa jakies wartosci albo nie. nie mozna w taki sposob myslec. to nie jest moje myslenie. ale do panstwa n. sie przyznalam. tam paszport zostal i to wszystko. normalnie chluba przyznac sie do takiego panstwa i ich wartosci. naprawde :( o niczym czlowiek nie marzy :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość aaaalamakotaotataa
to jest moja sprawa - jest przesylka - renta to moje slowo bo jak tu zyc dalej? i tyle. ja to tak nazwalam. ale renta to tez jest za to jak mnie okaleczono. a jest adres, sa dane osobowe, prosze przeslac i koniec. cos jeszcze? kto jeszcze cos medzi. bo sie skonczy strasznie bo tu gdzie mieszkam sa wartosci, do ktorych ja sie nie przyznam i stad taka a nie inna sytuacja i koniec. bo tak i juz. bo pomijajac cale zycie krzywdy na koniec takie zmowy obrzydliwe. a teraz niby co dalej? takie zycie, ale mozliwosci wyjazdu zero. chociaz? skomplikowana rzecz. i tu moglam nawet byc chociaz... ale w taki sposob? nikt normalny sie nie da. bo co? popierac takie zachowania. i n. sie mnie mieli no bac? ale poczuwac sie - to sie nalezy odszkodowanie, a jeszcze okradli mnie w miedzyczasie. nie ma o czym rozmawiac i koniec. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość @ casa blanca
Nie widzisz, że chora na głowę???

Gość aaaalamakotaotataa
jescze chcialam tu dopisac, ze moglam z rodziny isc robic kariere w telewizji nawet - w jednym ukladzie. i tyle. ale nie zdecydowalam sie. w sumie powinnam byla bo nie wzielam pod uwage, ze w tym ukladzie nikt i tak tej renty nie dostanie a w innym musze po prostu czekac na nia. i jeszcze w sklepie jakbym od rodziny poszla. a tak to mi to ukradna. bo takie sa polaki. a sklep tylko od rodziny polecam bo nie jest to nic prostego dla uczciwej osoby i z tego powodu jest wlasnie wielka chryja z pewnym panstwem zwlaszcza, a nie ze ktos zawisci. ze taka trudna praca to jest. i nie tylko o to ale to najwazniejsze. :( gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡

Gość aaaalamakotaotataa
popatrz sie na siebie i tyle. moglam isc stad - zaluje tego, ale to juz koniec. no co moze byc dalej? i tyle. ta przesylka i tak nie jest do pobrania. ona jest tylko swiadectwem, ze nic nie ma sensu i to wszystko. od wielu lat w polsce. od 500 lat. wiec kto to moze wziac? ten do kogo jest to wyslane, ofiara zmow, jednego debilizmu. i jeszcze o 1 wartosci zapomnialam i w sumie cos tam w pracy - to tylko ta wartosc i nie od rodziny. bo ja bym poszla od rodziny tylko ze oni sa troche straszni.ale no ... powiedzmy ze juz zrozumiane zostanie, ze to jest MOJA przesylka. do mnie. od wielu lat. a ze mnie moglo byc lepiej, ale coz... najgorsi byli niemcy, ale ja nikogo nie oszczedze, ze ktos byl lepszy. same zera i tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość aaaalamakotaotataa
ja jeszcze chce napisac, ze prosze uwazac, ze pewni ludzie sa mili i sympatyczni ale maja poglady i stety niestety nalezy sie z tym liczyc. zwlaszcza na pewne tematy. to chyba tyle co chcialam napisac. w tym watku. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
nie wiem czy uda mi sie wyslac ten list, ale wiem, ze moja renta znowu jest kradziona przez polski??? kk i w ten sposob jak jej nie dostane to nie mam co jesc. a jest miedzy innymi za to , ze smieli sie porownywac ze mna co???? i tyle. no i ja zostane bez srodkow do zycia - oni tez. i jeszcze jak ja mam opinie to oni tez albo sie to znajdzie bo to panstwo jest tak obludne, ze to sie w glowie nie miesci. normalny od razu wyjazd tylko gdzie nie wiem dokladnie bo takiego rozeznania nie mam. a jak mi to wasz kk ukradnie to wszyscy stad pojda i nigdy nie przyjda bo taka macie opinie , takie mam zycie, nie umialam wyjechac - takie wartosci. z tym ze to sa skomplikowane rzeczy no ale nikt sie nie da bo ja nie jestem z polski,to nie jest moja rodzina, tu jest jedno klamstwo i to ponad 100 lat. nikt sie nie dal. jak renty nie dostane to niczego nie dostaniecie , mozecie sobie stan wojenny wprowadzic za panstwo. wszystko za panstwo - tam nie ma niczego innego a ja nie bede szukala pracy bo nie mam rodziny i koniec. ja mialam byc oddana 40 lat temu - co to mialo byc wszystko. ci ludzie nie chcieli mnie, nie chca, oprocz obgadywania WULGARNEGPO- jakiegos polskiego wyuzdania wszelkiego rodzaju nic w tym wiecej nie ma - jednego zlodziejstwa, poniewierania - co ja sie mam z tego cieszyc ze jestem tak gnojonna, ze z rodziny zrobilam jedna forse? niech to ktos sprobuje wziac - to ja sie powiesze , zostane bez srodkow do zycia, a inni tez i jeszcze wam zycze wojny tak jak wylecialam i za cale zycie. a niemcy zamiast mnie przeprosic to na mnie - a jakim prawem takie wartosci w firmie w niemczech? i co? pass usa ponad rzym w kosciele katolickim? i tak wy mi te rente kradniecie, tak? ja sie powiesze i wy tez bez zarcia, bez rodziny, zadnych wartosci nie macie i koniec. albo mi to oddawacie za ANI NIE SZPITAL PSYCHIATRYCZNY zwany polska i tyle mnie to gowno obchodzi i nie jedno zwane polska i koniec :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
ten kk wasz to chyba ani jednejk wartosci z sensem nie ma, tu mi to kradna pijaki bo sie nie dam. wszyscy sie umowili przez to sie mialam nie dac ze to jest uklad od dziecka i to wszystko. i przesylka jest z innego panstwa i koniec. ja nie umialam wyjechac, paszportu zrobic, co ja mam szczesliwa tu byc z wami? polakami? do widzenia i tyle. jakim prawem wy mnie scigaliscie w niemczech. wy nie macie zadnych wartosci i koniec. ten kk wasz tez - moim zdaniem to w ogole prawda nie jest i tylko pan bog sie nie da bo powinien byc atak i wszystko rozkradzione to ja wczesniej sie nie dalam , a teraz on sie nie dal - bo tu kazdy kosciol zrabany powinien byc i koniec. bo to chyba jakas pomylka i koniec. ja sie nie dam za klamstwa o rodzinie i koniec. i za to ze to panstwo nie ma zadnej wartosci pozytywnej czy sensownej - ja nigdzie nie pojde. moze i moglabym - nie pojde - bo jedno klamstwo, oszukanstwo 40 lat - powiesze sie i koniec. tyle racji mieliscie dla mnie kiedykolwiek wpieprzajac sie w cudze biografie. sie sami wpieprzajcie w swoje a renta jest moja - ona jest za wartosci takie a nie inne - tam nie ma szkol - prosze to oddawac w tej chwili. to nie jest za szkoly. ja bym musiala miec nawalone pod czerpem jak ta chora ANI CHORA NA LEB zlodziejska, zaklamana, wulgarna i OBRZYDLIWA polska. co wy sobie nie myslicie - to jest tylko ile ja mam lat i koniec. i skad jestem. i do widzenia - holendrzy i jeszcze 550 innych narodowosci. wielkie polaki :(

Gość asssslamakotaotataa
jak mozna nie oddac dziecka, ktore zostalo oddane ZEBY NIE ZOSTAC KURWA. no to jedyna wasza wartosc w tej polsce- zeby kurwa nie zostac. to jak sie to wydac nalezy zeby ta kurwa nie zostac, jak masz sie wydac zeby...kurwa nie zostac. to i tak i tak jestes kurwa i to wszystko. i co to za wartosci? katolickie istne. widac ze ktos pojecia o polsce nie mial. z tego ani nie mam chrztu, a to dopiero poczatek i gdzie mam isc do pracy, a to ze czytam ogloszenia to moja sprawa - renta jest moja i koniec. nie pojde do pracy - popelnie samobojstwo i koniec - tak jak sobie od dziecka wszyscy zyczyli tylko nie rozumialam tego bo bym sie powiesila od razu a teraz mam 40 lat i ani w dupie was nie mam za cale zycie w tej SMIERDZACEJ SPERMA wsi i nie bede rozmawiala z kim o czym - idzie sobie do szmat francuskich i sobie ich zezryjcie - do takich zer jak wy bo tam jest ktos normalny . na pewno :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
wartosci polskiej szkoly - gola baba, goly chlop co mu stoi i ja tak na studia poszlam. jak ja umiem pisac czytac? i tyle. to tak - studia ze mam w polsce.jakim cudem. nie ma takiej mozliwosci. co ja tu w ogole robie. tu nie ma zadnych zasad i tak dalej. nie ma i koniec!!! i sie nie dam. prosze oddawac rente zenujace ani pojeby i koniec. i se zezryjcie wszystko w tej polsce - jeszcze musze tu siedziec. powiesze sie a nie pojde do zadnej pracy w tym gownie - gownie - nie obrazam gowna. bo nie i juz. :( gdzie jest moja remnta????!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
jak w polsce moga byc studia jakies? zmarnowany czas- gola baba, goly chlop co mu stoi - to jest szkola? i jeszcze 5 lat do takiego czegos. zadnego paszportu, kontaktu z rodzina, nie ochrzczona, reszta bez sensu - ja nie mialam isc w ogole do komuni jesli ktos chce wiedziec - pozniej nie w swoim wieku. takie rzeczy. kto sie tu kimkolwiek przejmuje. paczka jest za wartosci takie a nie inne - zaden ksiadz takich nie ma - to nie jest za burdel - a polska to jest burdel i to wszystko. to nie jest za burdel. i tyle. prosze to oddawac - a na szkoly - gola baba, goly chlop co mu stoi to kto sie da? takie cos - to jest zniszczone zycie - ani uciekac bo wszyscy klamia. prosze mi to oddawac. po co komu takie szkoly, a inne rzecz to tez same klamstwa i koniec. i te wasze nazwy - skad to wiedziec? to papiery mialy byc wrocone 7 lat temu w sadzie i zachowujemy sie - sad panstwowy. co to mialo byc? albo wytlumaczyc? i tyle. a teraz to ja nie wiem o czym mowa i tak dalej. nie wiem. nie rozumiem. przesylka jest moja i koniec. no co to za wartosci? budowa - czego? mnie to nie obchodzi. bo sie dowiem matka chciala budowac. to miala swoje pomysly, a nic w polsce i tak dalej :( gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
jamam nadzieje??? ze ta renta sie znajdzie - ona nie jest do pobrania na zadne cele. to juz okradziono pewna osobe , sponeiwierano i koniec. a ja nie bylam poinformowana w polsce o niczym z sensem. a kto komu kazal tu sie porownywac? a nawet jak klasa moja??? z podstawowki - AKTORA? bo mialam dwie byla z francji to byly to alkoholiczki z francji a w przyszlosci co innego - kogo to obchodzi? i ja tylko nie moglam uwierzyc, ze w wieku 10 lat mozna byc takim zerskiem. to sie dowiedzialam i koniec. prosze te paczke odniesc - ona jest za takie a nie inne wartosci - ktos tam sobie cos uroil bo polska ani choroba umyslowa nie jest. mnie to nie obchodzi. ja nic nikomu nie dam za to ze musialam chodzic bez chrztu do szkoly o wartosciach golej dupy i nie tylko w polsce. i jeszcze okradziona przez wasze wartosci, urojenia, z wszystkiego jedna kasa i taki koniec moj. nie ma - a jestescie tak zenujacy, ze no cos strasznego . i ani sie od was wyniesc 40 lat i tu jest ze jak nie chcialam byc paszportowa kurwa, to normalna i tyle. takie mozliwosci mialam od kk i co jeszcze? bo wy tu wszystko wiecie. jedyne gazety jakie zostaja po mnie to ploty moze tak sie nauczycie rozumu, i jeszcze nie daj ich, wszystko na ciebie w tej chalupie, bez wartosci tu, no przeciez to nie ma o czym pisac. o czym? jedno pijanstwo i takie dno ze to sie opisac nie da i szkoda slow na wszystko. szkoda tego jezyka . niestety :( gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
ja nie rozumiem naprawde po co tu komu cokolwiek w tej wartosci JEDNEGO ODCHODA i koniec. i to moze sobie tak wrocic gdzie bylo i prosze mi te przesylke dostarczyc i koniec. to musialabym wiedziec co sie stalo i tak dalej. to nie jest tak, ze ja tu bede siedziala z ludzmi , ktorzy mnie od dziecka poniewieraja. nie ma takiej mozliwosci i koniec. ojciec biologiczny chcial mnie oddac - choc tyle mogli mi powiedziec. matka , ojciec a nie nazwisko - i tak okradzione mialam. nie o to mi w zyciu chodzilo. prosze oddawac rente. do niemiec wysla - prosze oddawac nie ma czegos takiego jak takie wartosci. to w ogole wartosci nie ma zadnych, sensu - jezeli ktos byl, polaki go nie chcialy, to co wartosci tej osoby robia jeszcze w zyciu w polsce w 2012 roku z Kk ktory WYKLAL tego czlowieka? nie ma takiej mozliwosci - co to sa za rozmowy? na poziomie gulika a nie swiata. malego wiejskiego gulika. co to wszystko ma byc. tak ta paczka jest moja i nie ma kontaktu z ludzmi ktorzy mnie tak urzadzili i koniec. zebym nie zostala kurwa a niby kim? a niby kim moglam zostac? i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość asssslamakotaotataa
ja jeszcze chcialam napisac, ze wszystko jest zle. np.szkola i patron szkoly - to jak wyrzucili mnie z pracy do dzis wszystko zle, wszystko robicie sobie co chcecie. nie ma czegos takiego. ja nie pojde do pracy juz nigdzie. jesli od rodziny BIOLOGICZNEJ to do zadnej i tyle bo ja tego miejsca nie bede popierala - napisalam wy... i tak dalej stad. tu nikogo mialo nie byc. w n.bylo to samo - tez przylezli i taki jest szacunek do JAKIKEJKOLWIEK wartosci. koniec. i tak renta jest moja i jest nie pobrania bo mam wartosci i sie nie dam i tyle. towszystko. co jeszcze mozna napisac. ona nie jest do kradziezy . przesylania., poniewierania. ona jest moja. ja w niemczech powinnam miec procesy, tu powinnam wygrac. i to jest polska - jeden sad. i to jest wykorzystana, jestlobby, nie ma w ogole o czym rozmawiac. przepisy KUCHARSKIE sa najwazniejsze w polsce- to prosze sobie obiadek zrobic w pracy bo co pozostaje po mnie POZYTYWNEGO sie dowiem. obiad w pracy zeby nie wyleciec. tyle.malo? az za tyle. a mnie po was? i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡[😡

Gość asssslamakotaotataa
proszepanstwaja 2lata napisalam tak - z panstwa do panstwa, z b.do b.i tyle. co ta renta robi w polskim???kosciele. jakie wy macie panstwo - tylko do b. to mialo isc. i tak sie moglo szwendac. prosze mnie nie rozkradac. jestem od dziecka sponiewierana. to w ogole nawet nie wiem - nikt sie z tego nie wyplaci. ja nie mam rodziny - no ale srodowisko takie, ze moja rodzina to banda kurewsk, tu druga. bez roznicy - renta na szkoly. NA JAKIE??? a z czego ja wylecialam???? bez przesady i koniec. tylko ze renta jest taka, ze nie musze az tak o nia walic sie - choc powinnam. a reszta nie ma -jedna profanacja ta polska i budy stoja i tyle. teraz pan bog sie nie da bo mu samego siebie szkoda bedzie - teraz zeby go rozkrasc? ale usa powinno tu juz byc i irak drugi tu powinien byc. a na szkole gola baba, goly facet i stojacy... nie wiem co to nie ma i koniec. a tojest polska i rozne inne profanacje i nie bede tego pisala bo tak sie wyjezdza z polski i sliny na to szkoda i odchodow uczciwego czlowieka. taka prawda. a ja tu studia skonczylam. i to bez chrztu. zenada ani :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

owca , bezdomna , bezrobotna znowu sie pojawila ha ha ha , chyba na swieta z zakladu ja wypuscili

Gość asssslamakotaotataa
proszepanstwa bo tui poszloo to, ze jak moja matka zrobila co zrobila to RZYM WSZYSTKIM POSZEDL. to se mieli wszy nahodowac. tyle mnie to obchodzi. a ona jak robila wczesniej co robila to prosze panstwa nawet nikt nie i tak dalej na nia - 20 lat z domu uciekla. a ja 40 i siedze i to jest normalne. a moi dziadkowie 15 lat i z domu ucieklli. a ja 40 lat w polsce mam wam POLEPSZAC zycie - ja wam zycie polepsze. se wezcie i nie wiem co zrobcie - nie obchodzi mnie to. co chcecie - wy i tak wszystko wiecie najlepiej. prosze oddawac rente i do widzenia :( gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡