Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanda 88

Moj facet zaprosił swoja eks do domu!

Polecane posty

Gość jestem iny
ehhh ale z chonorem jaako facet i bedzie giciorek

Jak prawik to nie facet. Musisz coś przydziałać, bo co to za jeździec bez używanego konia.

Gość jestem iny
jednorożec zatki okaz

Gość jestem iny
dziwne jestescie niechcecie by was facet zdradzał a teraz do sexu namawiasz

jaki tam zatki, pełno teraz takich hodzi. Nie namawiam swojego faceta, z resztą on ma swój rozóm. Namawiam ciebie, rzebyś nie skączył marnie.

Gość jestem iny
wole skaczyc marnie niz płacic kobiecie na zachcianki skoro tak wolicie inych przystojniakó to sobie pocvwiartujcie ich na cześci i bedzie fajnie :0

a kto tu muwi o płaceniu. Nie morzesz za darmochie znaleźć sobie jakiejś gróbej macióry i gżmocić ją kiedy ci tylko mały bodzio nie odmówi?

Gość jestem iny
ta ty tak głupoty gadasz ze zal wole byc prawikiem niz bez miłosci sex uprawiac i nienormalnie to hore jest dla psychopatów

Zaś ja stwierdzam u Ciebie horobę psychiczną. Ale jeśli tobie to nie przeszkadza to sory gregory, ciupciaj ptaka dalej.

Gość jestem iny
niejestem gregor . ehh wam tylko na sexie zalezy coza gnidziaste kobiety ehh

Nam? Chiba żart, to wy jesteście ruchaczami z ptakiem zamiast mózgu. Chciałam Cię tylko uleczyć, żebyś więcej nie cierpiał, ale widzę, że na nic moje wypociny. Chcesz być uznawany za geja to sobie bądź. Z takim podejściem nigdy dziewczyny nie znajdziesz. Nikt ci dupy na starość nie podetrze.

Gość jestem iny
noto bede usrany chodził trudno . widac ze tobie bardziej zalezy bo chcesz miec faceta który ruchał kilka lasek wdupie taki system mam ogłaszam protest

Gość lala090909
mi sie wydaje, ze punkt widzenia, zalezy od miejsca siedzenia... na twoim miejscu tez nie zyczylabym sobie, aby jakas ex meza/narzeczonego wchodzila na moje terytorium!!! z drugiej, nie widzialabym nic zlego, aby oprowadzic swojego ex narzeczonego po nowym mieszkaniu... jesli mam z nim "ludzkie" stosunki. to chyba zazdrosc...

Gość jestem iny
dzona niby poco skoro mama fajna dupe i moger sie normalnie załatwicv niebede sie puszczał tak jak ty mi kazesz bede poswojemu zyl i bedzie normalnie

lala jeśli ty nazywasz to ludzkim stosunkiem to ja jestem Maria Konopnicka. Ex to Ex. Tego nie ma, a dom swojej następczyni to ona może sobie we własnej wyobraźni oglądać, tak samo jak i swojego BYŁEGO męża. Bo nie po to się ludzie rozstają, żeby dalej ze sobą "być".

Ale ja Ci nie każę, dziecko. Opanuj się. Nic nie musisz robić. Nie chcesz- nie rób, ale nie płacz proszę. Bądz twardy nie mietki.

Gość jestem iny
płacze bo wy szukacie meskich facetów a ja jestem iny i mi smutno stego powodu ;(

Gość jestem iny
niebo zapomniałyście omnie zadna z was domnie niezagadała chyba :(

" Damascenka- roztwórz to anonim od słowa zamknij. Pojęła? Czy inaczej wyjaśnić? Może zeskanuje Ci roztwarte oczy, żebyś miała jasno i czytelnie na obrazku?" xxx Niunia, nie spinaj pośladów, bo ci stringi pękną. No i ten "anonim" :D Chyba ci się z "antonimem" pomieliło :D Lub z akronimem :D Dzidziulku :D

ojojoj, ale z Ciebie mądrala, że u. Może i pomyliło, a może i nie pomyliło. Ty wiesz najlepiej. Przy okazji, masz coś do moich gaci?

Gość jestem iny
bede prawik i bedzie fajnie zdechne nieszcześliwy ale niedam sie zeszmacic bo tak mówi durny przesad 21 wieku

Gość amanda 88
jestem z powrotem...

Gość eweeeee29
albo z synonimem;) horoba:D

Gość jestem iny
witam

OJj niepojęte damulki, niepojęte. Błąd celowo wstawiłam, żeby dostosować poziom do mojego rozmówcy, ciężko pojąć? Wymyślajcie dalej z czym pomyliłam słynnego anonima.

Gość amanda 88
jestem z powrotem...