Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety - dlaczego jesteście takie

Polecane posty

Gość dissolved girl
"niestety nie zawsze mamy wpływ na to z kim mamy do czynienia" Mi na szczęście udaje się mieć na to wpływ ;) a na rzeczy typu spojrzenia na ulicy czy plotki wśród dalszych znajomych znajomych mam serdecznie wyj ebane, po prostu mój mózg takich faktów nawet nie rejestruje :classic_cool:

Gość moje koleżanki takie są
twój młody wiek dziewczyno to wyjaśnia

Gość dissolved girl
A gdzie ja napisałam choćby słówko o młodym wieku, hm?

Gość moje koleżanki takie są
nie musiałaś, girl

Jaka znowu hipokryzja i jakie wpędzanie w kompleksy :o sam powiedz jak ja mogę lubić dziewczyny/"koleżanki" skoro one robią wszystko żeby do tego nie dopuścić :o np rozmawiają tylko o ciuchach, czytają Avanti jak Biblię i modlą sie do mody :p albo zachwycają sie książkami Coelho bo mogą tam poczytać o tym co dawno wiedziały tylko zapomniały o tym że wiedzą :D :D :D wakacje spędzają wyłącznie w hotelach bo po co wychodzić skoro za płotem śmierdzi :o robią łaskę jak sie odezwą do chłopaka, który im sie nie podoba bo po co mają z nim gadać skoro nie chcą za niego wyjść, ich największe marzenie to romans z szefem żeby móc sie opierdalać w pracy i brać za to kasę....myślę że więcej przykładów nie potrzeba

O zapomniałam jeszcze napisać że przeszkadza mi obgadywanie innych dziewczyn i to nie za to że coś zrobiły, co można by jeszzce zrozumieć, ale teksty w stylu " jak ona wygląda :o gdybym miała taki krzywy ryj to bym sie już dawno powiesiła :' i inne takie teksty od których wstyd mi stać z większością moich "koleżanek" ze studiów na korytarzu bo mnie jeszcze ktoś zobaczy i pomyśli że jestem taka sama :o A co najlepsze są tak fałszywe że rzygać mi sie chce na samą myśl :o

Gość phiphiiii
* pobicie ładniejszej przez bandę panien z planety " Solaris" na ulicy Bo faceci to nie biją przystojniejszego faceta, nie nabijają się ze ślicznej buziuni i takie tam. * obgadywanie w pracy/szkole/uczelni za plecami - dno totalne no faceci wcale nie obgadują, nic a nic :P. *w rozmowie zadawanie jakiś dziwnych pytań z serii czemu wyglądasz jak obstrzępiony strach na wróble, chociaż wygląda się milion razy lepiej niż one, po to by się dowartościować w wersji męskiej, "dlaczego wyglądasz jak pedał" *gapienie się od góry do dołu krzywym spojrzeniem - standard, to niestety normalne wśród małomiasteczkowej i wiejskiej społeczności, w normalnych miastach tego nie widać, w wersji męskiej dochodzi groźba pobicia, wyzwania od bycia ciotą etc *próbowanie ośmieszenia przy jakimś facecie - próbują się dowartościować albo co ogrsza : bo faceci nie gnębią najsłabszego żeby poczuć się silniejsi. *próbowanie odbicia faceta - ot, tak, by poprawić sobie poczucie wartości bo faceci nie odbijają sobie dziewczyn. Jaaaasne. Jest opcja żeby się przespać z laską najlepszego fąfla 80% nie ma z tym problemu. Chyba w ramach ratowania kumpla przed tą "szmatą". Wyrwanie zajętej laski daje +100 do lepszego samopoczucia. Akurat płcie nie są jakieś szczególnie lepsze, tylko kulturowo kobiety rzadziej używają przemocy fizycznej, za to o wiele lepiej stosują gierki i inne takie. Panowie odwrotnie, prędzej kogoś pobiją niż rozpuszczą plotki.

no co...w końcu , zawiść , obłuda , hipokryzja , podłość, wredność - emocje sięgają "szczytu" (ciekawe jakiego)...:classic_cool:

Gość vanessska2012
to prawda, kobieta kobiecie wilkiem ;)

Gość też jeszcze nie wiem
ale pewnie się dowiem, jakie to szczyty

vanessska2012 to prawda, kobieta kobiecie wilkiem tylko nie wyj przy pełni za głośno - faceci chcą spać też jeszcze nie wiem ale pewnie się dowiem, jakie to szczyty tylko nie gryź od razu :classic_cool: KingaStefankaFanka Zresztą zeby nie było facetom tez nie życzę tak znowu dobrze zerknij na moją stopkę... ---facetów też chcesz lać? nie masz szans - chyba że arbuzy...:classic_cool:

Gość vanessska2012
nie ma wiekszego spiocha niz ja, nie boj zaby