Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjytyrdgf

Kochacie mężów?

Polecane posty

Gość jjytyrdgf

Kochanie mężów? Ile macie lat i ile dzieci?

Gość uweeeee
uwielbiam go 32 l dzieci 0

Gość Lodzia ...
Nie kocham! 34 lata , 8 lat po slubie,14 lat ze sobą, jedno dziecko, ze wzgledu na dziecko własnie z nim jestem...męka!

Gość nie mam nicka
szaleje za nim ❤️ 28 , dzieci-brak :P

Gość mała sardynka
Tak i to bardzo. Razem jesteśmy 8 lat,5 po ślubie. Mamy jedno 2letnie dziecko. Mam 28lat. I z każdym dniem kocham go bardziej.

Gość Lodzia ...
zazdroszcze....jak kochałam swojego to miałam jakieś 23 lata :-D i nie żal mi miłości tylko wieku hahaha mogłam wiele a nie robiłam nic, siedziałam wierna jak pies a on mnie zdradzał teraz sie o tym dowiedziałam.

Gość kanapka z serem
ja kocham meza bardzo :-) jest wspaniały. lat 27 , 3 lata po slubie, w sumie 8 lat razem :-) a bedzie cale nasze życie :-)

Gość pod słońcem toskanii
Kocham :) 29 lat, jedno dziecko, drugie w planach, 11 lat razem, 5 lat po ślubie.

Gość Lodzia ...
zazdroszcze Wam..:-(

Tak. Najbliższa mi osoba. kochamy się i przyjaźnimy, i mam nadzieje ze tak bedzie juz zawsze. 5 lat po ślubie, razem 9 lat. Synek prawie 2 lata.

Gość mała sardynka
Nie masz czego zazdrościć. na pewno jeszcze sobie ułożysz życie. Moja babcia została wdową pierwszy raz w wieku 24lat, drugi w wieku 51 lat. A mając 60lat poznała swojego obecnego męża.

Gość tez sie dopisze
Kocham bardzo :) znamy sie od 11 lat, jestesmy 5 lat po slubie, mamy 3 letnie dziecko :) kocham, kocham, kocham! jest cudowny :)

Gość no pewnie ze tak
10 lat razem, 3 lata po ślubie, dziecko w drodze :)

Gość jasne ze tak
kocham bardzo. Wspaniały mąż i ojciec. Prawie 10 lat razem, ślub był 01.042011. Dzieci mamy 2, corka 7 lat, synek 13 miesięcy. Ja 32, mąż 33. Jednego dnia mamy urodziny i nasze mamy też. Wierzymy w przeznaczenie, zważywszy na okoliczności w ktorych sie poznaliśmy, ale to juz inna historia.

no i pięknie;-) ale zazwyczaj najbardziej emocjonalne są te, co dzieci nie mają. potem już nie ma- szaleję za nim, kocham bardzo. jest tylko skromne kocham. potwierdza to moją teorię, że po dziecku miłość już nie ta. dlatego tym bardziej najpierw powinnyście myśleć o miłości do męża. w końcu tą miłość trzeba bardziej pielęgnować.

Gość tez sie dopisze
dla mnie moj maz zawsze bedzie na pierwszym miejscu :) oczywiscie kocham synka takze, ale miloscia inna, matyczna ;) a dla meza chce byc wszystkim, czego zapragnie, i bede o niego dbac tak dlugo, jak tylko bedzie mi to dane :)

do pani powyżej- jesteś WYGRANA. więcej kobiet kocha pewnie bardziej dzieci, ale te, co , ojca swoich dzieci, są po prostu WYGRANE. O ile dzieci nie są zaniedbane, to jest to po prostu układ IDEALNY. Dobrze jest, gdy ludzie trzymają całą rodzinę w sercu na równym podium, nikt nie jest niżej, każdy kochany tak samo, ale jeśli szala przechyla się na korzyść męża, to o ile dzieci nie są zaniedbane, to taka rodzina, ale zwłaszcza taka kobieta jest po prostu WYGRANA. gratuluję Ci sukcesu życiowego. imponujesz mi, pamiętaj, że gdzieś tam jest ktoś, komu imponujesz- ja. nie zawiedź mnie. zawsze jest ktoś, kto cię podziwia- nie zawiedź go. taką sentencje przeczytałam kiedyś;-p

Ja swojego bardzo kocham! Z dnia na dzień chyba coraz mocniej i nie wyobrażam sobie życia bez niego :) Jesteśmy dla siebie stworzeni :) ja mam 24 lata on 26. Małżeństwem jesteśmy 6 lat :)) Nasza córcia ma 6 lat i drugie dzieciątko w drodze :) Przy kazdej okazji dziękuje Bogu, że dal mi mozliwosc doswiadczyć tak wspaniałej milości :) A że okres przedświateczny, to wszystkim wam życze duuuuużo miłości :) Tym w związkach i tym nie w zwiazkach- by ta miłosć szybko znaleźli :)

Gość fwefwef
Taaaa.... temat byłby bardziej opiniodawczy, gdyby więcej kobiet sporo po trzydziestce się wypowiedziało, i mających dzieci. A tak to mogę się tylko uśmiechnąć.

właśnie- bo kobiety, które mają dzieci rzadko mężów kochają, haha. bo one tworzą te swoje priorytety naj naj najważniejsze, hihi. i ciasne serca im się robią po porodach. dopóki nie ma dzieci, miłość jest na bank, ale jak są dzieci to kto wie...

Gość vghjkl
Kocham nad życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ola lat 21 , 38 tydzień ciąży ;)

ja też kocham. Przed ślubem bardzo, po ślubie jeszcze bardziej. A gdy się urodziło dziecko to strasznie nam się namieszało w relacjach. Nowa sytuacja i musieliśmy się do niej przystosować. ALe wychodzimy na prostą. Mam nadzieję, że za jakiś czas znów będzie tak jak kiedyś