Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może nie?

Co myślicie na temat zakazu aborcji?

Polecane posty

jak ktoś sie szmaci to co dziecko ma przyjść za kare do takiej szmaty na świat?? 1000000 razy lepiej żeby usunęła.

Jak się nie chce ciąży to sterylizacja: Droga wolna . . . Tylko ludzie o dobrych genach powinni się rozmnażać dlatego byłbym za tym, aby niektóre grupy etniczne przechodziły przymusową sterylizację, bo rozmnażać powinni się głównie Ariowie . . .

oj widze ze od tego postu blisko do pochwalania zamykania ludzi ze slabszymi genami w gettach...

Gość wredniucha05
""Toż przecież jak chce się szmacić, może sobie zawczasu jajowody podwiązać. "" w Polsce ten zabieg jest również nielegalny!!!

Gość wredniucha05
ale wy głupi - lekarze dogadali się z politykami, żeby był zakaz aborcji - przecież nielegalne zabiegi to żyła złota - a gadki o religii to mydlenie oczu!!!

nie jestem pewna czy nie legalny. moje ciotka pracuje w szpitalu i opowiadzala mi jak jakiejs kobiecie ktorej sie nie powidzilo finansowo a mieli juz niezla gropke dzieci to taki zabieg zaproponowali jej lekarze a ona narobila wzasku, obuzona

Gość wredniucha05
""Zabieg ten w wielu krajach jest legalny i uważany za formę kontroli urodzin. Polskie prawo (art. 156 1 k.k.) stwierdza, że kto powoduje ciężki uszczerbek na zdrowiu w postaci pozbawienia zdolności płodzenia podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Często uważa się, iż z powodu tego przepisu wykonywanie wazektomii, bądź salpingektomii, jest nielegalne.""

Aryjska kobieta (Persyjka) wygląda tak: http://www.voila.pl/197/me1w3/?1 Powiedzcie czy na pierwszy rzut oka nie widać, że charakteryzuje się dobrymi genami? Macie jeszcze irańskie dziecko dla porównania: http://www.voila.pl/361/3hezi/index.php?get=1&f=1 Teraz widzicie jak wyglądają prawdziwi Ariowie, charakteryzujący się dobrymi genami . . .

Sterylizacja zawsze była jest i będzie legaln a. Pismo Święte na to zezwala. Poza tym boli mnie, że wysoki przyrost naturalny występuje wśród grup o gorszych genach. Np. dlaczego toleruje się wysoką dzietność wśród cyganów, którzy przecież są drawidami, a nie Ariami . . . ?

czyli ty maz geny zle? pozatym pokazalas zdjecia modelki ja tez moge ci pokazac tak ladne polki.

Po pierwsze pokazałem. Po secundo, to zdjęcie perskiej kobiety, bez bliskowschodnich cech, a więc o prawdopodobnie czystym aryjskim rodowodzie . . .

Gość wredniucha05
""Sterylizacja zawsze była jest i będzie legaln a. Pismo Święte na to zezwala."" Pismo Święte sobie, a Kodeks Karny sobie...

Dobrowolna sterylizacja jest zawsze legalna. Poza tym kodeksu karnego to ja mogę używać co najwyżej w charakterze papieru toaletowego . . .

Gość wredniucha05
aha - po takich argumentach nie ma już z kim dyskutować

Nie CZYTAŁEM mein kampf. Piszę tylko o czystości genetycznej niektórych szczepów indoirańskich . . . Wy jesteście ignorantami i zapewne lewakami więc tego nie pojmiecie . .

Gość wredniucha05
jakie to szczęście, że ty wszystko pojmujesz, ogarniasz i rozumiesz, no i naturalnie masz jedynie słuszne poglądy...

Czy jedynie słuszne poglądy to nie wiem. Ale podejrzewam, że w odróżnieniu od wasmogę wykazać się odrobinąhonoru. I kieruję się zdrowym zmysłem poznawczym w poznawaniu świata i oddzielaniu tego co szlachetne, od tego co skalane . . .

Gość wredniucha05
skoro podejrzewasz to znaczy, że nie masz pewności, więc tak ci się tylko wydaje

Gość wredniucha05
mnie nie oświecaj - nie czuję takiej potrzeby

ale to ze ktos wedlog ciebie ma slabsze geny nie znaczy ze jest patologia

Gość wredniucha05
ale to tylko twoje pobożne życzenia - zawsze bydło i plebs mnożyło się bez opamiętania

Taaa jasne. Zaraz kr=toś powie, że cyganie to nie patologia i że nie ma to nic wspólnego z ich genetycznym pochodzeniem . . . Ariowie się separowalin od drawidów czyli przodków cyganów kiedy podbili Indie . . .

Gość tiatiatia
Aborcja - legalna. Kobiety żyjące w katolickich dobrych rodzinach, gdzie rodzice akceptują wszystko i które mają wspaniałego faceta i cud - miód życie, nie powinny się wypowiadać. Różne są przypadki. - Dziecko pochodzace z gwałtu nigdy nie będzie kochane w pełni, bo wiązana będzie z nim trauma. - Dziecko, które miałoby sie męczyc całe życie z wadą serca czy np z brakiem pieniędzy. Inna sprawa oczywiscie, gdy laska sie upije, puści. Mężczyźni takze nie powinni sie wypowiadać na ten temat.