Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trix44444

czy zauwazyliscie dziwne drgania ziemi

Polecane posty

Gość vfdfdgd
kurde już do Londynu dotarło, przed chwilą mi filiżanka z kawą przejechała po całej kuchence :o

Gość trix44444
ZEGNAM WAS PAKOJE PARA RZECZY DO TORBY BOJE SIE ROBI SIE ZLE!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY NA NOGACH LUDZIE NIE WIEDZA CO ROBIC GDZIE ISC SIE SCHOWAC JA IDE DO PYWNICA

Gość panoczkiii
Hej! Witojcie panoczki. Ja to stoja sobie na Kasprowym wiercha, i nagle coś jak nie piźźnie jak nie huknie. Aż ciupazka z ręki mi wylecioła. patrza w dół i widza jak lawa płynie, no mówie sobie... mówie sobie Wojtuś ty, to dziś gorzołki już pic nie bedziesz... ale stoje i paczam a tam hen w oddali falaaaa...jak hłolera mówię sobię, może wspomnienie wakacji jak to z helką nad młorzem polskim byli, bałtykiem, ale skłąd mi to młorze tu przypłyneło, kiedyś ja leżał na plaży nahlony i zapraszał do siebie, w sumie sezon jest to i wpadło. Dobrze żem mam zasięg w moim telefonie to piszam na bieżąco moje komunikaty

Gość vfdfdgd
O boże, Big Ben rozpieprzył się na dwie części i jedna wleciała do Tamizy z potężnym hukiem , zaraz będzie tsunami! Kurwa....

Gość niseagal!
W TEKSASIE CZAK NORRIS ZWOŁAŁ SOECJALNA KONFERENCJĘ

Gość vfdfdgd
o kurwa w radiu mówią, że woda zalewa powoli tunele metra, ludzie nie mogą się stamtąd wydostać, toż to jakiś armagiedon, Ja już się pakuję, ale nie wiem czy zdążę :o

Gość dupa wołowa 123
Na naszym cmentarzu godzinę temu wygonili nas z mogił, najgorzej mają ci w zaawansowanym rozkładzie, bo gubią części...

Gość trix44444
TAKI DZIEN JAK U CIEBIA RANO

Gość vfdfdgd
jara mnie to co się dzieje. nie mogę opanować podniecenia :classic_cool:

Gość dfukkghg
W ZIMBABWE PADA ŚNIEG!!!!!

Gość Pjtm
Zaczęło się! KonDonek zleciał mi z szafy!

Allah Akbar! Witajcie, u mnie w Afganistanie fundamentaliści ogłosili się ateistami, znieśli szariat, kobiety stały się feministkami a co najdziwniejsze amerykanie się wycofali!!

Gość w kijowie
slychac traby !!!!

Gość Czwarta rzepa
Prezes PiS Jarosław Kaczyński zaprosił Donalda Tuska oraz Prezydenta RP Bronisława Komorowskiego na kolację połączoną z braterskim przekazaniem sobie wzajemnie znaku pokoju!

Gość grabarz z wawela
W grobowcach słychać stukania drapanie i przerażające odgłosy!!!;

Gość a Benedykt 16
Zrzucił białe szmatki i poszedł na dziwki.

Gość Pełne 25cm
Spokojnie...tylko spokojnie. To tylko ja nadrabiam zaległości i zrzucam z krzyża co się da z koleżankami na trasie A5.

Gość nie działa
facet21 znalazł kobietę a czytaczforum wyleczył trądzik!

Gość SUMALUM NOSTRA
Po 1 Woda na równiku spiętrzona jest na około 8 km, co spowodowane jest ruchem wirowym Ziemi w koło własnej osi. Gdyby Ziemia przestała się kręcić to wtedy poziom wód na Ziemi wyrównałby się powstał by pas lądu rozmieszczony między równikiem a zwrotnikami i dwa wielkie oceany na półkuli północnej i południowej. To są fakty nie jakieś fiksum dyrdum. Po 2 W całym wszechświecie wszystkie ciała podlegają siłom grawitacji. Z reguły jest tak, że większe ciała oddziałują na mniejsze powodując określone ich zachowanie. Po 3 Przykład sił grawitacji: na równiku Ziemi i do 15 metrów na północ i na południe od równika woda wylewająca się z naczynia przez dziurkę nie wiruje w żadną stronę. Ale 20 metrów na północ od równika woda wiruje zgodnie z ruchem wskazówek zegara a 20 metrów na południe od równika przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Po 4 Dokładnie w dniu 21 grudnia 2012 roku Ziemia będzie przechodziła przez równik galaktyczny drogi mlecznej. Droga mleczna to nasza galaktyka, której część północną od południowej oddziela równik galaktyczny. Jest to fakt naukowy któremu nie zaprzeczy żaden naukowiec. Ziemia i nasz układ słoneczny przechodzi regularnie co 13 tys. lat z jednego bieguna naszej galaktyki na drugi. Pytanie: Czy w czasie przejścia przez równik galaktyczny przestaje się na jakiś czas kręcić i dochodzi wtedy do potopu? Po 5 Kalendarz Majów również kończy się na dniu 21 grudnia 2012 roku. Czy to przypadek, że właśnie wtedy? Inne podania starożytnych cywilizacji: Sumeryjskiej, Egipskiej, Chińskiej również mówią o potopie na Ziemi przed około 13 tys. lat. Czy to również przypadki? Po 6 Nie bagatelizujcie tego, zgłębiajcie wiedzę w tym zakresie i bądźcie gotowi na wszystko.

Gość TEL AWIW NEWS
ŻYDZI UCIEKAJĄ NA MADAGASKAR

Gość SUMALUM NOSTRA
Koniec świata według kalendarza Majów zbliża się wielkimi krokami. Już 21 grudnia 2012 roku w świat według katastroficznych wizji ma uderzyć kataklizm. Koniec świata według przepowiedni nastąpi w ciągu godziny. Ziemię przeszyją gigantyczne wstrząsy. Pożary strawią wszystko, a oceany i morza wystąpią z brzegów. Wysoka na półtora kilometra fala ma zalać całą planetę. „I wziął Anioł kadzielnicę i napełnił ją ogniem z ołtarza, i zrzucił ją na ziemię (...) I stały się głosy i gromy, i błyskawice; i stało się wielkie trzęsienie ziemi(...) Pierzchła każda wyspa, i gór już nie znaleziono. I grad ogromny o wadze jakby talentu spadł z nieba czytamy w Apokalipsie św. Jana. Jesteście przygotowani na koniec świata?

Gość o kurwasz tfasz
u mnie w mieście metale wyrywają disko dupy! Armagiedon!

Gość Święty Jan
A ja nadal spokojnie męczę blanta:classic_cool:

Gość Emefryna
weź nie mieszaj w ten spektakl Biblii, idioto bo mam do niej szacunek!

Gość Jhbsdajbhfcsbucfwdnjsc
DZIĘKI! Naprawdę DZIĘKI! Czytam te wasze kretyńskie dyskusje i uwierzyłam.

Gość SUMALUM NOSTRA
Według Patricka Beryla, naukowca, autora książki o proroctwie Oriona, przebiegunowanie Ziemi nastąpi w ostatnich dniach grudnia 2012. Owe przebiegunowanie nastąpić ma w wyniki ogromnej aktywności słońce, które co około 12 tysięcy lat przechodzi stan, w którym wykazuję największa aktywność. Ta hiper-aktywność przepowiadana jest przez współczesnych naukowców właśnie na koniec roku 2012. Największa aktywność Słońca polega na tym, że emituje ono tak silne promieniowanie elektromagnetyczne, że jądro Ziemi w wyniki jego działa zamienia się w cewkę elektromagnetyczną, co ma doprowadzić do zmiany biegunów na Ziemi. Majowie wiedzieli, że tego rodzaju zjawisko jest czymś normalnym dla gwiazd tak dużych jak Słońce i występuje regularnie, to stąd ich przypowieści. Dzięki tej wiedzy właśnie, Majowie byli wstanie przewidzieć ogromny potop w roku 9792 p.n.e. Autorzy książki o Orionie rzekomo złamali starożytne szyfry gwiezdne majów, sprzed 10 000 lat. Dzięki temu udało im się ustalić, że w roku 2012 układ gwiazd będzie identyczny jak w roku 9792 p.n.e. Istnieje jeszcze wątpliwość co do przeliczania kalendarza majów na nasz kalendarz, ale wszystko wskazuje na to, że naukowcy się nie pomylili.

Gość Jhbsdajbhfcsbucfwdnjsc
SUMALUM NOSTRA, WEZ PSYCHICZNY CZŁOWIEKU WYPRDLAJ STĄD.