Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka654

Co kupiłyście dzieciom i mężowi na GWIAZDKĘ??

Polecane posty

Gość katka654

ja dziecku pieska łaoka, mężowi portfel i spodnie.

Gość katka654
*pieska Łapka

Małzonkowi perfumy i koszulę a dziecku nie wiem co kupić. I tak nie bedzie to miało jakiegos większego znaczenia, bo jego ulubioną zabawką jest kabel od laptopa ;-/

Gość mrrrrrr3241
ja mężowi kupilam trymer i dożuciłam się jeszcze do czegoś wczoraj ,dzieciom córcia dostanie zamek z konikami filly a sym perkusję :)

Gość cholerajasnaaa87
mężowi książkę a dziecku maskotke z kup misia i kosmetyki dla dzieci

Gość klasykkapozeji
Mężowi kutre zimową i spodnie "po domu" dresowe bo nie ma :D A dzieciom :Pieska Samby i Coś z piłeczkmi z playsool ;P

Facet dostanie TankBag na motor, córka (4l) grę Nawiedzony zamek Scooby-doo, syno (1,5m) miał dostać kaczuchy do kąpieli, ale jak na złość tak prostej rzeczy w sklepach nie mogę spotkać więc dostanie chociaż symbolicznie gryzaczki ;)

o jeju Nawiedzony Zamek SD!!! Az mi się cos przypomniało!!! Dziewczyny może któras pamięta jak sie taka gra nazywała... była modna (reklamowana w TV) jakies... ekhm 15 lat temu :D ale była świetna! To był taki skladany zamek z pułapkami (jakas siekiera spadała, jakies chyba zapadnie były itp) a pionki chodziły po śladach stop- pamięta może ktos nazwę tej gry??

dzidzi jeszcze nie ma:) będzie z nami na następne święta - Wielkanoc :) mężowi to się zlożyłyśmy z mamą, bo mieszkamy razem, a oboje(mój mąż i mojej mamy mąż) są fanami gier na PS3 a że teraz moc wydatków to kupiłyśmy im drugiego pada na tą grę :)

Gość Zamiast
Z mężem nie robimy sobie raczej prezentów, moze coś z ciuchów czy kosmetyków. Dla córeczki będzie hula kula i może pianinko szczeniaczka uczniaczka.

misiu ted Konkretne zabawki do kąpieli mamy. Córka ma taki statek piracki http://www.smyk.com/smiki-statek-piracki-zestaw-do-wody,p1046144301,zabawki-gry-dla-dzieci-p Ale dla młodego to jeszcze żadne zainteresowanie, póki w wanience to właśnie takie piszczaki zwykłe chciałam. Jakieś młotki były, książeczki itp ale piszczało to tyle co nic, a najzwyklejszych kaczuch brak :( I tak młody jeszcze nie rozumie nawet co się dzieje więc byle gryzak za 5zł symbolicznie niech będzie ;) 🌼 mama 6latki :)) Nie kojarzę takiej reklamy, ale z opisu to praktycznie to samo tylko tu postacie z konkretnej bajki występują